ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 24 ЮНИ 2022-петък - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 24 ЮНИ 2022-петък

любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 24 ЮНИ 2022-петък

Любовен хороскоп за 24 ЮНИ 2022-петък за всички зодии: Днес любовният хороскоп съветва да мечтаете, но това да бъде реалистично и във взаимна полза. Сънищата, разделени от реалността, не се почитат, изградете в ума си конкретни сценарии с максимална подробност. Нека някои наричат такива сънища „замъци във въздуха“, други ги смятат за предсказване на бъдещето. Ако някои от вас, вече имат любим човек, поканете го да пофантазирате заедно, можете дори в спалнята. Споделените мечти и цели се комбинират по-добре от споделената ипотека. Днес много от вас имат шансът да се убедят сами в това!

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 24 ЮНИ 2022-петък 

Семейството е най-важното нещо на този свят – то е всичко 

„Различната“ салатка 

Кое е вашето ТОТЕМНО ЖИВОТНО (ваш небесен закрилник, духовен водач) според зодията? 

Притча за трите въпроса на ЖИТЕЙСКАТА ФИЛОСОФИЯ 

ОВЕН

любовен хороскоп за 24 юни 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 24 юни 2022: Любовни ласки, това е, към което се стремите в най-чувствените си мечти, в очакване на подходящата възможност да направите скок от фантазията към реалността. Експериментирайте, избирайки различни роли. Добро разбирателство с Овен: обикновено в случай на кавги винаги успявате да внимавате с думите си и да избягвате големи сблъсъци, с които излагат на риск вашата хармония! Вечерта ще бъдете обхванати от неумолим плам, ще се включите в партита, срещи, места за срещи, клубове от всякакъв вид: с окото на хищната птица всеки възможен партньор ще попадне под прицела ви.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 24 юни 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 24 юни 2022: Ще изпитате голямо удовлетворение. Тялото и духът ще бъдат в синхрон с удоволствието от живота, силата на вашата чувственост ще се прояви напълно, от което ще изпитате голяма доброта. Желанието за новост е голямо и няма да чакате твърде дълго, преди да изпитате тръпката от нова любов! Тази вечер ще можете да завладеете плячката си, като прибягвате и до няколко трика в любовта.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 24 юни 2022: В този ден няма да има място за дръзки и пикантни фантазии, партньорът изпитва нужда от нежност, тъй като така ще придобие малко по-спокойни емоции. За родените през втората декада, които са въвлечени в постоянна връзка, се очакват сладки новини. Очаквайте добри възможности, но не ви е лесно да ги идентифицирате, поради настроението ви, което се бори да бъде спокойно. Тази вечер може да разберете колко приятели сте пренебрегнали през това време.

РАК 

любовен хороскоп за 24 юни 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 24 юни 2022: Незабравими любовни заклинания! Денят и нощта ще съдържат най-благоприятните астрални влияния, за да ви осигурят чувствено отпускане в обятията на онези, които са готови да ви поглезят с любов и внимание. Ако имате партньор, използвайте общите интереси, за да започнете да споделяте нещо съвместно. Ако сте необвързани, посветете времето си на страстите си. Очаква се период, изпълнен със събития в съчетаните с Лъв. Не се спирайте на монотонни ситуации, само защото те вдъхват увереност: осмелете се и се насладете на вкуса на новото!

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 24 юни 2022: Вашата чувственост е ненадмината, но в този ден ще се почувствате малко меланхолия, което драстично ще увеличи чара ви към партньора, който желае да ви утеши. Родените в първата декада днес предпочитат самотата. За вечерта изберете нещо провокативно. Организирайте вечеря на свещи и рози за любимата ви сродна душа.

ДЕВА

♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 24 юни 2022: Не сте особено стимулирани от романтични срещи и може би предпочитате нещо по така от връзката ви с партньора. Колко интригуващи и противоречиви са днешните изкушения за родените през първата декада. Звездите ще предизвикат люлка от желания.Трябва да избягвате резки решения, защото те биха компрометирали доброто разбирателство с партньора. Бъдете отворени за промени, дори и за най-болезнените, но само след внимателно обмисляне. Вечерта ще изпитате огромна страст към Рак или Близнаци, които ще срещнете на интересно място.

ВЕЗНИ

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 24 юни 2022: Ще сте в настроение за прегрешения и ще се опитате да въвлечете партньора си във вихър от разгорещена страст. Възползвайте се от енергията на тази нощ. Отпуснете се към дългогодишния си партньор с нов пламък, както никога преди. Съвет към някои от вас, да не се предоверявате. Все още има толкова много трудности за преодоляване и не можете да си позволите да се откажете точно сега!

СКОРПИОН                                          

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 24 юни 2022: В този ден обратите ще се следват един след друг, без да ви дават дъх. Любов от пръв поглед, любов, която се ражда, любов, която се възражда с плашещо нарастване на скоростта. Интимният устрем ще бъде специален, защото ще намерите ангажиращ партньор, точно за вас. Тези от вас, които сте сдвоени с Овен, са неуморни и взискателни любовници, но дори когато става въпрос за даване, те изобщо не се сдържат!

СТРЕЛЕЦ

♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 24 юни 2022: Идеята да се потопите в най-съкровените мисли ви опиянява и ви дава нова кръв в живота. Тази вечер някой чука на вратата ви … внимавайте, може да е крадец или … огнен любовник. Успехът зависи от способността ви да управлявате собствената си съдба. Ако постоянните разочарования в любовта са ви накарали да загубите вяра в себе си. Не е нужно да губите надежда! Звездите са много благосклонни: скоро ще срещнете този, който ще може да ви накара да промените решението си.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 24 юни 2022: В този ден ще имате особено висока сексуална фантазия, което ще ви помогне да подобрите отношенията си като двойка. Ако принадлежите към първото десетдневие, ще имате желание да бъдете в компания. Използвайте цялата си инициативност и съчувствие за новите интересни срещи, които предстоят! Не парадирайте с твърде много увереност и самонадеяност: някои може да го сметнат за много досадно. Вечерта може да се почувствате изтощени и без енергия. Какво ще кажете да се откажете от обичайното си излизане?

ВОДОЛЕЙ

♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 24 юни 2022: Отпечатъците от едно завладяващо интимно приключение са все още върху кожата ви и напомнят за кратки, но вълшебни моменти на любов. Днес, особено ако асцендентът ви е в знака на Близнаци, ще имате известен интерес към нови и противоречиви преживявания – всичко друго ще ви е скучно! Тази вечер очакванията ви ще изглеждат толкова големи, че ще изглежда лудост да ги изпълните. Но с помощта на звездите дори невъзможното става възможно.

РИБИ

любовен хороскоп за 24 юни 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 24 юни 2022: Ласки по гърба, нежни думи, приятен коктейл, който да предложите на партньора си, особено ако е нов и ако изпитвате необяснимо привличане към него или нея. Внимавайте да не прекалявате с твърде смелите молби, не винаги ще можете да предадете адекватно вълнението, което изпитвате. Ако вашият партньор е Лъв, той може да бъде склонен да бъде  леко критичен към вас, но запазете спокойствие, както винаги! Изберете тихо място и сплотена група приятели. Вечерта ще премине в интересни разкази и много смях.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица