Болестите – нечутите „викове“ на Душата, по пътя на духовното Възнесение и ДНК трансформация

болестите нечутите викове на душата
Интересно Психология

Болестите – нечутите „викове“ на Душата, по пътя на духовното Възнесение и ДНК трансформация

Болестите като следствие от нечутите „викове“ на Душата. Или как, когато пренебрегваме вътрешните си потребности, зовът на сърцето, за да изглеждаме добри и угодни в очите на другите, този вътрешен конфликт се проявява под формата физически симптоми, имитиращи заболяване или реална болест, дисфункция на орган или система?

Защо понякога е толкова трудно по пътят на просветлението и освобождението на Духа?

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

„БЕЗ ПРИВЪРЗАНОСТ=БЕЗ СТРАДАНИЕ” – 10 урока на Буда, които всеки трябва да прочете

Щастлива жена=Щастливо семейство

Законът за привличането

Истинска любов с отворени очи

КАК МИСЛИТЕ РАЗБОЛЯВАТ?

Как да се заредите с положителна и лековита енергия от природата?

болестите нечутите викове на душата

Болестите – нечутите „викове“ на Душата и потисканите желания на сърцето

Как да избегнем тези трудности или поне да ги сведем до минимум? Как по-леко да преминем през процеса на Възнесение и неизбежната ДНК трансформация (активация).

А, може би сте очаквали незабавно изцеление по пътя на Духа, но това не се е случило?

Нека това не ви плаши! Кажете твърд и категорично „НЕ“ на страха! Нека това не ви накара да загубите вяра в себе си, в силата Духа и в Божествената ви природа!

Няма нищо необичайно в тези процеси. Всичко следва своят път – ние, Земята, Слънчевата система, Космоса, Вселената…

Най-честите физически симптоми на духовното пробуждане

Най-често срещаните симптоми на физическо ниво на духовното пробуждане са: замаяност или световъртеж, сърцебиене, промени в кръвното налягане, изпотяване, тежест в областта на слънчевия сплит, главоболие – сякаш главата е като в менгеме, понижено либидо и др.

Най-честите психически симптоми са: депресия, объркващи мисли, проблеми с паметта, плачливост, тревожни мисли – сякаш нещо лошо ще се случи, апатия, понижено настроение, липса на желание, поведение на жертва и др.

Това са едни от най-типичните признаци на трансформацията на тялото – трансформацията на телесно ниво, която неизбежно следва нашата духовна трансформация.

И все пак, ако изведнъж се почувствате зле, основното нещо, което трябва да направите, е да посетите незабавно лекуващият ви лекар. Дори да сте сигурни, че състоянието ви не се дължи на заболяване, а само на трансформация на тялото, обсъдете симптомите, които усещате – както на физическо, така и на психическо ниво.

Ако лекарят ви постави диагноза, потвърдена от обективни медицински изследвания и ви предпише лечение, следвайте неговите препоръки. Но в същото време, не забравяйте за работата по освобождаване на чакрите от натрупаните негативни енергии, което ще ви позволи да преодолеете или значително да облекчите симптомите на болестта.

Не се притеснявайте, ако на база медицински изследвания и прегледи няма данни за физиологични изменения или заболяване, но се чувствате зле. Тогава всичко, от което се нуждаете, е да отработите отрицателните енергии, за да се отървете завинаги от тяхното влияние. Не забравяйте, че трябва да се погрижите и за физическото тяло.

Основното нещо е да разберете същността на случващото се. Това ще ви спаси от ненужно разочарование и негодувание, както и от тежестта от чувството за вина.

В продължение на векове са ни учили и програмирали, че трябва да се грижим за тялото, а зовът на сърцето и душата – нямат значение… Че кой ги чува тях… Нали е по-важно какво ще кажат хората… Това е огромна грешка.

Ще се завърнем към нашата божествена същност (у „дома“), само когато процесът на просветление обхване, не само духовните компоненти, но тялото, до всяка съставляваща го клетка.

Болестите – нечутите „викове“ на Душата, по пътя на духовното Възнесение и ДНК трансформация

Това, което ни се случва, се нарича още Възнесение.

Това, разбира се, е условно наименование, защото всъщност ние не се качваме на небето, а създаваме рая там, където сме, т.е. на Земята. Именно затова е казано: „Каквото горе, такова и долу“.

Притежаваме всичко необходимо, за да творим свят от божествени енергии, обединявайки Духа и тялото, разкривайки божествеността във всяка клетка. В същото време всяка клетка в тялото се възстановява. Нашата ДНК се възстановява и обновява. Активира се енергийно-информационният й компонент.

Възстановяването на клетките означава възстановяване на цели органи и системи.

Някои структури на мозъка, които никога преди не са били активни, се събуждат и активират. Това подтиква физическото тяло да работи в нов режим. Е, не се чудите защо толкова често изпитвате дискомфорт, неразположение, обостряне на съществуващите заболявания и появата на нови симптоми.

Новите енергии на Светлината повдигнаха слоеве от енергии. Състояния на организма, които досега са били непроявени, изведнъж са станали очевидни. Не, това не е причина да спрете да вървите по пътят на духовното развитие. Напротив, необходимо е да завършите този процес.

Всъщност, знаете ли каква невероятна привилегия е да живеете в ерата на просветлението и духовното израстване…

Ако, внезапно почувствате, че физическото ви състояние се влошава, не забравяйте, че вашето Божествено „Аз“ държи ключът към вашето идеално здраве, с което по природа ви принадлежи.

Престанете да вярвате, че с годините болестите са нещо нормално. Повярвайте, че вие сте домакини на вашето тяло! Вие решавате кой да допуснете и кой не!

Запомнете: Изцелението започва тук и сега. Нека се получи най-доброто за вас.

Тази практика може да се прилага, не само когато се чувствате зле или нещо ви боли, но и когато се чувствате добре, за да предотвратите евентуалната проява на дискомфорт. Особено полезно е да го изпълнявате вечер, легнали в леглото преди сън. По този начин ще „програмирате“ тялото към оздравителен процес на клетъчно ниво, което ще работи през цялата нощ, докато спите.

Най-важното: Уверете се, че никой не ви безпокои. Заемете удобна позиция. Затвори очи и отпуснете раменете.

Визуализирайте тяло, сякаш се наблюдавате отстрани. След това си представете, че прониквате във всяка негова клетка. Това е изход към друго ниво на материалния свят, към друго измерение, сякаш се гмуркате в дълбините на вашето вътрешно пространство.

Мечтайте, че всяка ваша клетка е здрава. След това започнете вътрешен диалог с клетките, които изграждат вашите тъкани и органи.

Например: „Скъпи мои клетки, много ви обичам и ви желая само здраве. Скъпи клетки, искам сега да разберете, че вие ​​и аз сме едно и ние сме едно с Духа. Духът е безсмъртен. Духът е съвършен. Духът е в перфектно здраве. Копирайте в себе си всички тези свойства и качества на Духа. Преобразете се по Негов образ и подобие.“

На следващ етап визуализирайте как всяка ваша клетка свети в мека и топла светлина – светлината на божествеността, светлината на здравето. Мислено се разтворете в тази светлина. Вдишайте леко, безшумно спокойно дишане.

Моля, имайте предвид, че в отговор на вашите въпроси за това от какво се нуждаят вашите клетки, вие ще получите отговори под една или друга форма. Отговорите могат да дойдат в сънят ви. Те могат да дойдат под формата на вашите собствени мисли за това какво трябва да направите, за да подобрите здравето си.

Не се изненадвайте, ако изведнъж започнете да чувствате потребност от повече спокойни разходки сред природата. Това е отличен начин за връщане към изначалната ви природа и към хармонизиране.

Водете, колко се може по-често, диалог с клетките, които изграждат тялото ви.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе