Жената Телец: момичето от мъжките мечти - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Жената Телец: момичето от мъжките мечти

Астрология

Жената Телец: момичето от мъжките мечти

Жената Телец винаги са елегантни, умни и проницателни. Жената Телец е лъчезарна фея, която може да развесели всички и да ви убеди във факта, че животът е невероятно нещо.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

 

Жената Телец (21 април – 20 май) е супергерой с ефирна пола. С право може да се нарече венец на сътворението на природата или Създателя. Такива дами, според астрологичната прогноза по знаците на Зодиака , винаги са „добре тренирани“: стройни, ефектни, сияещи. Те са в състояние да ви заредят с такава неудържима енергия и позитивизъм, че буквално можете да преместите планини за пет минути.

Нежните създания, родени под този знак, имат много мелодичен кадифен глас, от чиито звуци мъжете полудяват. Жените Телец имат особен „палав“ вид. И дори когато не флиртуват, изглеждат така, сякаш в очите им танцуват нахални дяволи…

Телците имат невероятно чувство за хумор: знаят как да разсеят ситуацията с една шега и да спечелят дори най-тежките характери. Правят всичко с усмивка и дори трудностите (случват се и на Телеца) се възприемат леко. Природата ги е възнаградила със специален талант – да вярват в щастието на всяка цена. И тази вяра помага на жените от тази зодиакална група с високо вдигнати глави да преминат през живота, пълен с приключения и приятни постижения.

Жената Овен

Жената Близнаци 

Жената Рак

Жените Телец обичат да се грижат за себе си. Те винаги ухаят приятно – и изобщо не е специален парфюм, кожата им е ухаеща по природа на мляко и горски плодове… свежест и привлекателност.

Телците са непринудени: те ще съберат багажа за пет минути, ще се съгласят да покорят Еверест и ще тръгнат на автостоп около света. В компанията на тези жени започвате да вярвате, че всички най-приятни неща със сигурност ще се сбъднат и че наоколо има толкова много приятни дарове на съдбата.

Жената Лъв 

Жената Дева 

Жената Везни

Жените, които са покровителствани от Телец, готвят изненадващо вкусно. Освен това дори обикновената каша в тяхно изпълнение придобива уникален вкус, сякаш е деликатес от скъп ресторант на Френската Ривиера.

Този знак цени чистотата и реда, но никога няма да се„заяжда“ със своите близки, защото някъде нещо не е почистено. Телците оценяват качествата и спецификите на характера на всеки, не се намесват в чуждото пространство без разрешение. Именно тези характеристики правят жената Телец толкова желана за мъжете: тя е  перфектната съпруга – ще бъде вярна и нежна, разбираща и грижовна.

Децата, родени от жена Телец, ще боготворят майка си заради способността й да слуша, разбира и приема. Тя няма да налага своите приоритети и възгледи за живота, но ще ги подкрепя и ще ги научи да вярват в себе си.

Жените Телец са добри фармацевти, фотографи, възпитатели – те са търпеливи към недостатъците на другите и никога няма да упрекнат човек за лошо поведение. Като шефове жените от този знак са лоялни, но взискателни. И понякога, опиянени от успеха, Телците забравят, че ходят по земята и може да започнат да „летят“ в облаците. Те могат да станат малко арогантни и груби. За да спрат всички тези промени, приближените й хора е добре да говорят откровено с жената Телец, да й покаже пример, в който тя е малко (!) сгрешила. И тогава всичко отново ще бъде както преди: добро и положително …

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица