астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 6 юни 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Днес е време за промяна! Новият ден ще ви даде и много възможности, които ще ви тласнат към действие нагоре.

Как котката избира стопанина си? Духовното значение на нейния избор

Седмичен хороскоп за дните от 05.06 до 11.06.2023

Астрологичен съвет за 6 юни 2023 Любимите разпродажби – какво да пазарувате за интериорен дизайн

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: оставете космическия план да се разгърне по предназначение и в точното време. Звездите ви казват, че сега най-важното за вас е да се отпуснете и да наблюдавате всичко, което се случва. Освен това, днес е най-доброто време за щастие.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: сега е важно да се доверите на Вселената. Тя знае най-добре от какво имате нужда. И не забравяйте, само когато е наистина необходимо и важно. Затова променете отношението си към ситуацията, спрете да мислите, че сте лишени от нещо, напротив, вие сте късметлии!  

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: днес е важно да сте в общение с вътрешния Аз. Ето как можете да се заредите с енергия и да чуете какво казва интуицията ви. И не забравяйте, че ако използвате практики, те са дълбоко индивидуални. Най-добре е да намерите свой собствен начин за хранене и тонизиране.    

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: думите на мъдростта ще ви помогнат да оставите зад гърба си притесненията, страховете, безпокойствата и проблемите: „Обичам, че сутрешният изгрев не се определя от снощния залез.“ Върнете се към радостта, любовта и игривостта в себе си.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: винаги сте били надарени, интуитивни, такива, които проникват в тайните на живота. Днес от вас се иска да уважавате и признавате тази част от себе си. Вашите мистични знания ще ви помогнат да преодолеете препятствията, които съдбата е подготвила за вас. Доверете се на сърцето си.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: обърнете внимание на възможностите, които се откриват пред вас. Отговорът на въпроса „Къде да отида?“ можете да намерите, като погледнете вътре в себе си. Не позволявайте на съмнението да бъде причината да пропуснете уникална възможност.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: да, вие сте силни, никой не се съмнява в това, но все пак не трябва да поемате твърде много. Везни, огледайте се, наоколо има много съюзници, които са готови да ви подадат рамо. Просто отхвърлете арогантността от себе си и ще се почувствате по-добре.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: ако всичко изглежда перфектно в личен план, значи е така. Не се тревожете, както се случва всеки път, когато животът започне да се променя към по-добро. Благодарете на Вселената за благословиите, които получавате сега и за тези, които ще получите в бъдеще.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: нека пътят постепенно ви се разкрива на хоризонта на живота ви. Междувременно се наслаждавайте на процеса на себеоткриване. Помислете какво е работило за вас в миналото. Това ще ви даде добра представа как да начертаете пътя към бъдещето, за което винаги сте мечтали.  

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: обстоятелствата изискват от вас да използвате дипломатичност и способност за интелигентна комуникация. Докато улеснявате преговорите с хората, не забравяйте да оставите гордостта си настрана. Да, това означава да приемете грешките си, когато е необходимо, и да запомните най-висшето благо.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: истината може да не е лесна за предаване на другите. Но истината си е истина. Ако хората около вас ви обичат така, както казвате, те ще оценят вашата искреност. Някои от вас може да се окажат в ситуация, в която се чувстват вдъхновени да подобрят състоянието на връзката си.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: вие сте този, който сте искали, мечтали и стремели да бъдете. Единственото, което липсва, е да осъзнаете реалността и случващото се, да приемете себе си като такъв. Звездите ви напомнят, че имате вътрешната сила и шанс да го направите.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 6 юни 2023

на горе