Дженифър Лопес и Алекс Родригес ходили на терапия по време на пандемията

Дженифър Лопес и Алекс Родригес ходили на терапия по време на пандемията
Лайфстайл

Дженифър Лопес и Алекс Родригес ходили на терапия по време на пандемията

Винаги е добре да помолите за помощ, а знаменитостите също не правят изключение.

Латинодивата Дженифър Лопес наскоро разкри интересни подробности за връзката си с бившия бейзболист Алекс Родригес.  Оказва се, че двамата са ходили на терапия за двойки по време на пандемията.

„Липсваше ми да бъда креативна и да бягам със 150, но Алекс, като почти всички хора, харесваше тази ситуация. Обичаше да си е вкъщи, да прави онлайн срещи, да знае, че децата са наоколо, а той е там през цялото време. Всъщност беше наистина добре“, призна Дженифър пред Allure.

„Трябваше да работим върху себе си в този период. Ходихме на терапия. Мисля, че беше наистина полезно за нас и връзката ни“, смята звездата.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес са заедно от близо четири години, а през март 2019 г. се сгодиха, след като той й направи романтично предложение на плаж на Бахамските острови по време на тяхна ваканция. Няколко месеца по-късно те отпразнуваха годежа си в компанията на семейството и близките си хора.Двамата обмисляха и сватба, но пандемията сериозно попречи на плановете им.

„Беше голяма работа“, споделя певицата и актриса. „Планирахме тържеството от толкова месеци. Може би просто това не беше подходящият момент. В такива случаи започваш да мислиш за всички тези неща – как всичко има своя вид съвършен, божествен момент, когато трябва да се случи“, разсъждава 51-годишната красавица.

„Отлагахме сватбата два пъти. Бяхме планирали това, което наистина искахме да направим, но не знам дали ще успеем да го осъществим. Оттогава наистина не сме говорили за това. Няма да бързаме. Искаме да го направим правилно, когато можем. Просто трябва да изчакаме, за да видим накъде ще отиде светът“, каза наскоро Лопес.

Според запознати, децата им също нямат търпение да ги видят женени, тъй като се разбирали много добре помежду си. Дженифър има момче и момиче – близнаци, от връзката си с Марк Антъни, докато Алекс има две дъщери.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

на горе