Да го напуснеш или да останеш? Реши с 5-секундния „Тест на гардероба“

Тест на гардероба
Психология

Да го напуснеш или да останеш? Реши с 5-секундния „Тест на гардероба“

Teст на гардероба е идеален за случаите, когато сте стигнали до оня до критичния момент във връзката да вземете решение дали да се обвържете по-сериозно, или да напуснете. Ако вече сте били в тази ситуация и преди, вече сте запознати с това как този труден избор може да доведе до различни въпроси.

Визуален тест с пеперуди:Коя е най-силната ви страна?

Визуален тест: Каква промяна ви е необходима

Визуален тест: Врата към бъдещето

Визуален тест: Какъв тип жена сте

Визуален тест: Какво ви очаква в следващите три дни

 

Тест на гардероба насърчава вашия логичен, рационален мозък да направи крачка назад и това дава шанс на истинските ви чувства да говорят

Съмненията във вашата връзка коренят ли се в действията на партньора ви или по-скоро във вашата собствена несигурност или страхове ? Дали връзката наистина се нуждае от искра ? Е, има лесен начин да провериш и той се нарича „тест на гардероба“.

Създаден, за да определи какво всъщност чувствате към партньора (и да пресече всички разсъждения и рационализации, които могат да попречат на това), тестът на гардероба ви кара да си зададете един единствен въпрос: „Ако вашият партньор беше дреха, която притежавате – нещо в гардероба ви – каква дреха би бил?“. Отговорът ви не би следвало да отнеме повече от 5 секунди. Въпросът е достатъчно абстрактен и абсурден, за да позволи на хората да разкрият истинските си чувства и може да помогне да разкрием някои основни истини за нашите партньорства.
Тестът на гардероба е ефективен начин за придобиване на перспектива, защото се основава на интуитивна реакция. Това насърчава вашия логичен, рационален мозък да направи крачка назад и вместо това дава шанс на истинските ви чувства да говорят.

Какво може да означава вашият отговор на теста за гардероба за връзката ви

Разглеждането на вашия отговор в контекста на вашия личен стил може да даде представа за това как гледате на вашия партньор и връзката и дали процъфтявате в тази връзка или не толкова. Например,една от дамите, направили теста, заяви, че партньорът й е като топло палто или плътно прилепнал пуловер, което предполага, че го намират за подкрепящ.

В други случаи положителният отговор може да дойде под формата на нещо по-конкретно. Една жена каза, че гаджето й е нейната малка черна рокля – нещо, в което се чувства секси и уверена.
Но дори отговорът ви да не е подобен на горните и да не е толкова добър, това може да не е сигурен знак да напуснете връзката.

В края на краищата, тълкуването на отговора ви изисква да анализирате собствената си психика и да помислите за емоциите, които свързвате с дрехата, която идентифицирате с партньора си. Като цяло е добро за връзката ви, ако вашият отговор е любима вещ в гардероба ви или нещо, което ви топли или предпазва. И е притеснително, ако артикулът ви включва нещо сърбящо, неудобно или в което не бихте се развълнували да бъдете видени.

Има отговори на теста за гардероба, които биха могли да намекнат за проблеми във връзката. Една дама например сравни мъжа си с вълнен пуловер, описвайки го като нещо, което те топли, но след това те сърби, когато го носиш твърде дълго, а друга каза, че нейният приятел е като онзи изтъркан стар суичър, който харесваш но никога не би носил публично или на важна среща. В последния случай става ясно, че жената е надраснала връзката си, че тя вече не е нещо, с което се гордее или в което инвестира, и че е време да свали този суичър и да излезе от връзката.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе