Реки от ЩАСТИЕ през новата седмица 21 до 27 октомври за 5 зодии

Реки от ЩАСТИЕ през новата седмица 21 до 27 октомври за 5 зодии
Астрология

Реки от ЩАСТИЕ през новата седмица 21 до 27 октомври за 5 зодии

Предстои мощна седмица за всяка зодия в астрологията от 21 до 27 октомври 2024 г. И докато пет зодии ще имат най-добрите хороскопи през нея – Риби, Рак, Овен, Лъв и Дева – останалите се насърчават да се настроят вътрешната им светлина и блясък също!

Първо, започваме седмицата със сезона на Везните, който завършва на 22 октомври и началото на сезона на Скорпиона. С преминаването на Слънцето в Скорпион ще има определена промяна в начина, по който колективът взаимодейства помежду си и се доближава до своите цели и мечти.

Стремежът да бъдете по-потайни и да търсите скрити знания и сила ще бъде преобладаващ. Дали това е добро или лошо обаче ще зависи от отделните хора. Така че не се изненадвайте, ако тази седмица 21 до 27 октомври 2024 г извлече различен аспект от вашата личност и тази на хората около вас.

Уикендът също ще бъде мощен, с друг астрологичен транзит, за който трябва да внимавате на 27 октомври – Веста ще влезе във Везни на този ден. Това е хармонична енергия за Веста и ще ви помогне да използвате стратегическо мислене, за да постигнете целите си по отдаден и любезен начин. Следващата седмица от 21 до 27 октомври 2024 г ще разкрием повече от това в колектива.

Витамин С: добро зрение, здрава кожа, силен имунитет

 

Пет зодии със силни седмични хороскопи от 21 до 27 октомври 2024 г.:

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Най-добрата съвместимост на зодия Риби тази седмица: Дева

Най-добрият ден от седмицата от 21 до 27 октомври 2024 г за зодия Риби: 22 октомври

Риби, енергията тази седмица от 21 до 27 октомври 2024 г за вас е положителна и силна. Първата половина ще ви донесе слънчева светлина, буквално или метафорично и ще разведри духа ви чрез изненадващи събития и присъствието на любимите ви хора. Ако имате домашен любимец у дома, той също ще бъде източник на голяма радост за вас.

Втората половина на седмицата ви призовава да бъдете по-общителни и да се потопите в празничния дух на есента там където живеете. Там също ви очакват интригуващи приключения. Освен това ще бъдете залети от идеи и вдъхновение по този път през новата седмица от 21 до 27 октомври 2024 г.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Най-добрата съвместимост на зодия Рак тази седмица: Рак

Най-добрият ден от седмицата от 21 до 27 октомври 2024 г за додия Рак: 24 октомври

Рак, енергията тази седмица е силно фина и интровертна за вас. Ако се влезете с положителна нагласа в нея, нещо специално ще излезе отвътре във вас. Това може да бъде скрит талант или прозрения, които ви предпазват от ситуация с червен флаг .

Повечето от вас ще се справят добре през първата половина на седмицата от 21 до 27 октомври 2024 г, когато поставят на първо място благосъстоянието си, прекарването на време с любимите хора или приятели и други задължения.

Ако можете да направите това, втората половина на седмицата ще бъде чудесна! Повечето от вас ще прекарат спокойно през уикенда. Това е космически празен лист, с който можете да правите каквото искате през новата седмица от 21 до 27 октомври 2024 г.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Най-добрата съвместимост на зодия Овен тази седмица: Скорпион

Най-добрият ден от седмицата от 21 до 27 октомври 2024 г за зодия Овен: 25 октомври

Овен, енергията на хороскопа за тази седмица от 21 до 27 октомври 2024 г ще стане по-мощна през следващите няколко дни, позволявайки ви да оглавите кампания или начинание до необикновени висоти!

Така че, определете своите планове за новата седмица от 21 до 27 октомври 2024 г сега, за да можете да започнете от понеделник и да позволите на нещата да се развиват с течение на дните. Всеки ден ще бъде нов крайъгълен камък в ново маратонско бягане, така че се ангажирайте с тази енергия съответно.

Също така се насърчавате да си създадете красиви и вдъхновяващи моменти, така че да имате положителна сила и нагласа да ръководите действията и решенията си.

Дори ако трябва да адаптирате или промените нещо, поне ще ви попречи да бъдете блокирани творчески или да се почувствате изгубени. Ако успеете да се възползвате от съдбата от 21 до 27 октомври 2024 г, от тази благословия, това ще бъде важна седмица в живота и бъдещето ви!

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Най-добрата съвместимост на зодия за Лъв тази седмица: Лъв

Най-добрият ден от седмицата от 21 до 27 октомври 2024 г. за зодия Лъв: 27 октомври

Лъв, енергията тази седмица от 21 до 27 октомври 2024 г е силна за вас. Вашите седмични хороскопи са свързани с това да сте напред в модата, каквото и да означава това за вас.

Независимо дали вашият стил е съвременен или ретро, ​​уличен или висок клас, целта е да внесете уникалност и това как искате да изглеждате. Космическите сили от 21 до 27 октомври 2024 г ще се погрижат за останалото и ще помогнат на парчетата от пъзела да си наредят местата по въпроси, свързани с вашите мечти и цели.

Също така ви препоръчваме да отделите време през втората половина на седмицата от 21 до 27 октомври 2024 г за лична почивка и време подмладяване. Дали ще го направите чрез практики за самообслужване, чат с най-добрия си приятел, ходене на среща или забавление зависи от вас. Вашият начин на живот е чудесен. Това е твоето мото за тази седмица.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Най-добрата съвместимост на зодия Дева тази седмица: друг представител на зодия Дева

Най-добрият ден от седмицата от 21 до 27 октомври 2024 г. за Дева: 27 октомври

Дева, вашите хороскопи от 21 до 27 октомври 2024 г. са мощни и тази седмица е приказна за вас! Някои от вас са на път да засияят под това влияние. Така че поддържайте връзките си чисти и се пазете от токсичните. Така веднага ще разберете дали енергиен вампир се опитва да се възползва от вашите космически дарове тази седмица.

Също така ви препоръчваме да отделите време за саморазмисъл тази седмица от 21 до 27 октомври 2024 г. Независимо дали правите това чрез водене на дневник, говорене на себе си пред огледалото или седене в мълчание и обмисляне на нещата, ще откриете дълбоки прозрения, които ще ви помогнат през следващите седмици, особено през ноември (и около Деня на благодарността).

Tagged , ,
на горе