Любовен хороскоп 30 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп 30 октомври 2022

любовен хороскоп 30 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп 30 октомври 2022

Любовен хороскоп 30 октомври 2022: Днес ще трябва да поставите на първо място вкусовете и навиците на партньора си, което, разбира се, не означава да потискате собствените си интереси. Звездите ви съветват да търсите “златната среда” в отношенията и последователно да се придържате към нея, особено ако трети страни се опитват да се намесят в ситуацията, например близки роднини.

Любовен хороскоп ноември 2022

Дневен хороскоп 30 октомври 2022

Успех и щастие през новата седмица 31.10-6.11 за шест зодии

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Най-богатите знаци на зодиака – ТОП 5 успешни и късметлии

10-те ЗАКОНА НА ВСЕЛЕНАТА. Абсолютно всичко във Вселената е взаимосвързано

ЗАКОНЪТ НА БУМЕРАНГА

„Лъжата и голата Истина”–притча на 200 години…

Любовен хороскоп 30 октомври 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп 30 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 30 октомври 2022, имайте предвид, че може да бъде отправна точка в обрата на любовните истории, включително най-неочакваните и внезапни! Няма какво да се направи, вятърът на промяната буквално ще се издигне във въздуха, лек полъх и вече е започнало ново запознанство, романтична случка или е отворена нова глава от отношенията. Хороскопът обаче предупреждава: внимавайте! Емоционалният интензитет в този ден може да достигне границата!

Любовен хороскоп за 30 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп 30 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

В отношенията с любимият ви човек днес можете да си позволите повече от обикновено: в този ден е почти невъзможно да ви откажат! Хороскопът обещава: в този ден мечтите ви могат да се сбъднат, само трябва да намекнете за тях на сродната си душа! Чудесно е, ако днес можете да посветите време на любовта и нейните най-интимни моменти. И, ако нещо ви пречи да сте близо до любовта ви – не забравяйте за милите съобщения, подгответе почвата за следващата среща с помощта на горещо-романтична кореспонденция!

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 30 октомври 2022, сте изпълнени с първична интимна енергия и затова можете да съблазните всеки и всичко! Любовният хороскоп ви уверява: днес сте толкова горещи, че можете да изгорите и нараните, така че не бива да бъдете несериозни и да използвате силата на своя чар срещу случайни хора. Съсредоточете се върху този, който наистина ви интересуват и го уловете във фантазиите си!

Любовен хороскоп за днес, 30 октомври 2022, зодия Рак

любовен хороскоп 30 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес любовната магия ще бъде особено силна за Раците. Този знак ще има силно желание да угоди на партньора си, да го глези, да го нахрани вкусно, да поговорят искрено. Не трябва да очаквате свръх красива романтика, най-вероятно ще се трансформира в по-емоционални чувства, основното е да не ги потискате, а да им се насладите напълно. На свободните представители явно им е удобни да бъдат свободни и да не зависят от никого. Желанието за размяна на прегръдки и целувки ще премине, но те имат достатъчно време да обърнат внимание на любимите си хора.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 30 октомври 2022, използвайте топлината си, за да разтопите ледената броня на човека, с когото общувате почти всеки ден. Това е трудна, но увлекателна задача, към която трябва да подхождате много отговорно. Напишете му хубава бележка или отправете няколко комплимента. Помислете, че това е последният ви шанс да се свържете с него, защото наистина е така. Но ако все още няма реакция от негова страна, това вече не е ваш проблем, защото сте направили достатъчно.

Любовен хороскоп за 30 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Днес ще сте като в сън! Вътре във вас бушуват страсти, искате да действате, за да промените нещо в отношенията си с любимия човек, но сякаш сте оковани по ръцете и краката, не можете да правите това, което смятате за важно и необходимо. Любовният хороскоп сочи, че днес сте безсилни да повлияете на ситуацията. Колкото и да е трудно, трябва да изчакате този ден, всички опити да коригирате ситуацията ще доведат до обратния резултат.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 30.10.2022, можете да се превърнете в истински магьосник: сега е във вашата власт да угодите на любимия човек. Време е да си спомните какво е искал вашият избраник и да изпълните каприза му! Е, щастието в любимите ви очи ще бъде най-добрата награда! Тези от вас, които нямат към кого да излеят любовта си днес, хороскопът ви съветва да я подарите на хора, с които имате работа всеки ден – колеги, роднини, съседи. Направете нещо хубаво за тях. Може би сред тях е онзи човек, който ще заеме свободното място в сърцето ви.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес вълнението и желанието да се състезавате с някого буквално ще се излеят във въздуха! Това ще се отнася за всички сфери на живота, но ще добави особена пикантност и ярки цветове към отношенията и любовта. Не се изненадвайте, ако всички ваши фенове в този ден ще се борят с всички сили, за да спечелят вниманието ви. В днешната красива половина на човечеството желанието да бъде „най-очарователната и привлекателна“ ще се увеличи още повече и двойките във връзка може да бъдат преследвани от чувство на ревност. За да се възползвате от енергиите на този ден, звездите от хороскопа се съветват да забравите за ревността и съмненията. Когато общувате с някого, когото харесвате, слушайте повече и говорете по-малко.

Какво ви очаква днес в любовта           

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 30.10.2022, температурата на страстите рязко ще се повиши, възможни са неочаквани пориви, буря и дори цунами от емоции. Възможна е пълна загуба на сън и любовна треска. Страхувате ли се от подобни прогнози? Какво ще правите ли? Страстите са ветровете, които раздуват платната. Те могат да потопят кораб, но той не може да плава напред без тях. Хороскопът е обнадеждаващ: въпреки днешната непредсказуемост, всички възможни промени в отношенията в крайна сметка ще ви бъдат от полза!

Любовен хороскоп 30 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Вашият любовен хороскоп днес е като фойерверк: ярък, горещ, избухващ. Но не е сигурно, че тези фойерверки ще се запалят по желание: околната среда около вас е толкова гореща, че може да възникне случайно изригване. Да, днес има големи шансове да се влюбите случайно или да се влюбите в себе си. В този ден действате на околните като червено платно пред тореадорски бик, а вие самите лесно ще се запалвате. Е, не стойте на пътя на високите чувства – подчинете се на страстта!

Любовен хороскоп 30 октомври 2022 г. Водолей

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Днес въображението ви ще се вихри, като вятър през полята! Можете да се впуснете любовна авантюра, достойна за приказка, която сами сте съчинили. Хороскопът предупреждава да бъдете внимателни с прекомерния ентусиазъм и безпочвените илюзии. Днес нито един истински човек не е в състояние да отговори на вашите фантастични нужди. Не изисквайте прекалено много от любимите си хора! Не се превръщайте в принцеса от кулата или принц в търсене на “истинска кралица”. Отнасяйте се към своята сродна душа като към същество от плът и кръв, обичайте го и заради недостатъците му!

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп 30 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 30.10.2022, в любовта ви очакват чудеса, буквално зад всеки ъгъл. Този ден ще бъде пълен с изненади! Събитията могат да се развиват бързо, така че бъдете готови за разтърсване! Хороскопът пази в тайна какви емоции ви очакват – наслада или напротив, но обещава, че определено няма да ви е скучно! Днес нарушенията на плановете и споразуменията са повече от вероятни – любовната среща, която чакате от няколко дни, може да не се състои. Съдбата е готова да размеси картите по всяко време! Или може би ще ви „хвърли“ асо коз…

0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица