Най-експлозивните двойки в зодиака - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Най-експлозивните двойки в зодиака

Най-експлозивните двойки в зодиака
Астрология Любов и партньорство

Най-експлозивните двойки в зодиака

В зодиака може да открием много причини за поведението, характера и особеностите на всеки един от нас. Влиянието на звездите върху нашата индивидуалност се простират много далече. Това включва от ежедневните ни рутини до нашите най-дълбоки и тъмни страхове. Всеки уникален профил на зодиака говори за различна личност и начин на живот. Когато тези профили се комбинират, това може да бъде магическо или разхвърляно.

Като ни влияят индивидуално, звездите определят как се отнасяме към другите. Те могат да забележат токсични взаимоотношения от светлинни години. Но те могат да видят кои двойки са най-подходящи един за друг.

По-специално четири зодиакални двойки създават особено експлозивни връзки. Вижте и кои са тези комбинации в зодиака:

  1. Телец и Риби

На пръв поглед Телец и Риби може да не изглеждат съвместими. Телецът е известен като упорит, докато Рибите са изключително емоционални. Но на най-дълбоките, най-подсъзнателни нива, тази двойка не може да бъде по-съвършена.

Телецът е изключително внимателен към околната си среда, която включва , както физическите места, така и хората в тях. Това носи на емоционалните Риби чувство за сигурност. Постоянната и надеждна природа на Телец намалява присъщата тревожност и меланхолия на Рибите.

Освен това противоречивите черти на знаците служат като безценни уроци и за двамата. Рибите омекотяват вироглавия Телец, докато той подхранва хладнокръвните Риби. Приятната, романтична природа на Рибите им помага да издържат на разочароващите пристъпи на упоритост на Телец. А всеобхватното отношение на Телец успокоява несигурните Риби.

И Телец, и Риби искат да обичат да бъдат обичани в основата си. Това партньорство им позволява да раздадат (и да получат) обичта, за която толкова силно жадуват.

  1. Овен и Стрелец

В зодиака няма много по-експлозивни от тези два огнени знака – Овен и Стрелец. Подобно на своя управляващ елемент, тези индивиди могат да бъдат топли и очарователни. Но те могат и да изгорят всеки мост, по който минат.

Но заедно, техните двойни пламъци стабилизират и поддържат другия. Докато Овенът е склонен към пристъпи на непокорна страст, Стрелецът може да пренасочи вниманието си. Той вдъхновява Овена не просто да печели, но да го прави правилно. И когато Стрелецът стане твърде голям песимист, Овенът е първият, който им казва.

Тази огнена двойка със сигурност е неудържимо дуо. Ако се насочат към това, вероятно ще го постигнат. И все пак, ако не практикуват самосъзнание и открита комуникация, рискуват да започнат да се конкурират помежду си. Когато това се случи, двамата могат да влязат в интензивна патова ситуация.

Въпреки това, когато температурите са по-умерени, е трудно да се намери по-допълваща се двойка. Топлината, предизвикана от връзката им, е осезаема дори за външни лица.

  1. Лъв и Скорпион

На хартия нищо за Лъв и Скорпион не трябва да работи. Първият е огнен знак, вторият – воден знак. Но когато всички условия са подходящи, техните противоположни елементи се превръщат в търкалящо, страстно кипене.

И двата знака изискват уважение – макар и при Скорпион да е малко по-тихо. Скорпионът има изострен усет към другите. Тези хора са силно проницателни за социалната динамика и потоците на власт. Това им дава ясна представа за това колко нагъл, но и смел може да бъде Лъвът. Способността на Скорпиона да привлича вниманието тихо интригува и вдъхновява крещящия Лъв.

Въпреки студената си външност, Скорпионите са невероятно сантиментални и неуверени. Естествената харизма и обич на Лъв топлят хладния и далечен Скорпион. Плюс това, Скорпионът предпочита да действа зад кулисите. Те с удоволствие ще отстъпят централната част на яркия Лъв, който с радост ще приеме. Лъв и Скорпион могат да се борят да се видят очи в очи в най-лошите си дни. Но в най-добрите си, те са най-силната двойка.

  1. Дева и Козирог

Говорейки за силни двойки – ако искате да свършите всичко, попитайте Дева и Козирог. Тези прагматични, трудолюбиви хора показват най-доброто един в друг.

И Девата, и Козирогът са добре известни със своята интензивна работна етика. Тази двойка се корени във взаимното уважение за решаване на проблеми, поставяне на цели и лична отговорност. Всъщност дуото често може да бъде старателно към грешките и ще пропуснат признаци на прегаряне.

Но като цяло двойката работи добре заедно. Козирогът е естествен лидер, а Девата е естествен медиатор. Когато Козирогът се забие, Девата може да разплете възлите и да разкрие пътека напред. Макар че това може да нарани егото на Козирога за секунда, за тези реалисти е лесно да видят, че целта оправдава средствата.

Този дует действа като щафетен отбор, като набира скорост и се връща обратно, където е необходимо. В крайна сметка това води и двамата до финалната линия по-бързо.

0 Shares
Tagged , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица