24.10.2024: Съдбоносен ден – мечтите се Сбъдват на няколко зодии

24.10.2024: Съдбоносен ден - мечтите се Сбъдват на няколко зодии
Астрология

24.10.2024: Съдбоносен ден – мечтите се Сбъдват на няколко зодии

На 24.10.2024 няколко зодиакални знака ще получат ясен знак от Вселената, за да признаят, че сега или никога трябва да вземат определени решения, които трябва да бъдат взети.

От гледна точка на астрологията, луната в Лъв на 24.10.2024 извежда смелостта, необходимата решимост в четвъртък да се свърши работата. Ще направим правилното нещо и ще се гордеем да го направим.
По време на луната в Лъв, зодиакалните знаци ще бъдат толкова в хармония с пътищата на Вселената, че лесно ще улавяме знаците, които са ни достъпни.

Лечение на цистит за 1 ден – без хапчета и антибиотици

 

Специалната дата 24.10.2024 носи Ясни знаци от Вселената на всички зодии:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Когато почувствате, че е време да направите нещо ново, не се бавети. Вярвате, че знаците от Вселената ще ви кажат кога сте на прав път за нещо и че времето играе голяма роля за вашия успех. Вие, тъй като сте зодия Овен, ще направите смел ход в четвъртък 24.10.2024. Искате да спечелите на всяка цена и имате добри шансове да го направите.

Това е луната в Лъв, която дава сила на вашата увереност и вашата проницателност. Не се движиш на сляпо. Знаеш какво искаш. Можете да правите разлика между желанието за нещо и осъществяването му и вашият хороскоп за 24.10.2024 ви подканва да го постигнете.

Четвъртък също ви носи много успехи, тъй като Луната в Лъв на 24.10.2024 изглежда, че работи за вас, когато се доверите на това първоначално усещане. Това усещане е начинът, по който Вселената ви говори и ще получите знаци, които ще ви насочат в правилната посока за успех.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Луна в Лъв е вашият най-добър пътеводител и тъй като трябва да се справите със стара ситуация, днес ще успеете. Най-накрая открихте златото. Вашите мечти са на път да се проявят на 24.10.2024 и нищо не може да ви спре.

Преди 24.10.2024 преминали сте през всички ситуации на съмнение в себе си и страх, и въпреки това, с течение на времето, единственото нещо, за което можете да мислите, е колко искрени са вашите чувства и как наистина искате тази единствена мечта да се сбъдне. За това не се чувствайте, че искате твърде много. Това, за което мечтаете, е възможно.

А на 24.10.2024 това е повече от възможно. Това вероятно, което ще стане ще ви донесе голямо самочувствие. Това, че можете да видите мечтата си сбъдната, ви дава голяма сила. Сега вярваш в себе си, Телец, и това е важна стъпка. Четвъртък ви носи само чудесни неща.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Близнаци, в четвъртък 24.10.2024 ще бъдете пълни с вътрешен огън! Така че, оставете сърцето ви да ви води през цялото време. Ако това ви отведе до спонтанна екскурзия или дълго пътуване извън града, тогава действайте! Колкото повече се облягате на радостта, толкова по-лесно ще бъде вашите благословии да разцъфтят и да достигнат до вас.

Също така, сега е моментът на четвъртък 24.10.2024 да изберете кой да се присъедини към това приключение на живота с вас и кой трябва да стои настрана по въпросите на любовта и приятелството. В края на краищата, дали е любов (или приятелство), ако постоянно ви възпира от щастие и растеж? Воденето на дневник също може да ви помогне да намерите яснота.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Докато почти винаги сте готови да се променяте и да растете, хороскопът за четвъртък 24.10.2024 ви носи перфектната буря от възможности. Можете да се доверите на начини, които ви носят успех.

Луната в Лъв на 24.10.2024 ви изпраща знак от Вселената, който ви напомня за вашето величие. Хороскопът за четвъртък е истинската сделка за вдъхване на смелост и увереност у човек, а вие, като зодия Рак, знаете какво е да следваш вдъхновението, където и да те отведе.

Вдъхновението ви отвежда до вашата версия на успеха и ви помага да планирате бъдещето. Можете да уловите ясните знаци, които Вселената изпраща към вас на 24.10.2024, и да извлечете най-доброто от ситуацията, водещо директно до личен успех.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Въпреки че сте почти сигурни, че можете да го направите сами, Луната се появи във вашия зодиакален знак на 24.10. 2024, за да ви даде малко повече увереност и визия . Четвъртък е свързан с събирането на знаците, разгърнати от Вселената, и вие сте доста добри в това.

Вие сте смели и дръзки, но вашето чувство за правилно или грешно влиза в игра. Чувствителността ви помага на 24.10.2024 да решите кой път да поемете, тъй като този път ви води към успеха, за който жадувате.

По време на Луната в Лъв на 24.10.2024 е много лесно за вас да погледнете средата си и да видите какво е необходимо, за да създадете голяма промяна. Чувствате се комфортно да управлявате и обичате да помагате на другите. Четвъртък ще има значение, така че правете всичко достойно и се наслаждавайте на това, което имате.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Дева, пригответе се да носите вашите космически пораснали виждания, защото Луната е в Лъв на 24.10.2024, за да ви даде урок във вашите взаимоотношения. Известен като лечителят на зодиака, вие винаги сте там, за да се грижите щателно за нуждите на другите, но нека не забравяме, че имате и друга страна.

Можете да прекъснете емоционалните връзки с хирургическа точност, когато е необходимо. Вашата управляваща планета, Меркурий, ви дава остър, аналитичен ум, който понякога ви убеждава, че дистанцирането е най-добрият вариант.

Когато нещата станат хаотични, често се оттегляте, предпочитайки да запазите емоционалното си благополучие, вместо да се гмурнете в бъркотията. Ето нещо ценно за 24.10.2024: докато способността ви да се отделяте е мощен инструмент, тя е и нож с две остриета. Този космически урок от Луната и лъв ви напомня, че уязвимостта не е слабост – тя е мост към по-дълбока връзка.

Колкото и изкушаващо да е да се оттеглите в своята хладна, спокойна крепост, помислете дали да не оставите малко топлина. Прегръщането на красиво несъвършената природа на истинската връзка може да е ключът към създаването на удовлетворяващи взаимоотношения на 24.10.2024, които наистина желаете.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Пред себе си виждате свят на щастие и мир. Представяте си, че се чувствате добре всеки ден. Знаете, че сте оставили на заден план тялото си в миналото, но тези дни отдавна са отминали и сте научили, че уважението към тялото е единственият начин. На 24.10.2024 виждате, че вашата житейска мечта вече е реалност.

Нищо не работи по-добре във вашия свят от това да сте здрави и сте започнали да разбирате, че това е от изключителна важност. Отминаха дните, когато само се говори. Вече сте готови да вървите пеша, както се казва. По време на луна в Лъв на 24.10.2024 виждате истината в това.

За да осъществите и другите си мечти, трябва да изживеете мечтата, което означава, че трябва да се грижите за тялото и ума си. Тук няма разделение. Тялото и умът са едно, което означава, че трябва да проявите тази мечта на 24.10.2024 по начин, който ви носи истинска радост. Медитацията и здравословното хранене ви помагат по пътя.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Поддържането на личното ви пространство подредено и чисто на 24.10.2024 ще привлече положителна енергия за вас. Мечтаете да имате щастлив, здравословен дом, в който да живеете. И това започва да се сбъдва.

По време на луна в Лъв на 24.10.2024 ще видите, че ако успеете да свършите едно нещо, ще отворите вратите към самоувереността и тази увереност след това ще продължи под формата на внасяне на все повече и повече възможности за промяна в живота си.

А промяната е това, за което мечтаете на 24.10.2024. Ще проявите тази мечта, като започнете сега, защото сте разбрали, че ако не го направите, нищо няма да се случи. Искате да живеете в мир, в хармония с домашната среда и като признавате, че това зависи от вас, вие го постигате, Скорпион.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Дълго време се движите в правилната посока, Стрелец и всичко, от което се нуждаете, е този последен тласък. Вашият хороскоп за 24.10.2024 предсказва, че тласъкът ще ви се разкрие като знак от Вселената.

Зодиакалните знаци като вашия са изцяло отдадени на добър и здравословен живот и този малък тласък от вселената към вас на 24.10.2024 идва в идеалния момент. Всичко, от което се нуждаехте, беше последният малък тласък и бинго – вие сте на път. Тъй като Луната в Лъв е добра за увереност и смелост, вие приемате този хороскоп присърце.

Вие сте проницателни и осъзнати и до голяма степен това е, защото искате да бъдете. Не се забърквате с отрицателни емоции и можете да си покажете колко сте умни и в хармония с Вселената.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Може би не сте предполагали, че желанията ви са на път да се сбъднат, особено в този ден 24.10.2024. И все пак, ако се отдръпнете и станете свидетел как нещата се случват, Козирог, ще откриете, че този ден наистина работи за вас. Така се случва, че желанията ви се сбъдват.

Ако вашето желание има нещо общо с любовта или по-скоро да се разбирате с романтичния си партньор по начин, който да не се чувства принуден, тогава може да видите истински късмет по време на транзита на луна в Лъв на 24.10.2024. Докато енергията е силна, когато имате квадрат с Венера в диаграма на Козирог, резултатите са сладки, чудни и мили.

Така че изглежда, че ще видите сбъднато желание на този ден 24.10.2024 и тъй като то ви изненадва, ще се почувствате смирени от целия процес. Това е добре. Най-добре е просто да се усмихнете и да приемете добрата новина. Дните на съмнения в нещо вече свършиха. Всичко е наред, Козирог.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Да повярваш, че нещо съществува, е нещо твое, Водолей, тъй като никога не си играл по някакви установени правила, когато става въпрос за реализиране на мечта. Вярвате, че една мечта е на път да се превърне в реалност. Точно така става в твоята книга на 24.10.2024, Водолей.

Тъй като имате положението влияние на 24.10.2024 може да се по уверени и предизвикани до известна степен. Сякаш Вселената не ви подкрепя, когато става въпрос да сбъднете мечтите си. И това е, когато впрегнете силата на Луна в Лъв, която лесно ви идва на помощ.

Транзита на 24.10.2024, който работи добре с онези от нас, които се осмеляват да мечтаят, а вие сте сред най-големите мечтатели, Водолей, ще покажете на Вселената, че да вярваш означава да виждаш, а не обратното. Вие сте този, който кара всичко да се случи.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Това, което кара това да се чувства толкова специално за вас, Риби, е, че не искате много в този живот и това, което ще получите, е далеч отвъд най-смелото ви въображение и всичко е добро. В четвъртък на 24.10.2024 ще видите сбъдната ваша мечта.

Забавната част е, че не сте били много привързани към сбъдването на тази мечта. Вие сте скромен човек и все пак винаги сте били доволни от това което имате. Когато вашата мечта се прояви за вас, можете да благодарите на Луна в Лъв на 24.10.2024.

Това ще е повече от сбъдната мечта, Риби. В четвъртък 24.10.2024 се свързвате с благодарността по голям начин, тъй като сте много благодарни, че Вселената е толкова мила към вас, дори когато не очаквате да бъде. Вашата положителност и скромност добавя към картината, знайте това.

.

Tagged , ,
на горе