23.10.2024: 6 зодии започват да жънат ОГРОМНИ УСПЕХИ от сряда

23.10.2024: 6 зодии започват да жънат ОГРОМНИ УСПЕХИ от сряда
Астрология

23.10.2024: 6 зодии започват да жънат ОГРОМНИ УСПЕХИ от сряда

23.10.2024 г. е и ни очаква много интересен хороскоп, изпълнен с яснота и фокус. Имаме Луна в съвпад с Марс в нашите астрологични карти и за шест зодиакални знака това означава победа и успех.

Луната в съвпад с Марс на 23.10.2024 е вид транзит, който не е безпокойство. Енергията на Марс е директна – тя стига точно до точката, а в сряда и ние също. Ако сме искали да усъвършенстваме нещата, да зададем въпроси, да осмислим живота си , да надградим това знание и да направим нещо страхотно с него, тогава Луната в съвпад с Марс ни помага да стигнем дотам.

Тази сряда 23.10.2024 може да се проточи малко, но от друга страна идва яснотата и посоката, от които се нуждаехме. Тези шест зодиакални знака се възползват максимално от този подарък и с помощта на Луната в съвпад с Марс знаем точно какъв ще бъде следващият ни ход.

Лечение на цистит за 1 ден – без хапчета и антибиотици

Ябълкови рози

 

Шест зодии намират яснота и посока на 23.10.2024:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Овен, можете да разчитате на деня 23.10.2024, който предоставя яснота на всичко, от което се нуждаете, което означава, че ще знаете какво искате и как да го осъществите. Това не винаги е така при вас, тъй като много моменти на съмнение в себе си ви пречат да продължите напред.

За вас, Овен, вие най-накрая се чувствате сякаш управлявате нещата. Това е различно усещане за вас, защото сте се чувствали така, сякаш сте били дърпани в различни посоки през последните няколко седмици и най-накрая 23.10.2024 ви предстои това изчистване.

Чувствате се много ясни и насочени, което добавя към вашата увереност и на практика елиминира вашето съмнение в себе си. Когато Марс на 23.10.2024 ви помага, вие се чувствате живи, будни и осъзнавате силата на вашия зодиакален знак. Нека текат добрите времена, Овен!

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

По време на това подравняване на Луна-Уран 23.10.2024 ще бъдете особено възприемчиви към специалния принос на космическото влияние, тъй като нещо, което трябва да знаете, става достъпно. Гледате един изключително щастлив хороскоп, Телец, който ще ви донесе много щастие.

Това щастие идва, когато имате най-голяма нужда от него, тъй като напоследък сте се занимавали с няколко лични проблеми, които са ви стресирали. По време на този транзит Луна-Уран на 23.10.2024 ще видите нещата от различна гледна точка и ще откриете, че това е всичко, което е необходимо, за да се почувствате по-добре за нещата.

Уран раздвижва света на вашия зодиакален знак на 23.10.2024, като ви показва, че не сте затънали в този личен проблем и че скоро ще има положителен резултат. Ще забележите, че Вселената изглежда работи с вас и затова цените дарбата, която носи.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Това, от което вашата зодия се нуждаеше през последните няколко седмици, е знак, че нещата ще вървят добре, тъй като не сте сигурни, че можете да понесете ново разочарование. Е, с помощта на този хороскоп Луна-Уран на 23.10.2024, Вселената ще може да ви дари с някои специални новини.

Това е страхотно, Близнаци, и си заслужава чакането. Каквото и да сте направили, за да стигнете до това „добро пространство“, сега вселената не пренебрегва постиженията ви. Бяхте забелязани и сте възнаградени за усилията си.

И така, това, което се чувства като дар от Вселената на 23.10.2024, е вашата упорита работа и навици, които се отплащат по начини, които не сте очаквали. Хей, облегнахте се на това и сега Вселената иска да знаете, че всяко късче от вашите усилия си е струвало. Дните на разочарование свършиха.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

23.10.2024, точно днес, всичко има смисъл и усещате посока. Така върви в твоя див свят на опит, Лъв, и въпреки че все още се чувстваш необикновено, това е точно така за теб, тъй като винаги си живял необикновен живот. Сряда само го допълва.

Хороскопът за сряда 23.10.2024 допринася за вашето преживяване, като ви насочва към важна информация, за която може би не сте знаели преди. Винаги сте отворени за нова информация, но яснотата, която получавате в този ден, променя живота ви.

Сега, когато знаете какво да правите и как да приложите тази новооткрита информация, ще бъдете много щастливи да знаете, че силата на Луната в съвпад с Марс на 23.10.2024 е силата, която ще ви подкрепя през идните седмици. Имахте нужда от това остро мислене и от този ден ще се чувствате „прави“ във всяка ситуация.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Едно от нещата, които ще разпознаете на 23.10.2024, е това вътрешно чувство на спокойствие, което за вас, Дева, е почти нечувано състояние на ума. Ще го приветствате, тъй като няма как да не почувствате, че тази яснота и посока са тук, за да ви накарат да забележите.

И това е, Дева. Тук за вас идва щастие, защото обръщате внимание на това, което се случва в живота ви. Не че има нещо, за което да се тревожите, но основната причина, поради която започвате да се чувствате много запалени и осъзнати, е защото трябва да сте сигурни, че можете да се справите с нещата, тъй като нещо хубаво идва от 23.10.2024.

Това означава, че трябва да заемете позиция, така че много скоро да разберете на коя страна сте. Знаейки това, че ще има значение за вас през идните седмици. Така че, заявете позицията си на 23.10.2024 и останете там. Да бъдеш с ясни мисли и съсредоточен ще бъде суперсилата на твоята зодия през следващите дни.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Уникалният подарък от сряда 23.10.2024 в крайна сметка ви напомня, че наистина сте специален човек. Вселената иска да ви събуди, за да можете отново да оцените човека, който сте станали, тъй като сте работили усилено, за да стигнете дотук.

Трябва да се цените повече, отколкото сте го правили в миналото, което е наложителен избор. Трябва да изберете себе си от 23.10.2024 пред другите през този период, просто защото не можете да си позволите да се обезценявате.

Специалното послание е да обичате себе си от 23.10.2024 и да не позволявате да бъдете унижени от никого. Въпреки че никой активно не ви унижава, вие искате да изградите защитите си. Психически го искате, така че никой да не може да ви докосне. Всичко е наред във вашия свят, Риби. Дръж се за това.

Tagged , ,
на горе