Зодиите, които са дръзки, но пазят големи тайни

Зодиите, които са дръзки, но пазят големи тайни
Астрология

Зодиите, които са дръзки, но пазят големи тайни

Във всички компании и приятелски групи обикновено няма големи тайни, тъй като хората си имат доверие и споделят един с друг. Има обаче и изключения. Всеки от вас има приятели, които винаги са душата на партито или пък вие самите може да спадате в тази категория. Някои от тях имат претенциите, че са способни да направят най-лудото нещо, което си представяте. Те са изключително дръзки и директни към останалите, като често правят неуместни шеги по техен адрес. В действителност обаче те крият от другите нещо, което не биха споделили изобщо. За тях това може да бъде смущаващ момент от миналото, нещо, което ги засрамва или лош спомен. Въпреки това, те не спират да лудеят и правят всичко, за да запазят своята тайна.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

От Стрелец до Козирог, тези зодиакални знаци са склонни да се държат ужасно дръзко, но самите те имат скандални и големи тайни:

Стрелец

Стрелецът е един от най-неемоционалните знаци на зодиака. Това е една от причините хората да се обръщат към тях, когато става въпрос за приемане на практически съвети за нещата от живота. Родените под този знак отделят емоциите от решенията, но това е и причината, поради която не могат да толерират грешката на хората. Те жестоко се карат на приятелите си за всякакви неблагоразумни действия и се държат на морално високо ниво. Това обаче продълбава до момента, в който самите те направят гаф. Тогава те всячески се опитват да го запазят в тайна. По този начин искат тяхното самочувствие да не пострада и да продължат да имат добър имидж в очите на останалите.

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Трите зодии, които изпитват болезнена ревност от братята и сестрите си

Външният вид няма значение…, ама не съвсем

Как да контролирате гнева си с бунтуващ се тийнейджър

Малките тайни на идеалните двойки

Скорпион

Скорпионът обожава да бъде център на внимание и има отчаяното желание да бъде търсен за съвет и мъдри напътствия. Единствената причина, поради която драстичното поведение на тази зодия е проблематично, е фактът, че те наказват приятелите си за скандално минало. Те няма да признаят какво са направили преди години и ще пазят своите големи тайни. В същото време обаче винаги са готови да изкажат мнения относно плановете на близките си. Те може да блъфират, като претендират, че разказват история на някой техен приятел, който е направил невероятна грешка. В действителност обаче самите те разказват история за живота си в миналото. Скорпионите също така лесно се обиждат или остават смутени от неуместен разговор. Те обаче не се придържат към същите високи стандарти, когато разговарят с другите.

Козирог

Козирогът ще успее да събере голяма група приятели, където и да отиде. Тези хора са социални същества, които се радват да бъдат харесвани от своите колеги или съученици. Въпреки това, една от причините да се чувстват превъзходни е, че имат благоразумно излъчване в себе си, сякаш не могат да направят нищо лошо. Те не толерират шеги или интимни намеци от приятели, но откриват, че си позволяват да им се наслаждават тайно. Те ще се радват вътрешно на всеки майтап, но няма да го покажат, защото не искат да получават подигравки. Въпреки това те, самите са царе на хумора на чужд гръб. Когато обаче те самите стават обект на шеги, това никак не им се харесва и те са готови дори да се разсърдят на приятелите си за дълго.

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които се стремят да превърнат света в по-добро място

Зодиите, които заплашват с раздяла, за да създадат драма във връзката

Зодиите, които лесно изпадат в паника

Жените от тези три зодии винаги опитват да помогнат на мъжете си финансово

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе