любовен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 15 ЮЛИ 2022-петък

Любовен хороскоп за 15 ЮЛИ 2022-петък за всички зодии: Този ден посветете на дома и семейството, на вашата сродна половина. Организирайте специална вечеря на свещи, ако искате или имате нещо за празнуване. Но излизането сред хора, посещенията на гости, партита и други обществени места е силно обезкуражено. Причината за това е високата вероятност от недоразумение, което улеснява обидата на партньора. Не допускайте това! Свободните представители на Зодиака нека опитат късмета си днес и да излязат на „лов“, за да се опознаят с  някой от противоположния пол.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 15 ЮЛИ 2022-петък

ГОРЕЩНИЦИ, почит към силата на огъня

5 супер бързи рецепти за ЗАКУСКА

КАРМИЧНА ВРЪЗКА между душите и телата

Силни молитви към Св. Дух

ОВЕН

любовен хороскоп за 15 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Любовен хороскоп за зодия Овен за 15 юли 2022: Днес нищо няма да се скрие от проницателния поглед на Овена и той трябва да използва това, за да подреди нещата в личния си живот. В този ден не само това, което лежи на повърхността, ще бъде достъпно за него. Овенът ще може да надникне в най-далечните кътчета на човешката душа, разбирайки механизмите на причината и следствието. Звездите съветват Овена днес да погледне безпристрастно на отношенията си и тогава да реши дали това, което вижда, му харесва или не.

ТЕЛЕЦ

любовен хороскоп за 15 юли 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Любовен хороскоп за зодия Телец за 15 юли 2022: Днес звездите съветват Телецът в спорни ситуации да се вслушва в инстинкта си: той ще се изостри до краен предел! В общуването с противоположния пол неговата интуиция ще бъде като детектор на лъжата: Телецът е в състояние едва доловимо да усети истинските намерения на партньора си. Ето защо, процесът на романтично ухажване днес ще бъде опростен до преразпределение. Усещайки уловка, Телецът просто ще каже „не“. Ако намеренията на партньора са чисти, той ще се отвори за него.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 15 ЮЛИ 2022-петък
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Любовен хороскоп за зодия Близнаци за 15 юли 2022: За лек флирт и романтична среща денят е по-благоприятен от всякога, но отложете сериозните разговори и предложения. Погрижете се за себе си, посетете места, където отдавна сте искали да посетите, не отлагайте среща и вечер за двама. Любимият човек може да се отвори и да говори за миналото, което коренно ще промени отношенията ви с него.

РАК 

любовен хороскоп за 15 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Любовен хороскоп за зодия Рак за 15 юли 2022: Звездите предупреждават за наближаването на трудни времена за отношенията ви със сродната душа. Понякога ще ви се струва, че говорите на различни езици. Но, ако имате търпение и се опитате да се контролирате, тогава конфликтите ще се разрешат сами. За тези, които търсят сродната си душа, е възможно ново романтично запознанство. Получената симпатия обещава да изпълни живота ви с положителни емоции през следващите няколко месеца.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 15 ЮЛИ 2022-петък
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовен хороскоп за зодия Лъв за 15 юли 2022: Все още не е късно да разпалите отново огъня на старите чувства, вероятно е необходимо да обърнете внимание на проверени във времето приятели. Следващото събитие обаче ще донесе не само забавление, но и шанс за нещо повече. Очевидно има нужда да общувате с роднини, да покажете любовта си. Ще трябва постепенно да разрешите създала се напрегната ситуация. Имайте предвид, че някои от роднините няма да бъдат на вашето мнение.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 15 ЮЛИ 2022-петък
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Любовен хороскоп за зодия Дева за 15 юли 2022: Днес вие и вашият любим партньор ще имате труден разговор. Колкото и да ви се иска да изкаже всичко, което е кипяло в душата ви днес, звездите ви съветват да се въздържате. Подобни въпроси са твърде деликатни, не забравяйте този факт. Освен това, не трябва да забравяте, че вашата гледна точка не е единствената правилна. Всичко, което Девата вижда, тя наблюдава от своята камбанария, но ако иска да подобри отношенията си, трябва да слезе от тази камбанария и да се опита да вземе гледната точка на партньора.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 15 ЮЛИ 2022-петък
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Любовен хороскоп за зодия Везни за 15 юли 2022: Сега не е най-доброто време да оставате сами. Най-важното е, че съветът на любимия човек ще ви помогне да видите правилното решение. Някои конкретни случки или ситуации в живота, обаче, е вероятно да причинят силен емоционален стрес. Не е необходимо да се отказвате от истинската комуникация в полза на световната мрежа. Между другото, една вечер, прекарана далеч от дома, ще донесе не само забавление, но и шанс за нещо повече.

СКОРПИОН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 15 ЮЛИ 2022-петък
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Любовен хороскоп за зодия Скорпион за 15 юли 2022: Днес Скорпионът трябва да се занимава с увлекателна дейност – да разгадае уликите на Вселената и тайния шифър на съдбата, скрит в образите на сънищата. Това е денят, в който насън той ще може да получи отговор на въпрос, който го вълнува или дори да направи голямо откритие – важно е само да разберете значението му. Така че, днес ще се събуди с прозрение, което ще му помогне да продължи напред и да постигне желаната цел. Сънищата, свързани с любовта и личния живот, ще бъдат от особено значение днес. Тяхната интерпретация ще му позволи да избегне проблемите или да хване птицата на късмета!

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 15 ЮЛИ 2022-петък
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Любовен хороскоп за зодия Стрелец за 15 юли 2022: Стрелци, трябва да вземете решение, какво точно искате от любовният ви живот. Докато сте решени да държите съществуващата връзка с върха на пръстите си, ще бъдете разтърсени, но не и раздвижени. Ако сте имали достатъчно от дадено обстоятелство и сте готови да продължите напред, може да успеете да получите помощта, от която се нуждаете, за да направите необходимите корекции в любовните ви отношения.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 15 ЮЛИ 2022-петък
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Любовен хороскоп за зодия Козирог за 15 юли 2022: Козирогът в любовта днес няма особено голям късмет, както обикновено. Всичките ви опити да установите комуникация ще бъдат по-трудни, дори не се опитвайте да правите подаръци или комплименти, това няма да спаси ситуацията. Но не отблъсквайте евентуално и неочаквано ухажване, не бъдете фанатични. В този ден вашето оръжие е недостъпността и дори снизхождението. Вашият партньор е готов да издържи всичко днес, само за да бъде там с вас. Но скоро това състояние на нещата ще се промени.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 15 ЮЛИ 2022-петък
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Любовен хороскоп за зодия Водолей за 15 юли 2022: Оставете ситуацията да се развива от само себе си. Не забравяйте, че политиката на натиска и намесата не винаги е успешна – нищо не е хубаво постигнато под натиск. И, ако активните действия на Водолеят в този ден не му донесат желания резултат, тогава не бива да стои пред затворена врата. Между другото, много е възможно веднага щом той спре да поема инициативата днес, обектът на симпатия веднага да я вземе в свои ръце.

РИБИ

любовен хороскоп за 15 юли 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Любовен хороскоп за зодия Риби за 15 юли 2022: Може да почувствате известно безпокойство, но ако помислите за желанията си, бързо ще преминете към действие. Няма причина да чакате по-подходящ период. Наистина ли е правилно вашето решение в любовта? Не се страхувайте да слушате интуицията си. Слушайте сърцето си, което често ви дава най-добрите съвети в трудни дни. Ако сте необвързани, не се отчайвайте. Сега е моментът да се погрижите за себе си.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе