Астрологичен съвет за 9 декември 2022 към всяка зодия

астрологичен съвет за 11 декември 2022
Астрология

Астрологичен съвет за 9 декември 2022 към всяка зодия

Астрологичен съвет за 9 декември 2022: Не се страхувайте от нищо и прогонете несигурността. Защото всичко върви, както обикновено и вие полагате толкова усилия, колкото е необходимо.

СВ. АННА – Голям празник! 9 Декември

Душата ти ме повика

Дневен хороскоп за 9 декември 2022

Любовен хороскоп за 9 декември 2022

Намаляване на шума в дома – мисия възможна с акустичните панели URSA

Витамин В1-за добро настроение и разграждане на мазнини

Витамин В2-за гладка кожа и нормален метаболизъм

Алоето и неговите вълшебни ползи

Полезни рецепти с алое

Астрологичен съвет за 9 декември 2022

Астрологичен съвет за 9 декември 2022 ОВЕН

астрологичен съвет за 9 декември 2022

Бъдете доволни от това, което имате в момента. Концентрирайте се как да накарате парите да работят за вас. Всичко, което можете да направите, за да избегнете назряваща конфронтация, е да потушите страстите, преди да са избухнали.

Астрологичен съвет за 9 декември 2022 ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 9 декември 2022

Ако не слушате достатъчно внимателно какво се говори около вас, рискувате да пропуснете важна информация. Ако смятате, че приятелството, на което държите е в задънена улица, повярвайте, че ще бъде укрепено.

Астрологичен съвет за 9 декември 2022 БЛИЗНАЦИ

Помислете върху закона за бумеранга. Помагайки на другите, вие в крайна сметка помагате на себе си, дори и да не е очевидно на мига.

Астрологичен съвет за 9 декември 2022 РАК

астрологичен съвет за 9 декември 2022

Никога не допускайте и не позволявайте на другите да ви карат да се лутате в тъмното. Винаги търсете светлинката. Ако чувствате, че имате нужда от специално ръководство, за да повдигнете духа си. Вдъхновението може да дойде под формата на книга или документален филм.

Астрологичен съвет за 9 декември 2022 ЛЪВ

Време е да обърнете погледа си навътре. Не забравяйте, че съкровищницата на щастието, която сте търсили, е вътре във вас. Насладете се на днешното внимание и не се колебайте да продължите отношенията, ако усетите искра в тях.

Астрологичен съвет за 9 декември 2022 ДЕВА

Не избягвайте хора или събития, които ви доближават до по-високо ниво на осъзнатост. Чуйте какво ви казва интуицията. Останете насаме със себе си. Не се страхувайте да подредите професионалните си ангажименти и да се фокусирате върху личностното ви развитие.

Астрологичен съвет за 9 декември 2022 ВЕЗНИ

Освободете се от вашите привързаности, зависимости и разни видове ограничения. Пуснете знанието в отвореният ви ум, за да обогатите живота си. Ако ви липсва тръпка, тогава си спомнете последният път, в който усетихте криле на гърба си…

Астрологичен съвет за 9 декември 2022 СКОРПИОН 

Бъдете благодарни на Вселената, дори за преживяванията, които са ви разкъсвали от вътре. Сега разбирате, че всичко се е случило за ваше добро. Разбирате, че сте били защитени. Превърнете отровата на болката в божествена напитка от опит и продължете напред.

Астрологичен съвет за 9 декември 2022 СТРЕЛЕЦ

За някои мечти си струва да се борите. Превърнете болката си в сила и провалите си в победи, докато вървите напред и нагоре. Независимо от това, което ви показва настоящата реалност, вие ще стигнете до върха. Време е да рационализирате действията си и да се съсредоточите върху конкретни действия. Помислете: откъде бихте започнали точно сега?

Астрологичен съвет за 9 декември 2022 КОЗИРОГ

С израстването ви се развиват и отношенията ви с хора, които споделят вашите вярвания и ценности. Не се страхувайте да помолите за помощ, когато не ви е лесно, тогава ще разберете колко сте богати, като имате сто приятели.Късметът е на ваша страна и работи извънредно, за да ви даде всяка възможност. Хвърлете предпазливостта на вятъра, докато стъпвате в неизвестното.

Астрологичен съвет за 9 декември 2022 ВОДОЛЕЙ

Събитията в живота са циклични, особено трудните, и вие го знаете. Това се случва на всички хора, така че разчитайте на житейския опит на тези, на които имате доверие. Включително и на себе си. Всичко ще се промени към по-добро, дъгата вече „наднича“ зад облаците.

Астрологичен съвет за 9 декември 2022 РИБИ

Не наблягайте на емблематичните моменти. Днес говорете и си спомнете за ежедневните победи. Вашите усилия не са напразни и вие сеете семената на промяната, докато вървите напред. Отнасяйте се към всяко предизвикателство като към възможност за израстване.

Силни молитви към св. Анна за здраве и рожба

Tagged , , , ,
на горе