Любовен хороскоп 28 октомври 2022 - Щастливите жени - HappyWoman.bg

Любовен хороскоп 28 октомври 2022

любовен хороскоп 30 октомври 2022
Астрология

Любовен хороскоп 28 октомври 2022

Любовен хороскоп 28 октомври 2022: Това е периодът, в който можете да зададете свои собствени правила или дори да ги промените, ако вече не ви подхождат. Дори непланираните ситуации ще се развиват много успешно. Нито един човек не може да устои на чарът ви. Възползвайте се от това, ако отдавна сте искали да срещнете някого, но поради срамежливост или други обстоятелства, не сте се осмелили да предприемете сериозна стъпка.

Дневен хороскоп 28 октомври 2022

„Дни на късмет“ през 2023 г. за всички знаци на зодиака

Най-интелигентните зодии

Месечен хороскоп ноември 2022

Ноември  носи промяна в съдбата на тези зодии

Любовен хороскоп ноември 2022

Любовен хороскоп 28 октомври 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп 28 октомври 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 28 октомври 2022, ще бъдете център на внимание. Вместо романтични срещи и разходки ви очакват шумни компании сред приятели и непознати хора. Именно в този кръг от хора ще намерите своята липсваща и подходяща половинка. Ще ви хареса фактът, че човекът, който ви е отвърнал, се харесва не само от вас, но и от много други хора. Ще обсипете обекта на обожание с комплименти и ще проявите специален интерес.

Любовен хороскоп за 28 октомври 2022 г. Телец

любовен хороскоп 28 октомври 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Може би ще възникнат разногласия с любимият ви човек, но не бива да се спирате на това. Може би вашето мнение не съвпада с неговото? Не е задължително да бъде така. Всеки от вас е индивидуална личност и има право да мисли, както намери за добре. Но трябва да се опитате да намерите общ език или просто желание да се разберете. Не убеждавайте партньора си, че сте прави, ще дойде моментът и той самият ще се убеди сам в това.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес, 28 октомври 2022, вие ще бъдете невероятен душевен лечител за вашият любим човек. Никой лекар, нито едно лекарство не може да му помогне толкова ефективно, колкото целувката ви или милувката ви по болното му място. И една добра и нежна дума напълно ще се превърне в панацея. Чувствайте се като мил доктор…

Любовен хороскоп за днес, 28 октомври 2022, зодия Рак

любовен хороскоп 28 октомври 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Дори и целият свят днес да е срещу вас, никой няма да успее да ви обиди или нарани. Вашата твърдост би била предмет на завист, дори и от най-добрите танкове на нашето време. Пренебрегвайки, обаче, нападките на приближени лица и преди всичко на половинката, рискувате неволно да ги обидите. Затова си струва предварително да покажете недоволството ви от тези незаслужени атаки.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес, 28 октомври 2022, вашият любим човек ще покаже най-добрата си страна. Може би не сте знаели, че той има толкова прекрасни качества и е способен на толкова невероятни дела. Е, добрите изненади винаги са приятни. Те биха се случвали по-често… Между другото, не забравяйте да покажете на сродната си душа своята радост – това ще я/го насърчи към по-нататъшни подвизи.

Любовен хороскоп за 28 октомври 2022 г. за зодия Дева

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Ако искате да получите нещо мило и специално от любимият човек, днес трябва да пуснете някоя ретро песен, звучейки едно и също нещо отново и отново. Само не забравяйте, че целта ви е да получите някакъв желан жест от половинката ви, която по някаква причина упорито отказва да ви даде. Бъдете премерени и търпеливи, за да не инициирате излишно напрежение по между ви.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 28.10.2022, внезапно може да получите новини от миналото – да срещнете бившата си любов или мигновено да си спомните за нея, минавайки покрай любимото ви кафене или чувайки позната мелодия. Носталгията може да ви накара да се затворите в себе си за известно време, отдавайки се на спомени от минали чувства. Звездите ви съветват да не губите душевни сили по миналото, а да мислите за настоящето. След като вече сте затворили тази врата веднъж, не трябва да се връщате отново. Нова любов ви очаква на прага!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес Скорпионът, дори и в любовните отношения, ще бъде философски настроен. Мисленето за взаимоотношения, разработването на план за действие или вземането на решения може да бъде визитната картичка на деня. Освен това, звездите от хороскопа предупреждават: в този ден Скорпионът може да получи някакъв знак на внимание от таен обожател или непознат. В този случай не трябва да бъдете прекалено активни в отговор, оставяйки ситуацията да се развива по свободен сценарий. Нека Съдбата ви направи приятна изненада!

Какво ви очаква днес в любовта

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 28.10.2022, във взаимоотношенията и любовта заложете на честността и искреността. Този подход е здрава основа за всяка хармонична връзка. Време е да сложите картите на масата и да започнете нова фаза от живота, в която честността ще бъде вашата силна страна. Ако нямате партньор, започнете със спорт. Спортът ще внесе свежа енергия в живота ви, но освен това, по-важното е, че докато спортувате, ще срещнете интересен човек. Бъдете наблюдателни!

Любовен хороскоп 28 октомври 2022 г. Козирог

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Може да се появи някой, който иска да наруши комфорта на връзката ви с партньора. Не позволявайте на никой да застане между вас. Необвързаните ги очаква светско събитие или ситуация, в която някой ще ви намери за изключително привлекателна личност. Инвестирайте време в това. В любовен план вашите умения, вече ще играят изключително важна роля. Независимо, дали търсите нова любов или сте уморени от настоящата, трябва да се уверите, че сте добре запознати с нещата.

Любовен хороскоп 28 октомври 2022 г. Водолей

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Направете на партньорът ви малък подарък, който ще го зарадва. Подаръкът може да бъде материален или емоционален, но трябва да е свързан с общото ви минало. За необвързаните важи правилото да се интересувате от необвързани и да спрете да гледате потенциални партньори, които вече си имат някого в живота. Вашите усилия да спечелите повече внимание от противоположния пол ще бъдат възнаградени днес. Не забравяйте да обръщате внимание на качеството на общуване. Последователността в любовта трябва да бъде ваш приоритет.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп 28 октомври 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 28.10.2022, имате шанс да намерите истински приятел, който да ви подкрепя във всички трудни за вас моменти. Такива отношения са истинско богатство, така че се грижете да ги запазите възможно най-дълго. Не отлагайте поетите ангажименти и ги изпълнете възможно най-скоро. Ако искате да промените личният ви, сега е време за действие. Неочаквано събитие може да повлияе на вашите любовни отношения.

0 Shares
Tagged , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица