Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Когато някой в ​​една връзка каже, че „трябва да говорите“, обикновено следва драма във връзката. Започвате да се притеснявате за бъдещето си заедно и вероятно има основателна причина. Това може да е заради някакъв моментен спор. Или да се отнася за натрупване на различия, които в даден момент стават непреодолима пречка за някой от двамата партньори.

Повечето хора избират пътя да изчистят проблемите си без излишен драматизъм. Други обаче обичат крайностите. Те винаги са готови да заплашат, че ще напуснат партньора си, ако нещата не се случват както те искат. Темата за прекратяване на връзка се възприема различно от всяка зодия. Всъщност някои знаци заплашват да половинката си с раздяла, точно за да създадат драма във връзката си.

ТОП 5 имена, чиито носители привличат късмет

Как да определите кой сте били в минал живот по дата на раждане

 

Вижте кои са тези зодии и причините, поради които са склонни да правят това:

Близнаци

Някои зодиакални знаци като Близнаци са нарцисисти в основата си. Това означава, че те се фокусират върху собствените си нужди повече, отколкото върху нуждите на своя любим. Ако чувстват, че не получават достатъчно внимание или любов или обожание тогава, те създават драма във връзката. Тези хора извеждат аргументи от миналото и твърдят, че техният любим не им дава приоритет, какъвто на тях им се иска. Повечето от този тип искат внимание. За тях е проблем, ако техният партньор предпочете да излезе с приятели. Те предпочитат той да прекара поредната скучна вечер у дома в гледане на филм или някое телевизионно предаване.

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Класация на топ алфа мъжкарите, според зодията

Козирог

Когато Козирог се отдръпва от дебат или отказва да се кара във връзка, тогава е добре да знаете нещо. А то е, че отношенията ви са изправени пред истински проблеми. Въпреки това, ежедневно Козирозите са склонни да въвличат любимия си в безсмислено бърборене. Това е само, за да привлекат вниманието му. Понякога се чувстват изолирани, когато партньорът им е зает с работа или е имал тежка седмица. Така че, вместо да говорят с него от сърце, те заплашват с ненужна раздяла. Това се случва, ако не почувстват предаността на половинката си за ден или два. Немислимо е да кажете на гаджето си, че трябва да заминете по работа за по-дълъг период от време. Тогава със сигурност ще бъдете изправени пред избор от страна на половинката си „аз или работата“. Опитайте да изгладите тези различия още в ранен етап от вашата връзка. Само така ще можете да избегнете пререкания от този тип.

Парите не могат да купят истински важните неща в живота

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Телец

Този звезден знак е много по-стабилен и по-лоялен от повечето други земни зодии. Въпреки това, Телците са склонни към бурни пристъпи на гняв. и създаване на драма във връзката. Когато изпадат в един от избухливите си моменти, те могат да заплашат с безсмислена раздяла. Причината е, че те може да се чувстват така, сякаш половинката им не ги слуша. Важно е да накарате един Телец да се почувства чут и ценен във вашата връзка. Това са хора, които обичат да говорят. Дори това да не ви харесва, трябва да се примирите с този факт. Представителите на тази зодия обичат да споделят как е минал денят им и да искат да чуят същото от вас. Няма да приемат добре, ако ги пренебрегнете и вместо това си гледате нещо в телефона. Още по-лошо ще е да пишете съобщения на други приятели, докато ви говорят. Рано или късно те ще започнат да показват признаци на ревност и това може да се отрази на вашите отношения.

Вижте още⤵️

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Ето как разваляте връзките си в зависимост от зодията ви

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе