28.10.2024: започва седмицата, която отваря врати с ОГРОМНО ЩАСТИЕ за 2 зодии

28.10.2024: започва седмицата, която отваря врати с ОГРОМНО ЩАСТИЕ за 2 зодии
Астрология

28.10.2024: започва седмицата, която отваря врати с ОГРОМНО ЩАСТИЕ за 2 зодии

28.10.2024 е пълен с благоприятна небесна енергия, която трябва да създаде изобилие за два щастливи зодии. Понеделник започва със Слънцето (нашето его) и Луната (нашите емоции), които се обединяват, за да донесат щастие.

Възможно е да има някакво вътрешно напрежение на 28.10.2024 между вашите чувства и външното изразяване, но вярвайте, че всичко ще ви дърпа в правилната посока. Ще намерите усещане за баланс и време за размисъл, докато работите върху своите задължения и страсти.

Настроението се повишава с Марс (планетата на действието) в съюз с Нептун (планетата на мечтите), което ще ни помогне да засилим желанието си да преследваме целите, които сме си поставили с визия и солиден план за постигането им.

Независимо дали сте вдъхновени да създадете нещо красиво или да се свържете по-дълбоко с другите, този хороскоп за 28.10.2024 предлага мек тласък на въображението. Оставете се да потечете с него и се настройте към интуицията си – страхотни идеи и връзки могат да се проявят от фини, мистични места.

Дъжд от емоции и голям КЪСМЕТ през новата седмица 28.10-3.11 за пет зодии

Хороскоп за 28.10-3.11: Какво очаква всяка зодия през новата седмица

 

Две щастливи зодии изпитват изобилие на 28.10.2024:

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Отпусни се, Рак, защото е време да прегърнеш емоционалното влакче в добрия смисъл, което кипи в теб. С лунния тригон с Уран на 28.10.2024 ви позволява да изразявате чувствата си със свободата.

Това е вашият ден 28.10.2024 да блеснете като луната в нощното небе, така че оставете емоциите си да текат като лек прилив – в крайна сметка вие сте воден знак и е вашето време да сърфирате по тези вълни. Това не е просто фина промяна; това е наелектризиращ трус, който разпалва вашето очакване за нещо необикновено.

Вероятно чувствате вълнението, че Вселената ви дава знак на 28.10.2024 и ви тласка (както правят всички Раци, когато забележат добър знак). Доверете се на инстинктите си и не се колебайте да действате импулсивно – особено по сърдечни въпроси.

Ако има бизнес възможност или специален човек, който е бил в ума ви, хороскопът за 28.10.2024 е просто чудесен за разчупване на леда и предприемане на този скок. Само запомни, мили Рак, любовта не идва просто така; понякога трябва да отвориш вратата със замах.

Така че, наслаждавайте се на изобилието, което ще изпитате днес 28.10.2024, и дръжте сърцето си отворено за нови изживявания — в края на краищата животът е твърде кратък, за да се криещ в черупката си. Независимо дали изпробвате ново хоби или разтърсвате средата си, вашият хороскоп е за освобождаване от светското и прегръщане на необикновеното – време е да хвърлите предпазливостта на вятъра.

Вероятно успехът ще дойде по-лесно, отколкото да намерите уютно кътче в любимото си кафене, а топлината ви ще привлича другите към вас като към пламък – в крайна сметка вие сте емоционалното лепило, което държи всички заедно.

Независимо дали възобновявате искрата във връзката си или откривате нов романтичен интерес, вашата енергия е магнетична точно сега на 28.10.2024 – като уютно одеяло в хладна вечер – и всички я вълнуват.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Здравей, мечтател. Енергиите на вашия хороскоп за 28.10.2024 в небето се върти от чувственост и креативност, благодарение на Марс (планетата на действието) и Нептун (планетата на мечтите), които се обединяват в възхитителен космически танц. С този забавен ден ще откриете, че излъчвате магнетичен чар, на който е трудно да устоите – и дори не сте си мръднали пръста.

28.10.2024 е идеалното време за романтични приключения и трептене на цялото сърце. Ако търсите някой специален, връзката ви обещава да бъде силно състрадателна, нежна и направо духовна. И ако вече сте затворили сърцето, може да откриете, че има повишена оценка за вашата ефирна, душевна природа, която просто моли да бъде изследвана.

Въпреки че тази енергия не е супер високооктанова, тя предлага нежен тласък да изразите своята креативност чрез танци, музика и всички неща, които подхождат на артиста от зодиака. Независимо дали хващате четката за рисуване или тананикате мелодия, оставете вътрешната си муза да блести ярко на 28.10.2024 – време е да развълнувате. Това е мястото, където ще откриете магията на изобилието в живота си и ще я изпитате най-много.

Докато очаквате положителни промени, които ще навлязат в личния ви живот, ще почувствате онова малко трептене на вълнение – като дете в първата есенна сутрин. Вашата интуиция ще бъде на ниво 28.10.2024, позволявайки ви да улавяте емоциите на другите без усилие (както правите винаги) и те ще искат да търсят вашето мъдро и успокояващо присъствие.

На 28.10.2024 може да откриете, че сте съпричастен слушател, помагайки на другите да преценят чувствата си, което правите най-добре. Така че потопете се в магията на момента, оставете интуицията си да ви води и не се въздържайте да споделяте чувствата си. В края на краищата вашият свят е пленителен като океана – така че се потопете и оставете вълните да ви отнесат до красиви нови брегове.

Tagged , ,
на горе