hydroSTOP

ХидроСТОП (HydroSTOP) е компания, която специализира в изграждането на хидроизолационни решения за битови, търговски и промишлени сгради ; за инфраструктурни обекти с голямо обществено значение: пътища, мостове, тунели, водоеми и резервоари, открити и закрити паркинги. Компанията предлага консултации за обекти от различно естество, проектиране на хидроизолационните системи и инсталация на хидроизолационни мембрани, битумна хидроизолация, течна хидроизолация, продукти за инжектиране, битумни керемиди. В портфолиото с услуги влиза изграждането на хидроизолация за плоски, ниско скатни и скатни покриви; хидроизолация на тераси и балкони; хидроизолация на основи, стени и сутерени; дренажи. Хидроизолационните проекти се осъществява с най-качествените продукти на фирми еталон на европейския и световен пазар като Fatrafol, GEDACO, Sika, Isomat и много други. HydroSTOP спестява грижи, които не можете да си представите.

hydroSTOP

HydroStop е българска компания, която от години работи в областта на хидроизолационните услуги и предлага качество на световно ниво за всички свои клиенти.

Компанията разполага с екип от изградени професионалисти, които избират, проектират, инсталират и поддържат хидроизолационни системи в зависимост от предназначението на обекта – битови сграда, търговски сгради, производствени площи, пътни съоръжения и тунели, резервоари и басейни.

В строителството често се цитират статистически данни. Така хидроизолацията достига до 2% от разходите за строителството на сградата и съоръжението. Цели 80% от проблемите, които възникват в сградите и проблемите, може да се дължат на липсата или некачествената хидроизолация. Когато изберете hydroStop, гарантирано няма да сте част от негативния край на статистиката. Още повече, като клиенти, вие получавате:

  • Професионално обучени и висококвалифицирани специалисти и майстори на терен
  • Изключително обслужване и съвети за клиентите според проекта
  • Напредничави познания за продукти и техники за приложение
  • Подбор на най-добрите продукти и дългосрочни решения за всеки един проект

Нашите техници са страстни и професионални в подхода си към хидроизолацията и завършват всеки проект, сякаш е техен собствен. С богати познания за продуктите и процесите на приложение, с които разполагаме, ние се ангажираме да завършим всички проекти по най-високите стандарти, навреме и с бюджет.

HydroStop оперативен сегмент и инсталационни услуги

Компанията разполага с широка гама от хидроизолационни възможности. Инсталационните услуги варират от коригиращи поправки и ремонти до създаването на чисто нови конструкции

Хидроизолация в жилищното строителство: баня, антибаня, перално помещение, мазе и сутерен, балкони и открити тераси, гаражи. Външни инсталации при плувен басейн в градината или резервоар за поливане. Хидроизолация на покрива (плосък, скатен, нискоскатен, асиметричен, класически; битумни керемиди. Хидроизолация на основите, дренажни системи; хидроизолация на вертикални стени, на градински постройки.

Хидроизолация при строителство на търговски сгради, съоръжения и обекти: хидроизолация на големи покривни пространства, създаване на хидроизолация при зелени покриви; отстраняване на пукнатини в сгради, хидроизолация на паркинг обекти.

Хидроизолация на големи обществени проекти и обекти: хидроизолация на тунели, пътни съоръжения, мостове, големи резервоари, изкуствени водни басейни.

Ремонтни и строителни дейности в банята; диагностика и фиксиране на течащи покриви, балкони и открити тераси; смяна на покривни хидроизолации или инсталация на нови хидроизолационни системи; хидроизолация чрез инжекции за подсигуряване на структури и премахване на кухини и пукнатини.

HydroStop продукти и решения от най-добрите производители на пазара.

Дейността на компанията се осъществява с широка гама от висококачествени продукти на световните лидери в производството. Компанията осигурява подбора и доставката на продуктите според проекта и предназначението на обекта.

Продуктите за покривна хидроизолация включват, PVC, течни и битумни хидроизолации за плоски и нискоскатни покриви; но също и от EPDM (гумени мембрани) и TPO (синтетични мембрани), както и покривни аксесоари като крепежни елементи.

Строителни продукти, включително различни видове мембрани за сгради, като допълнителни слоеве (влаго, вятърна и пароизолация) от битум и EPDM. Сглобяеми елементи за фасади подове, стени.

Хидроизолационни продукти за зелена инфраструктура, включително язовири и резервоари.

Изборът на продуктите е базиран на предварително направени проучвания за управление на проектите и съвременните изисквания за посрещане на нарастващите изисквания към по-добра работна среда създадена от свръх модерни технологии, даващи отлични, дълготрайни и сигурно резултати.

Свързването с hydroStop е бързо и лесно, на означените телефон, имейл, а за директна информация относно услугите и продуктите, можете да посетите сайта на компанията.

Публикации от hydroSTOP

Няма намерени публикации

Други партньори

на горе