18.10.2024: МОЩЕН КЪСМЕТ се отваря за 7 зодии от петък

18.10.2024: МОЩЕН КЪСМЕТ се отваря за 7 зодии от петък
Астрология

18.10.2024: МОЩЕН КЪСМЕТ се отваря за 7 зодии от петък

На 18.10.2024 г. седем зодии стигат до осъзнаването, че ги очаква трансформация. Много от нас ще признаят идеята, че е време за голяма промяна в живота ни.
Ние работим за тази промяна от известно време и нашата ежедневна астрология ни показва, че когато Луната се изравни със Сатурн, ще получим този допълнителен малък тласък за това как да се справим с промяната.

Всички се нуждаем от този тласък, тъй като сме били на оградата относно тази трансформация. Признаваме, че имаме нужда от помощ, промяна и различна посока, за да поемем всичко, но просто не сме направили крачка.

18.10.2024 променя всичко това. 7 зодии получават вдъхновяващ тласък към положителното. Вече не виждаме трансформацията, през която трябва да преминем, като страшна или опасна. Всъщност точно този петък ще прегърнем непознатото, за да опитаме нещо ново и ценно.

Витамин С: добро зрение, здрава кожа, силен имунитет

Каква е ежедневната ви нужда от протеини?

 

Трансформация очаква тези седем зодии на 18.10.2024.:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Въпреки че може да се чувствате доста добре и много енергични до настъпването на този ден 18.10.2024, вие също ще сте много наясно с енергията, контролирана от Сатурн, която идва в живота ви, за да ви внесе лична сила и нещо ново и ценно .

Ще прекарате деня 18.10.2024 чудесно. Ще откриете, че се борите за това, което вярвате, че е правилно, и вие, като представител на зодия Овен, ще спечелите нещо. В края на краищата какво е ден без малка битка? Това е вашата визитна картичка.

Това, което знаете е, че няма да бъдете възпрепятствани от нищо по отношение на личната трансформация, върху която работите. Няма да приемете поражение от този ден 18.10.2024 чувствайки се по този начин, вие ще отстоявате себе си и ще се наслаждавате на победата, към която работите.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Бяхте в движение по отношение на личната трансформация и не виждахте края. Вие сте решени от 18.10.2024 да откриете каквото и да е това, от което се нуждаете, за да се почувствате отново цялостни и в хармония с настроението, което ви кара да се чувствате комфортно.

Това, което другите не знаят за вас, е колко сте отдадени на каузата си. Въпреки че не сте определили точно какво е това, ще видите как вселената се намесва от 18.10.2024, за да ви помогне.

Като полагате усилия, Вселената ви среща наполовина и ви предоставя информацията, от която се нуждаете, за да изминете своето пътуване. Това ще ви кара да се чувствате щастливи и удовлетворени на 18.10. 2024, и още повече вдъхновени и готови.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Въпреки че може да се счита за послание от Вселената, това, което се случва, не е чак толкова непознато за вас, Близнаци. Това е нещо като предупреждение накъде отивате с цялата работа, която вършите напоследък.

Ще продължите по естествен път, който води до неизбежно осъзнаване и това внезапно, но предвидено осъзнаване може да промени живота ви към по-добро на 18.10.2024. Вселената работи с вас и ще получите някои истински отговори.

Не се страхувате от промените, които се изискват от вас, и това, което ще изпитате е благодарност. Благодарност, че транзитът на Луната срещу Меркурий на 18.10.2024 ви помага да намерите последното липсващо парче от пъзела, върху който сте работили. Всичко това в крайна сметка облагодетелства живота ви по страхотни начини.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Получавате последното липсващо парче и ще бъдете развълнувани да разберете, че упоритата ви работа не е отишла напразно. Вселената използва Луната срещу Меркурий на 18.10.2024, за да стигне до вас и посланието ще бъде ясно: вие сте на прав път.

Знаейки, че правите правилното нещо, ще ви вдъхнови да измислите нови начини да продължите с това свое велико дело. Всичко, което трябва да знаете е, че това, което правите, не е само да лаете на грешното дърво. Правилното дърво е мястото, където ще намерите себе си.

Като цяло, петък 18.10.2024 ви позволява да срещнете някой, който може да ви донесе напредък допълнително. Можете да се срещнете и ще бъдете смирени от тяхното винаги толкова полезно присъствие.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Ако трябва да ви се представи знак, той със сигурност ще пристигне на вратата ви чрез системата за съобщения на Луната срещу Меркурий на 18.10.2024, което ще го направи бързо, точно и очевидно.

Това не само повишава вашата увереност на 18.10.2024, но знакът, който получавате от Вселената, е този, който ясно заявява, че не сте сами в усилията си и че скоро ще срещнете някой, който ще играе изключително важна роля в живота ви. Това е човекът, който ще ви помогне и ще напътства вас. Вие сте готови. Всичко е чудесно в момента.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Като Стрелец на 18.10.2024 ще се чувствате водени и насочвани. Това е просто част от това, което идва към вашия зодиакален знак, когато транзит, който се състои от подравняване Сатурн-Луна. Днес ти си по-силен от това и го знаеш.

18.10.2024 и вече виждате, че краят на годината наближава (и рожденият ви ден също) и искате повече от живота си, отколкото имате сега. Виждате ясно какво се случва, знаете също, че имате подкрепа от Вселената, така че действайте за да прегърнете непознатото, за да опитате нещо ново и ценно.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Последното нещо, от което се нуждаете по време на подравняването на Сатурн-Луна на 18.10.2024, е възможността да изпаднете в мързел, тъй като сте направили големи крачки, за да стигнете до мястото, където сте. Този ден 18.10.2024 ви кара да обмисляте почивка, нещо, от което се нуждаете.

Искате да създадете изцяло нов свят чрез лична трансформация, която ще остане и ще се превърне в уникална личност. Вие искате само благополучие, Риби, и в този ден 18.10.2024 получавате шанса да го изградите, заедно с част от плана.

И така, вие ще се чудесни, ще отхвърлите отрицателността от живота си от 18.10.2024 и ще запазите фокуса си върху промяната и възстановяването. Искате най-доброто и няма да се изкушите да се провалите. Това зависи от вас и можете да се доверите на себе си. Знаеш какво е правилно, Риби. Ти можеш!

Tagged , ,
на горе