Как въздушните знаци преминават през раздяла - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Как въздушните знаци преминават през раздяла

Как въздушните знаци преминават през раздяла
Астрология Любов и партньорство

Как въздушните знаци преминават през раздяла

Раздялата е част от живота между двама души. Отношенията винаги могат да бъдат на различни полюси и да преминават през хубави и лоши моменти. Но, за да се стигне до раздяла, нещо определено не е вървяло между участващите във връзката. Докато отношенията между двойките може да процъфтяват с времето, не отнема много някои да се сринат и изгорят. Може да сте преживели стотици забележителни моменти в периода, когато сте били заедно. Достатъчно е обаче само миг всичко да се разруши.

И все пак не всички раздели са грозни, защото някои зодии се отнасят към тях с най-голяма зрялост. Наистина, много от вас могат да се надяват на раздяла без драма с въздушните знаци на зодиака. Те приемат нещата нормално и виждат в раздялата шанс партньорите да останат добри приятели след края на връзката.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

И така, от Водолей до Везни, вижте как се държат въздушните знаци на Зодиака по време на раздяла с някого, когото обичат.

Водолей

Водолеят е един от въздушните знаци, които мразят да бъдат обвързвани с някого. Изключително малко вероятно е те да предизвикат някаква драма по време на раздяла. Това е така, защото вероятно сами са се замисляли за идеята да имат връзка. Те предвиждат неуспехите на дадени отношения много преди техният партньор да успее и често решават сами да сложат края. Така че Водолеят се движи бързо и няма да остане с разбито сърце. За тези хора е по-добре да приключат без скандали. Ако един Водолей не е щастлив по време на своята връзка, той няма да се поколебае да си тръгне от нея. Представителите на тази зодия не понасят да правят неща, които не им харесват. Това важи в особена сила,  ако това се отнася за любовния им живот.

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Близнаци

Въпреки че на Близнаци им е трудно да се откажат, те ще ценят преди всичко щастието на своя любим. Те не създават проблеми по време на раздяла и няма да имате словесна война с тези нежни души. Те ценят душевния си мир, така че ще избягат от всяка ситуация, в която има излишък от емоции или сълзи. Освен това биха предпочели да скърбят за загубата на любовта си сами. Ако се окажат изоставени, те няма да се оплакват на никого. В повечето случаи въздушните знаци от този тип са прекалено горделиви, за да си признаят, че са отхвърлени. Те биха избрали някое уединено място, където да се опитат да преодолеят мъката по изгубената любов. Да предложите морална подкрепа на тези хора също ще бъде грешка. Те просто се нуждаят от време сами със себе си, за да забравят разочарованието.

Везни

Везните поставят силен акцент върху семейството. В повечето пъти те са тези, които се опитват да прекратят връзката, защото родителите им не я одобряват. Въпреки това, когато някой се раздели с Везни, този въздушен знак гравитира към най-близките членове на семейството си. Той признава чувствата си с надеждата, че членовете на семейството ще го извадят от отчаянието, което идва от раздялата. Семейството е пътят на Везните към възстановяването от раната, която ще има в душата им, когато приключат една връзка. Ако те получат подкрепа от него, то раздялата бързо ще бъде забравена и тези хора ще погледнат към новите хоризонти, които са пред тях.

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Как да прекъснете енергийна връзка с човека, който ви е напуснал

Трите основни закона на Вселената, които винаги работят

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
0 Shares
Tagged , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица