астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 26 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: според вселенският закон за привличането, каквото излъчваме това и привличаме към себе си. Днес си заслужава да помислим какъв ли би бил света, ако излъчваме в околното пространство любов, доброта, топлота…? Заслужава си!

Крушунските водопади – перлата на омайната красота на Величествена България

Астрологичен съвет за 26 юни 2023 Акустични панели URSA – отлична звукоизолация и визия за съвременни интериорни решения

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: има моменти в живота, когато всичко върви гладко, тихо и спокойно, с една особена лекота, а възможностите, за които сте мечтали, днес сами чукат на вратата ви. Това е един от тези моменти! Бъдете наясно с магията, която ви заобикаля, прегърнете я. Очакват ви страхотни подаръци от живота.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: чувствате се несигурни заради миналото си? Не се задълбавайте в работата, опитайте се да погледнете страха право в очите. Ще успеете, защото сте невероятно силен човек, който не се огъва пред страховете си.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: да, живеем в трудни времена, но се опитайте да не изпадате в паника. Поддържайте социална дистанция, ако чувствате тази потребност, но не позволявайте на страха да ви надвие. Тази емоция има способността да понижава имунитета, правейки ви податливи и уязвими.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: не вземайте прибързани решения. Опитайте се да излезете от този труден период с високо вдигната глава. Душата ви сега трябва да се успокои – слушайте приятна музика, наслаждавайте се на природата, опитайте се да бъдете в ролята на наблюдател.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: нормално е понякога да се чувствате тревожни. Това, което вие чувствате в момента, изпитват и други хора. Но вместо да се хвърлите стремглаво във водовъртежа от емоции, вие имате възможност да бъдете по-високо. Опитайте се да рационализирате хаоса, който се случва в мислите ви.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: понякога късметът сам чука на вратата ни, а понякога, за да постигнем една мечта, трябва да положим известни усилия. Спрете да бъдете новобранец, когато вселената иска да се присъедините към висотите. Имайте смелостта да навлезете в непозната територия, дори в началото да се чувствате некомфортно.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: преминали сте през много изпитания и не винаги сте излизали победители от неприятни ситуации. Това е живота. Трябва да се научите как да се учите от минали преживявания. И само тогава ще можете да се справите с всеки проблем.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: когато осъзнаете вътрешната си сила, ще се почувствате свободни в потока на живота. Ще изпитате чувство за единство с циклите и ритмите на природата, което е точно това, което се нуждаете. Добър начин да оползотворите тази енергия е да се грижите за себе си и близките си, да дарявате нежност, да отваряте сърцето си и да слушате интуицията си.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: за да продължите напред, трябва да преодолеете някои препятствия. Понякога, за да продължите да се движите, трябва да почукате няколко пъти на затворена врата. Неприятно е, понякога уморително и скучно, но без него е невъзможно да продължите пътуването.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: бързате твърде много, подреждате неразбираеми елементи, довеждате се до изтощение? Достатъчно! Спрете се! Огледайте се около себе си. Не мислите ли, че в тази надпревара лишавате себе си и близките си от нещо много важно.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: понякога сякаш всичко се разпада пред очите ни. Но, повярвайте, това не винаги е вярно. Не се приемайте за жертва на обстоятелствата, а за творец на живота си. Опитайте се да оцените случващото се с ясен поглед.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: понякога се задоволяваме с по-малко, защото се убеждаваме, че не заслужаваме по-добро. Тези, които са се изправили пред страховете си, ще открият, че вратите, които някога са били затворени, сега се отварят пред тях. Кариерният път може да бъде ново и вълнуващо пътуване.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 26 юни 2023

на горе