Дневен хороскоп за 24.08.2021 вторник
Астрология

Дневен хороскоп за 24.08.2021 вторник

 

Овен

Светлият и положителен период продължава, но с лека спирачка днес, заради липсата на сдържаност, която може да проявите, когато бъдете поставена на изпитание. Един от вашите спътници Плутон е в отрицателен ъгъл от любимия вражески знак Козирог и ви предизвиква във всички полета, което се отразява на настроението ви.

Телец

Постепенно небосводът се променя (макар да ви се струва бавно) и напълно изчиства облаците от вашия хоризонт. Днес дуото Меркурий – Марс ви дава подкрепа от приятелския знак Дева. Вашите парични успехи стават още по-солидни, има ново отваряне за вас в посока връзки и нови приятелства.

Близнаци

Динамичният вторник е в резонанс с вашите струни. Започвате денят с дава общителност, дружелюбност, сигурност и всичко това пренасяте в работата си. В областта на приятелството картината е още по -положителна. Имате свободата да заемете централна роля във вашия приятелски кръг.

Рак

Една от планетите с предпазна за вас роля, Меркурий, ви отваря нов дискретен ден, в който можете да управлявате различни ситуации, дори напълно непредсказуеми. Ще изненадате познати и непознати с грация, баланс и едно докосване на здрав разум. Ще има къде да приложите тези качества днес.

Лъв

Панорамата на планетарните транзити напълно се промени. Вече няколко планети работят отрицателно за вас. Поради способността ви да действате на момента с много решителния си дух, няма да изпитате пречки. По-скоро се справяте с някои практически въпроси в семейството, което обаче се отразява на работата ви.

Дева

Ако сте възобновили обичайните си дейности след дните на безгрижна ваканция, Зодиакът все още ви се усмихва, карайки ви да намерите спокойна и приятелска обстановка. Това разбира се ви се нрави, защото ви разполага добре в семейството, а също и в работната среда.

Везни

Гостенката във вашия знак, Венера, ви дава силни емоции. Междувременно тя ще хармонизира семейния живот, изпълвайки го с малки нежности и съучастие. Добрата физическа форма ви прилича. Ангажиментът, който сте положили в професионалното поле, скоро ще бъде признат с добри резултати.

Скорпион

Доста дискретна планетна конфигурация стои днес на небосвода, за да ви донесе някои непредвидени препятствия. За щастие имате силата да ги решавате незабавно. Във втората част на деня ще имате възможност да разпуснете вкъщи в приятелска атмосфера.

Стрелец

Необходимостта да възобновите ежедневните си дейности е належаща защото сякаш започвате трудно новата седмица. Има си причини за това и те се крият в разположението на някои планети. Опитайте се да се противопоставите на леката апатичност и да се заемете със задачите си.

Козирог

Слънцето и Меркурий, Марс и Нептун, Уран и Плутон се срещат помежду си в едно красиво разположение, което ви влива жизненост, радост и добро чувство за хумор. С тях ще развеселите околните, а в родителските отношения ще създадете много положителни емоции в семейството.

Водолей

Транзитна рамка, която показва някои малки смущения за Водолея, но това само, за да добави малко сол и черен пипер към картината на живота.. Уран в Телец ви принуждава да се движите в размисъл за всяко действие, както в семейството, така и ако сте възобновили обичайната си работна дейност. Не си позволявайте да избухвате днес.

Риби

Денят минава бързо. Ще трябва да направите някои промени, които ще бъдат задоволителни. Дискусия с високо опитни хора вероятно ще ви накара да осъзнаете, че някои ваши действия са вредни за кариерата ви. Усилията, които полагате днес, ще бъдат до голяма степен успешни.

Tagged , , , , , ,
на горе