ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11 ЮЛИ 2022-понеделник - Щастливите жени - HappyWoman.bg

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11 ЮЛИ 2022-понеделник

дневен хороскоп за 30 юли 2022
Астрология

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 11 ЮЛИ 2022-понеделник

Дневен хороскоп за 11 ЮЛИ 2022-понеделник за всички зодии: Късметът ще ви се усмихне днес – и на работа, и в личен план. Но не забравяйте, че някой от колегите може да се изкуши и да ви завиди на успеха. Семейните двойки трябва да знаят, че сега е изключително благоприятен период за зачеване на деца. Не натоварвайте партньора си с ежедневни проблеми, и двамата се нуждаете от вяра един в друг, грижа и нежност. В обозримо бъдеще очаквайте прилив на енергия и свежи идеи.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 11 юли – 17 юли, 2022

Вълшебно пълнолуние в Козирог 13 юли 2022 г.: как да привлечете пари в дома

СЪВЕТ за 11.7.2022 към всяка зодия

Флиртът им е в кръвта: Трите най-големи съблазнителки, според зодията

Жълт кантарион – Лекът за 99 болести

Защо никога повече да не изхвърляме семките на динята?

Чеснова вода за неповторим цъфтеж на мушкато и орхидея

ОВЕН

дневен хороскоп за 11 юли 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

Дневен хороскоп за зодия Овен 11 юли 2022: Овни, това ще бъде страхотен ден. Ще имате страхотна възможност да научите нещо ново, да завържете интересни запознанства. Добро време за професионална дейност. Днес в главата ви ще се формира ясен план какво искате да постигнете в близко бъдеще. Леката меланхолия сутрин е напълно естествено явление. Причина за това ще е засиленото влияние на Сатурн, което до вечерта ще се уравновеси. Намалете физическата активност.

ТЕЛЕЦ

♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Дневен хороскоп за зодия Телец 11 юли 2022: Телци, време е за интроспекция. Трябва да направите малко проучване и да разберете – какви черти на характера не харесвате в себе си, които бихте искали да промените? Мислите са материални и влияят върху живота и настроението на човека. Имате нужда от повече позитив – настройте се по правилния начин и животът веднага ще стане по-лесен. Време е за почивка! Релакс, тишина и спокойствие – това е препоръката на звездите за днес.

БЛИЗНАЦИ

♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Дневен хороскоп за зодия Близнаци 11 юли 2022: Близнаци, този ден ще донесе няколко положителни преживявания, които ще повишат самочувствието ви. Това ще ви помогне да успеете във всичко. Вероятно неочаквани новини ще променят ситуацията във ваша полза. Не трябва да сте активни във финансовите въпроси, да се втурвате в нови разходи, да се тревожите за дреболии. Проявете мъдрост и сдържаност. Правилното хранене е ключът към здравето и дълголетието. Яжте повече плодове и зеленчуци. Редувайте упражнения и почивка в приемливи пропорции.

РАК

дневен хороскоп за 11 юли 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

Дневен хороскоп за зодия Рак 11 юли 2022: Раци, настъпва период на емоционален подем и преосмисляне на моралните ценности. Време е да погледнете в своя богат вътрешен свят! Възможен е успех в личните дела, особено в подобряването на семейните отношения и подобряването на интериора у дома. Опитайте се да се съхраните. Използвайте интелекта си, за да реализирате творческите планове. Хороскопът предупреждава, че трябва да избягвате различни претоварвания. Компанията на неприятни хора може да предизвика психо-емоционално разстройство.

ЛЪВ

♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Дневен хороскоп за зодия Лъв 11 юли 2022: Лъвове, очакват ви спокойни дни. Семейните представители на знака най-накрая ще успеят да се справят с разногласията, възникнали напоследък. Опитайте се да промените възгледите си за живота и тогава промените към по-добро няма да ви накарат да чакате. Можете да намерите изход от неприятна ситуация, която ви тормози напоследък. Здравето ви ще е наред днес. Но не забравяйте за добрата почивка.

ДЕВА

дневен хороскоп за 11 юли 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Дневен хороскоп за зодия Дева 11 юли 2022: Деви, в този ден не бързайте със заключенията. Възможно е днес да се случи събитие, което ще се отрази благоприятно на вашите дела. Вероятно новите дългосрочни планове ще се сбъднат. Хороскопът препоръчва да разнообразите отношенията си с партньора. Може би искате да се занимавате с екстремен туризъм? Нищо не сближава хората така, както приключенията! Днес храносмилателната ви система може да ви притеснява. Избягвайте трудносмилаемите храни.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ВЕЗНИ    

♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Дневен хороскоп за зодия Везни 11 юли 2022: Везни, спрете да се тревожите за дреболии – този навик ще ви лиши от сили и самочувствие. Вашите таланти и способности трябва да бъдат оценени! Добро време за пазаруване, промени в личният живот. Ако имате възможност да си вземете почивка, дори за една седмица, не я пропускайте! Самотните представители на знака, освен почивка, ги очаква интересно запознанство. Геомагнитната буря няма да се отрази най-благоприятно на някои представители на вашето зодиакално съзвездие. Опитайте се да не се пренатоварвате през този ден.

СКОРПИОН

♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Дневен хороскоп за зодия Скорпион 11 юли 2022: Скорпиони, очакват ви изпитания – това ясно показва Уран, който е в опозиция с Марс. Но ако преодолеете всички трудности, наградата ще бъде страхотна! Ще имате възможност да създадете нови полезни запознанства. Разширете кръга си от приятели без колебание, но не бързайте да бъдете откровени с нови познати. Спазвайте премерен дневен режим, намалете физическата активност. Препоръчително е да следвате здравословен начин на живот и да сте физически активни, тогава няма да се налага да се сблъсквате с болести.

СТРЕЛЕЦ

♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Дневен хороскоп за зодия Стрелец 11 юли 2022: Стрелци, днес можете да се окажете между два огъня. Опитайте се да обмислите предварително стратегия, която ще ви позволи да избегнете подобна ситуация. съмненията, които ви тормозят от известно време, скоро ще бъдат разрешени. Ще възникнат нови обстоятелства, които ще ви помогнат да вземете правилното решение. Когато общувате с колеги, можете да получите много важна информация. В този ден на масата ви трябва да преобладават зеленчуци и плодове, както и малко количество сладки ястия – тялото се нуждае и от въглехидрати.

КОЗИРОГ

♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Дневен хороскоп за зодия Козирог 11 юли 2022: Козирози, днес трябва да проявите повишена активност, ще ви трябват всичките ви сили. Не се страхувайте да изказвате идеите си, можете да сте сигурни, че ще бъдат чути. Ако получите повишение, опитайте се да оправдаете доверието, което ви е оказано. Семейните представители на вашата зодия ще трябва да се вслушват в мнението на половинката си. На този ден е важно да се поддържа хармония в семейните отношения. Вашето здравословно и емоционално състояние ще бъде отлично. Ще можете да изпълнявате всякакви задачи, да се срещате с важни хора.

ВОДОЛЕЙ

дневен хороскоп за 11 юли 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Дневен хороскоп за зодия Водолей 11 юли 2022: Водолеи, колкото по-спокойни сте през следващите няколко дни, толкова по-малко проблеми ще имате. Не се доверявайте сляпо на непознати, защото са възможни необратими промени в личният ви живот. Ако искате да постигнете впечатляващи резултати в работата, намерете съюзници за себе си и не се захващайте сами. За да не изпаднете в депресия, правете нещо – работата е добро разсейване от лошите мисли. Чувствайте се свободни да поемете всеки бизнес – перспективата за успех е много висока.

РИБИ

♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Дневен хороскоп за зодия Риби 11 юли 2022: Риби, днес ще почувствате невиждан прилив на сили, ще се появи желание за работа, за общуване. Отделете малко време, ако искате да възобновите стара връзка или да се помирите с някой близък. През следващите дни много представители на знака ще трябва да вземат важно решение. Навлизате в много благоприятен период по отношение на парите. Очаква ви финансова стабилност и просперитет. Хората, страдащи от хронични състояния, трябва да сведат до минимум физическата активност. Повишеният геомагнитен фон може да окаже влияние.

0 Shares
Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе
Happy Woman Бюлетин
Вашият хороскоп, най новото от Happy Woman и актуални статии всяка седмица