дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 14 юли 2023

Какво са ви подготвили звездите за 14 юли, вижте в днешния дневен хороскоп. Работихте много усилено, за да стигнете до този момент и уау, щастливи ли сте? Сега, когато предстои нещо ново или може би наскоро е започнало, от изключителна важност е да определите ритъма си и да постигнете този баланс. Звездите от дневен хороскоп ви съветват, да излезте на разходка, бъдете известно време с деца, погушкайте домашен любимец, прегърнете дърво, седнете на тревата, сгответе вкусна храна или се отпуснете с хубава книга в рака – каквото и да е, което ви помага – просто го направете.

3 зодии, които имат шанс да станат по-богати в средата на юли

Дневен хороскоп за 14 юли 2023 Как да премахнете горещината от вашия дом

Дневен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: днес магията е във вашите ръце. Вашите вековни дарби може да се развият и е време да поемете ролята си на „Крал Артур“ в живота, където вашият магически меч блести за вас. Вселената ви напомня, че трябва да запомните, че ако се чувствате неловко, продължете напред в тази посока. Затова го направете със замах и смирение за най-добри резултати. Стойте изправени, бъдете с вяра в себе си и по-висшите сфери и бъдете 100% искрени във всичко, което правите. Ако очаквате най-доброто и действате за това, вашите резултати ще отговарят на вашия труд и усилия.

Дневен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: днес ще се чувствате добре, защо сърцето ще надделее над мислите. В крайна сметка няма значение дали вие подкрепяте някого или някой подкрепя вас – защото вашите ангели са тук, за да ви напътстват, че в по-голям мащаб на нещата винаги има баланс. Позволете си да се грижат за вас, позволете си да бъдете обичани – този момент е тук, за да ви научи как да почитате себе си. Процъфтявайте в знанието, че сте обичан от някой, който е готов да ви подкрепи и погледнете отвъд „нормите“, които рамките извежда напред за обществото като цяло. Позволете си да почувствате емоциите си и след това се убедете колко комфортно се чувствате, когато бивате подкрепяни.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: направете нещо, за да промените настроението си от натрапчивото мислене. Отидете на разходка, прекарайте известно време с деца, останете колкото се може по-дълго сред природата, най-вече в близост до воден басейн. Цикличното мислене никога не е помагало на никого, така че как смятате, че ще добави някаква стойност към живота и начина ви на мислене? Запознайте се с хора, които ви насърчават да израствате или се обърнете към тях за подкрепа. Ценете себе си, но не забравяйте да поддържате нещата балансирани. Ако нещо не напуска живота ви, може би е време да го попитате за какво е тук и какво иска да ви покаже.

Дневен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: да поискате това, което искате, може да не е било лесно и може би получавате онова усещате в стомаха си всеки път, когато трябва да постъпите по различен начин – което е абсолютно нормално! Днес се съсредоточете върху любовния си живот – с партньора, приятелите и семейството си и други любими хора. Имате магическа намеса, която се случва точно тук за вас и понякога, когато ние даваме своя принос, всичко, което е необходимо от наша страна, е доверие във висшите сфери, които да ни отведат там, където трябва да бъдем. Така че, отпуснете хватката и знайте, че всичко ще ви бъде разкрито. Преминете от постоянно „правене“ към „знаене“, че сте достойни да получите. Вашата стойност не се основава на това колко предлагате, а на това какво предлагате.

Дневен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: днес е вашият ден, Лъвове! Работили сте много усилено, за да стигнете до този момент и ето, щастливи ли сте? Сега, когато предстои нещо ново или може би наскоро е започнало, от изключителна важност е да определите ритъма и действията си, за да постигнете синхрон. Звездите ви съветват да погледнете на живота със свежи очи и отворено сърце, така че се отървете от старите начини на поведение и съществуване. Смело се впуснете направо в тази новост с вълнение и удоволствие. Разграничете се от страха и се движете с вяра.

Дневен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: балансирайте настроението си, Дева. Понякога да знаете нещо и да действате според него може да са две коренно различни неща и днес е вашият ден да оцените и да видите какво ви пречи да достигнете до мечтаната цел? Какво ви кара да се чувствате така, сякаш единственият начин да се съхраните е да се откъснете от хора и ситуации, които не ви се отразяват добре? Позволете си да блеснете ярко, но това не трябва да е за сметка на вашите взаимоотношения. Има много звезди на нощното небе, всички уникални, както и самите вие. Никой не може да открадне вашия огън, ако се съсредоточите върху собствената си светлина.

Дневен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: когато поискате от сърце Вселената ще ви изпрати интуитивно попадение или синхрон, за да потвърди това, което чувствате. Пречистете ума си от всичко, което го натоварва, и поемете няколко дълбоки вдишвания, когато се почувствате объркани, за да получите яснота относно настоящата ситуация. Понякога тялото ви просто отхвърля нещо и го съобщава чрез неспокойни чувства и емоции, които изпитвате в момента. Това е вашата енергия, която ви насърчава. Уверено и смирено се отдалечете от неща, които не ви се струват подходящи, знаейки, че ще бъдете подкрепени.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: защо сте толкова фокусиран върху вашата „перфектна“ версия за живот, Скорпиони, че това ви пречи да постигнете мир във всичко, което вече сте постигнали? Звездите ви молят да запомните, че вместо да преследвате материални цели, работете към емоции, които ви карат да се чувствате удовлетворени. Може да сте имали осъзнаване, което може да е било дълбоко и вече като лека проверка на реалността – проучете почвата под краката си и намерете пътя през всичко това. Доверете се на интуицията си, за да ви отведе на правилното място.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: днес ще бъдете отведени където трябва, ще бъдете подкрепени независимо от всичко. Сега, което е по-важно, е да се придържате към плана на душата си, а не към плана на егото си. Планът на вашата душа позволява само преживявания, които са в съответствие с вас, да дойдат при вас. Срещнете хората с подобно мислене или се свържете с тези, които изникват в съзнанието ви днес, без да очаквате нищо в замяна и отворете важни енергийни портали. Когато нещо не се получава добре, действате, вибрирайте, до желания резултат.

Дневен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: днес звездите ви съветват – преминете от безпокойство към вяра. Когато съзнателно направите тази вътрешна промяна, ще започнете да си позволявате да се отворите за решения и пробиви. Комуникирайте ефективно и бъдете нежни със себе си. Вие правите най-доброто, на което сте способни, така че не се насилвайте за нещо повече. Молитвите ви получават отговор, дръжте се и продължавайте да се грижите за себе си и другите, както и във всеки друг ден. Хидратирайте, за да поддържате добър водно-солеви баланс на организма.

Дневен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей:  отделете малко време да обработите нещата. И си оставете пространство да интегрирате всичко това. Не е нужно да се съгласявате или да сте съгласни с възприятията на всички останали, всичко, което трябва да направите, е да сте съгласни вашите идеи да не съвпадат с чуждите и обратното. Помолете вашите водачи да ви напътстват и закрилят. Това, че сте различни, е вашият дар, така че се отнасяйте с уважение към това ваше качество. Вие сте като чисто злато, което не всеки може да си го позволи.

Дневен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: днес, кое е слънцето за вашата луна? Да, обичайте и ценете любимите си хора до краен предел и обратното; и въпреки че е напълно здравословно да желаете връзка и да процъфтявате в социалното си обкръжение, също така е важно да запомните, че вие ​​също можете да бъдете собственото си слънце. Не че не сте обичани, може просто да има твърде много слоеве, работещи на заден план, и каквото и да се случи днес, може да не е ничия „грешка“. Не намалявайте светлината си, поради чуждата необходимост. Отделете малко време и за себе си. Оттеглете се за кратко и се потопете в магията на живота.

Вижте още
родени между Риби и Овен
Родени между овен и телец
родени между телец и близнаци
родени между близнаци и рак

Тагове: 

Последни новини
Астрология

Дневен хороскоп за 14 юли 2023

на горе