Вярвай! Хубавите неща се случват тогава, когато най-малко очакваш

Вярвай! Хубавите неща се случват тогава, когато най-малко очакваш
Любов и партньорство

Вярвай! Хубавите неща се случват тогава, когато най-малко очакваш

Колкото и грубо и опустошително да звучи, истина е – не може да накарате някого да ви обича, само защото вие го обичате.  Можете да чакате и да се надявате, можете да се опитате да го впечатлите, но нищо няма да работи, ако той не чувства същото. Нищо няма да помогне. Без да романтизирате разговорите, които сте водили, или да говорите с приятелите си, които ще търсят и най-малките признаци на обич. Не подхранвайте чувствата си със спомени, това само ще влоши нещата.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Това е най-лошото чувство някога – чувството, че не си достатъчен за човека, когото обичаш с цялото си сърце и душа. Ако той не се чувства по същия начин, няма какво да направите. Няма смисъл да се опитвате да промените себе си, за да отговаряте на неговите нужди или харесвания. Никой не може да се промени напълно и да бъде щастлив и това не ви гарантира успех.

Ако някой не ви харесва такава, каквато сте, защо искате да прекарвате времето си с него? Той очевидно не е правилният човек за вас. Няма смисъл да чакате някой да започне да изпитва чувства към вас. Първо, малко вероятно е това да се случи и второ, унизително е да чакаш някой да реши, че си достатъчно добър за него.

Диагноза „Несподелена любов“ – болезнената надежда, която никога не умира

Любовта е красива, когато е споделена! Без лъжи, болка и обида

Никой не трябва да се задоволява с половин любов. Любовта е единственото нещо в живота, с което не се задоволявате, но искрено и истински се наслаждавате. Това е, което прави живота ви. Любовта е непредсказуемо чувство – никога не знаеш кога ще се появи и кога ще си отиде. Не следва правила и няма логика. Не можете да планирате или предвидите любовта.

Ефектът на любовта върху нашия живот обаче винаги е огромен. Това е едно нещо, което хората продължават да търсят през целия си живот, съзнателно или подсъзнателно. Странно е колко малко е необходимо, за да се влюбиш и да се потопиш напълно в друг човек и колко дълъг и болезнен е процесът на забравянето му.

Не е чудно защо много хора просто се отказват от любовта и затварят сърцата си завинаги. Когато даваш любов, но получаваш болка и отхвърляне, това те кара да искаш да защитиш сърцето си.

Всеки признак на отбранителна позиция е признак на сърце, което някога е обичало твърде много. Да бъдем отбранителни е начинът, по който се предпазваме от болка. Въпреки болката и отхвърлянето, аз се застъпвам за запазване на сърцето уязвимо, защото натрупването на повече болка и отхвърлянето на любовта в крайна сметка ще доведе до повече болка. От друга страна, уязвимото сърце е по-вероятно да се натъкне и да разпознае подобно сърце, дори и да отнеме известно време.

Да се почувства обичана, красива и щастлива е най-съкровената мечта на жената

Истинската любов се доказва с действия, а не със сладникави думи

Да държиш сърцето си отворено и уязвимо означава да вярваш в любовта. Любов, която не съди и ви поставя на второ място. Любов, която е чиста и не се възползва. Когато изпитате такава любов, ще знаете, че всичко преди това е било само подготовка. Всяка болка, която изпитвате, внезапно ще има смисъл. Вие сте достойни за любовта, която винаги ще ви поставя на първо място и ще се грижи за чувствата ви преди всичко друго.

Вие сте достойна за мъж, който ще ви приеме такава, каквато сте и ще ви накара да се обичате.

Истинската любов ще хвърли светлина върху вас и ще разкрие човека, който сте в най-добрия си вид. Вашият истински потенциал ще блесне и дори когато не сте в най-добрата си форма, то ще знае, че това е само моментна слабост, която ще отмине. Никой не е съвършен, но истинската любов е най-близо до съвършенството.

Виновна ли е жената, че мъжът до нея изневерява

Мъжът лесно губи интерес към жената, чието внимание и сърце е спечелил

Една връзка е ангажимент на двама души, които се защитават един друг и се уважават повече от всичко на света. Когато сте с човека, който разбира това, няма да почувствате нужда да го убеждавате. Той ще ви обича лесно и връзката ви ще бъде безпроблемна, защото винаги ще знаете истинското значение зад всичко, което правите.

Винаги ще имате безопасно място, където да се върнете. Не губете надежда заради един човек, който е бил зает със собствените си предизвикателства, но продължавайте да вярвате в любовта заради този един човек, който ще направи живота ви пълен. Както винаги, всички хубави неща се случват, когато най-малко ги очакваш и най-доброто от всичко ще бъде любовта, която заслужаваш.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Мила, принцът на белия кон е илюзия, която ще те обрече на самота

Един ден ще осъзнаеш, че изгуби най-хубавото нещо, което някога си имал – мен

Не си родена да бъдеш нечия любовница. Връзката с женен мъж носи разочарование

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе