14.10.2024: започва седмицата, която отваря врати на 5 зодии с Огромен Късмет

14.10.2024: започва седмицата, която отваря врати на 5 зодии с Огромен Късмет
Астрология

14.10.2024: започва седмицата, която отваря врати на 5 зодии с Огромен Късмет

14.10.2024 ни показва, че не сме толкова затворени в миналото, колкото си мислехме, и ако искаме, можем да се освободим от него. По време на астрологията в понеделник Венера срещу Уран автоматично предполага, че миналото вече не е в ръцете на пет зодиакални знака. Изглежда любовта е героят тук и това е хубаво нещо.

Пет зодии се възползват най-много от Венера, противоположна на Уран. Ще видим, че нашата крепост върху паметта не изглежда толкова ангажирана, колкото беше преди. Това не означава, че ще забравим миналото, но ще го понижим, тъй като Венера срещу Уран на 14.10.2024 работи, за да намали тежестта на миналото, което не ни е донесло нищо добро.

Миналото е нещо, което създаваме и ако му придадем твърде голямо значение, то започва да определя кои сме в момента. Сега ние сме пълноценни, завършени и щастливи хора. Вече нямаме нужда от миналото, за което да се държим.

Седмичен хороскоп за 14.10-20.10 за всички зодии

Как да изберем правилния BB крем за есента

 

Пет зодии с огромен късмет на 14.10.2024:

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Понеделник 14.10.2024 ви залива с положителни емоции и това е възможно, защото чувствате, че заслужавате по-добро. Били сте заседнали, Близнаци в пространство, което почти ви е убедило, че „това е всичко“, и това, което наистина искате, е просто да сте щастливи. Венера в понеделник ви позволява да се замислите върху себе си, за да видите как сте нещо повече от сбора на вашите неволи.

Виждате се като доста фантастичен за първи път от известно време. На 14.10.2024 в момента, в която започнете да виждате нещата по този начин, отваряте вратата към все повече и повече положителни вибрации. Искате да се чувствате добре и го правите просто защото го искате.

И така, понеделник – 14.10.2024 и нейният транзит на Венера работи за ускоряване на Закона за привличането за вас, Близнаци, като ви уведомява, че да бъдете щастливи е нещо, върху което всъщност имате контрол. Можете да направите това и да изпитате страхотни вълни от положителна енергия, които ви обливат през целия ден, ако искате.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

14.10.2024 отваря вратите към чудесна възможност за вас, Везни. Не само очаквахте добрите времена да настъпят, но вие бяхте основната сила зад всички неща, които ви идват в изобилие сега.

Вашият живот е креативен и вие се нуждаете от тръпката да знаете, че всичко води към по-добро. Вие сте целенасочени и искате да знаете, че упоритата ви работа има цел. По време на Венера срещу Уран на 14.10.2024 ще видите, че последното от препятствията е изчезнало и че Вселената ви дава зелена светлина.

Вие наистина сте в този сезон на заслуги. Знаеш какво правиш, Везни. Вие сте на прага на нещо хубаво и сега, когато този изобилен сезон е пред вас, вие сте готови за него и изпитвате благодарност на 14.10.2024.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Забелязали сте, че цялото ви безпокойство идва от мислите за бъдещето, което не можете да предвидите, и че негативността ви изглежда се корени в миналото. За да се отървете и от двете състояния, осъзнавате, че ще трябва да положите известни усилия, за да върнете щастие обратно.

Всичко това е възможно 14.10.2024 ви предоставя правилните ресурси, които да ви върнат на правилния път и отново в играта на живота. И когато казваме ресурси, говорим за книги, лекции и позитивна музика.

На 14.10.2024 също така разглеждаме как Венера срещу Уран влияе на благополучието ви. Това в понеделник, по-специално, ви кара да видите, че притежавате определени благословии в живота си, така че да можете да продължите смело напред.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Транзит на Венера ви показва, Водолей, че не е нужно да приемате това, което ви прави нещастен. Това е пряко свързано с любовта, романтиката и начина, по който се справяте с човека в живота си, който понякога е чудесен, а друг път досаден. Това, което можете да направите, е да промените нещата към по-добро на 14.10.2024.

Като отворите вратата за комуникация с вашия партньор или среща , можете да установите доверие за бъдещето, всичко това със силата на думите. Ето как Венера срещу Уран създава успех за вас на 14.10.2024 и този успех води до много, много положителни емоции. Това, което искате е щастие.

По природа сте спорещи. Може да е трудно за друг човек да се пребори с това, но лечебните сили на Венера срещу Уран ви показват кога да контролирате темперамента си, така че вие и вашият партньор да прекарате качествено време, чувствайки се чудесно. Нека хубавите времена текат от 14.10.2024.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

14.10.2024 е добър ден за вас, Риби, и вие го разпознавате от сутринта, от секундата, когато се събудите. Може би от сутринта ще се събудити с чудесен сън, задавайки тон за един супер положителен ден, или може би просто съдбата ви е да изпитате това, което се чувства като дъжд от позитивност. Венера срещу Уран стои зад тази добра енергия и тя работи.

14.10.2024 е добър ден за вас и можете лесно да го приемете. Част от вашата природа е да вярвате в доброто. Разбира се, имаш моменти на тъга, но когато нещата вървят добре, ти си първият на линията за благодарност. Вие сте щастливци, че имате този късмет днес.

Tagged , ,
на горе