Жената Скорпион – страстна и фатална - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Жената Скорпион – страстна и фатална

Астрология

Жената Скорпион – страстна и фатална

 

Основният покровител на жената Скорпион според зодиакалния знак е Плутон, който им дава сила, издръжливост и решителност. Това е една наистина фатална жена, която е в състояние да остави следа в живота на всеки мъж.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание HappyWoman.bg 

Жената Скорпион е очарователна, страстна и привлекателна личност. Тя е постоянно заобиколена от фенове, които се борят за нейното внимание и обич. Жените, родени под този знак, са влюбчиви и романтични. Те се предават на чувствата, без да поглеждат назад, готови на всичко в името на любимия си. С течение на времето обаче те стават ревниви и взискателни .

Жената Овен 

Жената Телец 

Жената Близнаци

Жените Скорпион се отегчават да са в стабилна, равномерна връзка, постоянно се нуждаят от нови емоции и преживявания, така че ако партньорът не й даде тези емоции, тя често устройва сцени или търси нов обект на любов. В една връзка жената Скорпион чака преклонение и безпрекословно изпълнение на всичките й желания.

Жената Рак

Жената Лъв 

Жената Дева

Свикнала е да бъде център на внимание, постоянно е в движение, лесно се включва в нови компании и може да завърже разговор на всяка тема. Тя не пропуска парти и, разбира се, неизменно става главен герой на вечерта. Представителите на този знак обичат да им се възхищават и не се страхуват да станат основна тема на дискусия. Понякога в желанието си да привлекат вниманието те прекаляват и започват да се държат някак предизвикателно.

Жената Везни

Жената Стрелец

Жената Водолей 

Жената Скорпион е фатална жена, от която е абсолютно невъзможно да откъснете очи – тези дами са невероятно съблазнителни, красиви и омайващи, поради което мъже от всякакъв калибър се влюбват в тях.  Родената под знака на Скорпион обича да бъде в центъра на вниманието както на мъжете, така и на жените. И тя знае как да привлича вниманието както никой друг и да всякакви трикове: еротични танци, имитация на прилошаване или просто един от нейните специални погледи, които могат буквално да ви хипнотизират.

Упорита и целеустремена, тя винаги постига това, което иска както в любовта, така и в работата. За нея думата „не“ просто не съществува и още повече, ако красив мъж я произнесе. Между другото, Скорпионът много държи да избира всичко най-добро. И наистина, защо да отхапвате част от баницата, ако можете да я вземете цялата, без да питате?

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица