Астрологичен съвет за 9 април 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 9 април 2023

Астрологичен съвет за 9 април 2023: Бъдете концентрирани в това, към което наистина се стремите. И успоредно с това мислете как действа закона за привличането.

Можете да поръчате тук: „Белязана истина“ и “Сатенена заплаха” романи, автор Даниела Кирилова

Дневен хороскоп за 9 април 2023

Любовен хороскоп за 9 април 2023

Новата седмица 10-16 април носи УСПЕХ и покоряване на нови върхове на 5 зодии

Астрологичен съвет за 9 април 2023

Астрологичен съвет за 9 април 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 9 април 2023

Вселената работи във ваша полза. Вие трябва да промените вярванията си и да започнете да гледате на Вселената като на свой съюзник. Време е ясно да формулирате намеренията си и да се доверите на силите, които ще се изпречат на пътя ви. Толкова много магия, която предстои да видите, докоснете и опитате!

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 9 април 2023

Наслаждавайте се на всеки ден, правете това, което обичате, за да постигнете успех в творчеството и да бъдете финансово успешни. Просто трябва да повярвате в способностите си, за да започнете да привличате цялото това великолепие в живота си. Тази нова глава от живота ви е посветена на стилния вход към портала на просперитета!

Астрологичен съвет за 9 април 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 9 април 2023

Когато се опитвате да вдигнете летвата, си поставяте доста високи цели. Вечен спътник на подобни амбициозни прояви са завишените очаквания. Помислете за това, преди да се опарите. Планирайте обективно, пресметнете възможностите си. Важен съвет – не отказвайте помощта на близки и партньори. Тяхната подкрепа може да направи чудеса.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 9 април 2023

Направете си услуга. Приемете това, което ви показва вашият вътрешен свят. Било то гняв, негодувание или тъга. Предложете им чаша чай и ги изслушайте какво имат да ви кажат. Само напомняне: вие сте алхимик. Алхимик със способността да превръща болката в сила и раните в мъдрост.

Астрологичен съвет за 9 април 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 9 април 2023

Алгоритмите на Вселената са перфектни и винаги насочени във ваша полза. Вярвайте, че вашите искания и стремежи, които са били отхвърлени или неизпълнени, са част от грандиозен план. Вместо да се фокусирате върху провалите, помислете за минали успехи и сегашната си позиция. Точно сега сте заобиколени от толкова много магия!

Астрологичен съвет за 9 април 2023 зодия ДЕВА

Астрологичен съвет за 9 април 2023

Днес звездите ви препоръчват да посветите повече време на настоящето си, отколкото на мислите за това какво е било и какво би могло да бъде. Започнете от чисто. Понякога това е единственият начин. Можете да анализирате неуспехите си и да си направите правилните изводи.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 9 април 2023

Няма два еднакви дни. Понякога изглежда, че се давите в океана на своите мъки. В други дни изглежда, че никога не сте били толкова щастливи и тази радост е вашето естествено състояние. Направете място за всичко – възходи и падения.

Астрологичен съвет за 9 април 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 9 април 2023

Не е нужно да правите всичко сами. Позволете си да разчитате на приятели и любими хора. Уязвимостта не е слабост. Да се научите да давате и получавате любов е важна част от вашата мисия в този свят. Затова приемете спокойно помощта и искрено благодарете за нея.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 9 април 2023

Няма значение какво казват или не казват хората. Завистливите хора винаги ще мразят – такава е природата им. Не позволявайте на мнението на някой друг да замъгли зрението ви или да ви накара да се съмнявате в пътя си. Никой не може да ви спре, ако вярвате в силата и потенциала си!

Астрологичен съвет за 9 април 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 9 април 2023

Вселената само ви тества, защото знае, че можете да се справите по-добре и че ще ставате още по-добри. Така че, вярвайте в собствените ви способности. Всички трудности, които са ви се случили, са покана от Вселената да се издигнете на ново ниво. Продължавайте напред и не забравяйте, че хората стават по-силни само когато са извън зоната си на комфорт.

Астрологичен съвет за 9 април 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 9 април 2023

Радостта е вашето естествено състояние на съществуване. Така че, подхранвайте душата си с любов. Поемете дълбоко въздух, отпуснете раменете си и се отърсете от напрежението. Понякога е важно да поемете по пътя на най-малкото съпротивление, за да позволите на Вселената да се намеси.

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 9 април 2023

Задайте си един прост въпрос, когато се събудите сутрин: прави ли ме всичко, което се случва толкова щастлив, колкото слънчевите лъчи? Ако сте отговорили с „да“, считайте това за знак, че сте на прав път. Ако обаче отговорът ви е придружен от „ако“ и „но“, може би е време да коригирате курса.

ЦВЕТНИЦА е! Кой празнува днес?

Да живее розовото – разкошният цвят на 2023

3 индийски мудри за здраве и благополучие

Сусамовото масло: детоксикация и подмладяване на организма

Астрологичен съвет за 9 април 2023 Как да създадеш фитнес рутина с дъмбели, гири и пудовки

Астрологичен съвет за 9 април 2023 Подобрена ефективност в училищен спортен салон

 

Tagged , ,
на горе