астрологичен съвет за 26 март 2023
Астрология

Астрологичен съвет за 24 март 2023

Астрологичен съвет за 24 март 2023: Опитайте се да се отнасяте към другите така, както искате да се отнасят с вас. 

Дневен хороскоп за 24 март 2023

Любовен хороскоп за 24 март 2023

4 естествени лека за бръчки по шията и ръцете

Защо пременструалният синдром не е нормален?

4 зодии, които са царе на флирта с текстови съобщения

6 начина да се сближите отново със стар приятел

Астрологичен съвет за 24 март 2023

Астрологичен съвет за 24 март 2023 зодия ОВЕН

астрологичен съвет за 24 март 2023

е е нужно постоянно да стискате в ръце целия план за действие. Пътят ще се отвори, докато напредвате. Ако имате съмнения, дали усилията ви ще доведат до добър резултат, тогава се откажете от тези мисли. Вселената ще задоволи вашите нужди и желания, когато наистина сте готови за това.

Съвет за зодия ТЕЛЕЦ

астрологичен съвет за 24 март 2023

Вместо да се съпротивлявате на течението, по-добре се доверете накъде ви води. Сега звездите горещо ви съветват да замените твърдостта си с гъвкавост. Когато става въпрос за междуличностни отношения, уважавайте чувствителната си страна.

Астрологичен съвет за 24 март 2023 зодия БЛИЗНАЦИ

Астрологичен съвет за 24 март 2023

Помните ли, когато не сте имали всичко, което имате сега? Помните ли, когато целите, към които сте се стремили, изглеждаха като несбъдната мечта? Днес звездите призовават да запомните това и да продължите напред.

Съвет за зодия РАК

Астрологичен съвет за 24 март 2023

Ако чувствате, че сте готови да творите живота си, то днес е добър момент да започнете да се движите в тази посока. Ако нещо не ви харесва или как се отнасят към вас, значи е време да преразгледате отношенията.

Астрологичен съвет за 24 март 2023 зодия ЛЪВ

Астрологичен съвет за 24 март 2023

Това е време, в което бариерите са премахнати и вие се противопоставяте на всички ограничения. Събудете вътрешния си  потенциал.Той е толкова жаден за нови усещания и постижения. Трябва да спрете да хабите енергия за дребни неща и да работите по проекти, в които сте добри.

Астрологичен съвет за 24 март 2023 зодия ДЕВА

СърцетАстрологичен съвет за 24 март 2023о ви е вашият водач, доверете му се. Не се страхувайте да предприемете грешни стъпки. Защото в крайна сметка всичко ще се окаже така, както искате, и това е най-важното. Ако има трудности, потърсете съвет от близките си.

Съвет за зодия ВЕЗНИ

Астрологичен съвет за 24 март 2023

Вие сте щастлив човек. Оценявайте това, което сте постигнали благодарение на упорита работа. Обичайте безусловно хората, с които сте били дълги години. В работата сте постигнали достатъчно и може би е време да намекнете за повишение.

Астрологичен съвет за 24 март 2023 зодия СКОРПИОН

Астрологичен съвет за 24 март 2023

Не се страхувайте от силните емоции. Позволете на болката да бъде изпитана, тъй като любовта вече не чука на вратата ви. Доверете се на волята на звездите, но я прегърнете и се отдайте на всичките си сетива.

Съвет за зодия СТРЕЛЕЦ

Астрологичен съвет за 24 март 2023

Заслужавате да бъдете прегърнати от човек, който събужда най-добрите чувства в душата ви. Някой, който не ви съди и не ви натоварва с очакванията си. Днес оставете старите проблеми и истории в миналото. Оставете вярванията, които ви пречат да приемете нови и по-добри неща.

Астрологичен съвет за 24 март 2023 зодия КОЗИРОГ

Астрологичен съвет за 24 март 2023

Вашите прогнози може да не се сбъднат на мига. Ако нещата наистина започнат да се разпадат, важно е да запазите спокойствие. Не забравяйте, че промяната винаги е към по-добро. С тяхна помощ Вселената премахва от живота ви това, което вече не е необходимо.

Астрологичен съвет за 24 март 2023 зодия ВОДОЛЕЙ

Астрологичен съвет за 24 март 2023

Вместо да се обиждате, бъдете открити и честни относно желанията и чувствата си. Докато не ги изразите с пълна яснота, другите хора няма как да направят нищо правилно. Ако вие и вашият любим обмисляте да живеете заедно, приемете това съобщение като „зелена светлина“ от Вселената!

Съвет за зодия РИБИ

Астрологичен съвет за 24 март 2023

През цялото време се движите в посока на растеж и ще получавате необходимите ресурси и подкрепа навреме. Чувствайте се свободни да се усмихнете с най-ярката си усмивка на света. Бъдете благодарни, както за настоящето, така и за миналото си. И разбира се, най-доброто предстои.

infomax-logo-50-15-HW Световноизвестната пианистка Лола Астанова, която безмилостно експлоатирала ярката си сексуалност, идва в София и Пловдив

Tagged , ,
на горе