Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Всички познаваме хора, които просто са вманиачени по добрата физика и се интересуват само от нея. Тези личности съдят за другите само по стегнатите им форми и обикновено се влюбват в тялото, вместо в душата им.

Независимо дали става въпрос за запознанства, приятелство или връзка – такива хора избират само онези, които имат страхотни телесни контури. Те са по-склонни към идеята за похот или да показват изваяните тела на близките си. Такива хора поставят физическата интимност в живота си преди всичко друго и просто вярват в случайни връзки без ангажименти. Емоционалните чувства са нещо, което винаги се намира на последно място в техния списък.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете, за да научите повече за хората, които се влюбват в тялото вместо в душата на човека до тях:

Скорпион

Скорпионите са известни със своя мръсен ум и чувствен характер. За тях интимността е от изключителна важност. Затова често те избират само хора с прекрасна физика и са склонни да пренебрегват емоциите и чувствата.. Скорпионите са изключително избирателни и не мислете, че си лягат с всеки. Те могат да стигнат до всякакви крайности, само за да си намерят партньор, който да ги привлича физически. Хората с тази зодия няма да имат нищо против да изградят връзка, само за да задоволят копнежа си в леглото. Емоционалната ангажираност винаги идва по-късно за тях, ако изобщо стигнат до този етап в отношенията.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Стрелец

Стрелците са известни със своята приключенска личност и не могат да бъдат обвързани с един човек или отговорности. Хората, родени в този знак, винаги поставят преживяванията в леглото пред любовта. Те могат лесно да играят игри със сърцето ви, защото никога не са твърде сериозни за връзките си. Стрелците са много флиртуващи и като огнен знак искат различни видове горива и чувствени тела за най-голямо удовлетворение.

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Зодиите, които са обсебени от партньора си и не му дават пространство

Здравословни начини да получите внимание от половинката си

Овен

Хората, родени в знака на Овен, се отегчават от един човек. Затова се нуждаят от физически привлекателни хора, за да се наситят. Винаги са били в центъра на вниманието заради най-високото си интимно желание, Овните се вклюбват в тялото на даден човек вместо в това какво представлява той всъщност. Не им отнема много време, за да се възбудят. Могат да положат всички луди усилия, за да направят любовната сесия по-чувствена. Хората, родени в Овен, са силни любовници и не са много привързани или сантиментални, така че ако си падате по такъв човек, бъдете внимателни.

Трите зодии, които никога не са доволни от своето представяне в леглото

Малките тайни на идеалните двойки

Телец

Хората с този зодиакален знак са изцяло свързани със интимните фантазии и горещ, висок и елегантен партньор е това, което има значение за тях. Те дори не обръщат внимание и не се стараят да разберат какво харесва или не харесва този човек. След като са във връзка, предпочитат да изпълняват любовните си фантазии, вместо да поддържат нещата уютни и любящи. Телците обожават различни видове удоволствия и винаги са готови да опитат нови неща в спалнята. Поради големия си апетит за интимност, те задържат емоционалните си вълнения в една връзка.

Обичам те, но не искам връзка с теб

Целувките на коя зодия са най-сладострастни?

Разбира се, всички изброени характеристики може да не са непременно верни за вас. Както вече знаете, от всяко правило има и изключения, но тенденцията е такава.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе