Любовен хороскоп за 24.08.2021 вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 24.08.2021 вторник

Овен

 

Ще направите корекции с партньора си, които ще подобрят разбирането ви. Чувството ви за реалност ще бъде вашата сила днес! Имате способността да пренебрегвате детайлите, което ще ви даде облекчение в интимната сфера.

 

Телец

 

Празнична атмосфера вътре в сърцето ви, ще ви помогне да прекарате добре с човека, когото обичате. Време е да покажете най-доброто от себе си. За сингъл Телците, нови хоризонти се отварят пред тях, благодарение на приятелствата, които имат.

 

Близнаци

 

Мислите твърде много и рискувате да пропуснете най-добрите мигове от деня, да задоволите желанията на партньора ви. Защо си задавате толкова много въпроси? Тези безполезни съмнения блокират важни чувства. Простотата е това, което ви е необходимо.

 

Рак

 

Не се спирайте на временни тъмни мисли. Разочарованията могат да се превърнат в конструктивни надежди, ако контролирате емоциите си. Правенето на равносметка с партньора ви ще бъде неизбежно днес.

 

Лъв

 

Способността ви да правите жертви за хората около вас ще ви бъде полезна. Това ще ви помогне да укрепите дългосрочната си връзка.

 

Дева

 

Ще имате възможност да хвърлите малко светлина върху случилото се преди няколко месеца. Каквато и да е сантименталната ви ситуация, ще научите нещо важно за бъдещето на любовния си живот.

 

Везни

 

Ще разберете по -добре как мисли вашият партньор. Не бъдете толкова упорити и не се придържайте към позициите си, гъвкавостта ще бъде ваш съюзник. Сингъл Везните преминават през процес, който ще отнемащ време.

 

Скорпион

 

Около вас има изкушения, които могат да причинят обрат в емоционалния ви живот. Не вземайте никакви решения относно хвърлянето на пръв поглед към някого, който ще се появи и не съдете по външния вид.

 

Стрелец

 

Вашите мисли ще ви накарат да си зададете някои въпроси, които може да са болезнени, но със сигурност конструктивни. Трябва да приемете миналото, всеки прави грешки и грешни преценки.

 

Козирог

 

Следвате конструктивен начин на поведение, независимо от съмненията и страховете. Продължавайте така. Време е да се утвърдите с хората около вас и да покажете какви сте.

 

Водолей

 

Възнамерявате да промените подхода си, за да разберете партньора си. Каквото и да правите, не бързайте. Въпреки големите си усилия, рискувате да бъдете нетактични и да саботирате успеха, който търсите.

 

Риби

 

Вашият любовен живот става все по -хармоничен в дългосрочен план и сега е моментът да упорствате, ако сте във връзка. Ако сте неженени, една обедна среща ще сложи край на вътрешните ви съмнения.

Tagged , , , ,
на горе