астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 27 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Любовта е прекрасно чувство! Никога не е много. Тя вдъхновява! Само тя ни дава възможност да погледнем на света с чисто сърце. Не се страхувайте да се отворите и да усетите това чувство.

Притча за трите въпроса на ЖИТЕЙСКАТА ФИЛОСОФИЯ

Астрологичен съвет за 27 юни 2023 Подготовка за лятно парти в градината

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: думите на мъдростта ще ви помогнат да оставите зад гърба си притесненията, страховете, безпокойствата и проблемите. Напомняйте си: „Обичам, че сутрешният изгрев не се определя от снощния залез.“ Върнете се към радостта, любовта и игривостта в себе си.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Вселената усилено ви дава знаци, но вие по някаква причина не им обръщате внимание. Опитайте се да се доверите на собствената си интуиция, погледнете проблемите от различен ъгъл.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: не се притеснявайте, ако сте пропуснали зелената светлина. Много скоро тя отново ще светне и тогава няма да пропуснете възможността да направите всичко, което се изисква от вас. Не се страхувайте да следвате мечтите си.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: по-добре е да посветите време на скъпи за вас хора. Те се нуждаят от теб повече от всякога. Да, и общуването с тях ще ви донесе спокойствие. Подредете изненада за роднини, обадете се на тези, които са далеч от вас.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: не е нужно да се харесвате на всички. Понякога границите стават необходими. Основното нещо е да се научите да отделяте зърното от плявата. Не можеш да угодиш на всички, такъв е животът.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: лесно е да съдите другите, но е изключително трудно да понасяте критиките. Понякога обаче тези думи отразяват истината. Опитайте се да не приемате критиката с враждебност, може би можете да промените нещо в себе си и да станете по-добри.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: вярвайте, че отговорите, от които се нуждаете, ще дойдат при вас. Някои от вас може да трябва да изпълнят задача или да предадат истина, която не е удобна за всички. Но знаете, че е за по-голямо добро. Освободете се от вината и направете крачка напред.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: осъзнаването е първата стъпка към освобождаването от това, което вече не е ваше. Някои от вас се смятат за недостойни за това, което имат. Помнете, че да обичаш себе си е също толкова важно, колкото да обичаш ближния си.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: трябва да намерите своя източник на вдъхновение. Бъдете далеч от монотонността, тя вреди не само на вашето душевно състояние, но и на вашето здраве. Опитайте се да погледнете на света от различен ъгъл.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: опитайте се да потушите негативните емоции, много по-приятно е да живеете в мир, отколкото във военно положение. Помнете, че целта е да продължите напред, а не да заседнете в коловоз.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: изключително важно е да сте щедри, да умеете да споделяте с другите, както положителни емоции, така и някои материални неща. Душата ви жадува да вършите добри дела сега. И така, какво ви спира?

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: чували сте за закона на бумеранга. Всичко, което дадете на Вселената, ви се връща. Прекалено сте напрегнати, това ви пречи да вършите добри дела. Помнете, че когато е добре за вас, е добре и за вашите близки.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 27 юни 2023

на горе