8.10.2024: започва Щастлива Ера в живота на 7 зодии от вторник

8.10.2024: започва Щастлива Ера в живота на 7 зодии от вторник
Астрология

8.10.2024: започва Щастлива Ера в живота на 7 зодии от вторник

На 8.10.2024 г. Вселената има важно послание за седем зодии. Новините стигат до нас бързо и ни стигат с радост. Астрологичната прогноза за вторник включва транзит на Меркурий в тригон към Юпитер, който ще свърши тежката работа вместо нас в комуникацията.

По време на Меркурий в тригон с Юпитер на 8.10.2024 осъзнаваме, че Вселената не само ни тества, за да види дали можем да се справим с добрите новини, но ни показва, че ако решим да приемем тези добри новини, можем да покажем, че сме способни на всичко.

Вторник 8.10.2024 носи чиста доброта и щастие за всички нас, както и за седемте избрани зодии, зависи да приемем това, което Вселената е решила да ни даде.

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за всички зодии

 

Вселената има важно послание за седем зодии на 8.10.2024.:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Овен, най-накрая сте на това място, където не се чувствате толкова разсеяни, както само преди няколко седмици. Когато можете да се концентрирате, можете да постигнете всичко. А когато достигнеш, своята точка на спокойствие привличаш богатство и просперитет. Появяват ви се възможности, включително идеи за пасивен доход, и вие сте щастливи.

По време на Луната в квадрат със Сатурн на 8.10.2024 ще видите срещу какво се изправяте и ще вземете рационални решения, основани на истината, а не на спекулациите. Всичко това ви кара да бъдете на точното място в точното време и вървите с малки крачки към по проспериращо бъдеще.

Едно нещо води до друго и изведнъж вие сте този избран зодиакален знак и всички хубави неща изглежда са привлечени от вас. Ще видите, че можете лесно да проявите богатство и изобилие по време на Луна в квадрат със Сатурн от 8.10.2024 и ще продължите по този начин дълго време, Овен.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Когато става въпрос за вас и способността ви да получавате съобщения от Вселената, вие сте отворени, тъй като вярвате в голямата магия, която прониква във всички неща. На 8.10.2024 ще ви помогне Меркурий в тригон с превъзходната форма на магия на Юпитер и ще разберете, че точно сега всичко ще бъде наред.

На 8.10.2024 ще забележите, че не сте толкова негативен, колкото мислите, и това не означава, че сте негативен човек. Ти не си. Вие сте много оптимистичен човек…имате своите съмнителни моменти, като всички други.

Страхотното в съобщението, което ще получите, на 8.10.2024 е, че ви помага да се чувствате сигурни в това, което правите. Така че скорошните избори и решения не витаят като недовършена работа. Чувствате се завършени относно избора си и сте готови да поемете нови предизвикателства.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Това, което работи за вас, на 8.10.2024 е транзитният Меркурий е в тригон с Юпитер. Получавате бързо това, от което се нуждаете. Тук няма чакане и това отговаря на чувството ви за нетърпение. Вселената се опитва да ви каже, че да, понякога нещата се постигат бързо…и това е нещо хубаво.

Тъй като тригонът на Меркурий с Юпитер на 8.10.2024 работи бързо, той също така доставя съобщения много бързо и във вашия случай това, което научавате, е не само навременно, но и изключително полезно. Можете да вземете това, което получавате, и да го използвате за своя полза – още едно добро нещо.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Има добра причина, поради която можете да привлечете богатство от 8.10.2024. Голяма част от това е, защото сте подготвени. Нищо от случилото се не е шок за вас, тъй като сте работили върху това от месеци. Вие създадохте това и сега богатството се прикрепя към вас.

И това искаше и ти, Лъв. По време на транзита на Луната в квадрат със Сатурн на 8.10.2024 ще видите, че или можете да живеете с ограничения, като се ограничите до един начин на мислене, или можете да сте широко скроени и да позволите нови начини за правене на нещата. Вие избирате второто и ето как богатството избира вас.

След като влезете в потока на този вид привличане на богатство от 8.10.2024, вие продължавате напред и тук е включен талант, такъв, който имате в готовност.

Тригонът на Меркурий Юпитер на 8.10.2024 също идва с пълния пакет, което означава, че каквото и да очаквате да се случи, то идва към вас. Няма отлагане и чакане за утре. Получавате моментално удовлетворение по време на тригон на Меркурий с Юпитер на 8.10.2024.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Тъй като този ден е изцяло за съобщения и комуникация , ще видите, че помощта на транзита, Меркурий в тригон Юпитер на 8.10.2024, е точно причината, поради която всичко се случва и е толкова очевидно. Ако сега има съобщение от Вселената, Везни, то е там, за да ви даде надежда и насърчение.

Върху каквото и да сте работили, било то свързано с любов, здраве или бизнес, единственото нещо, което Вселената иска да знаете, е да продължите в същия дух. Не се отказвайте и не губете вяра. Всичко е писано да бъде и вие ще постигнете своя успех от 8.10.2024. Става дума само за поддържане на същия курс.

Ако сте изкушени да зарежете всичко и да приключите, Меркурий в тригон Юпитер на 8.10.2024 ви напомня, че винаги е добре да помислите два пъти за това решение. Вие сте в списъка за успех, така че не е време за отчаяние сега. Очаква ви любов, очаква ви бизнес успех, Везни. От вас зависи да се придържате към пътя, който ни е орисан.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Няма да позволите Луна в квадрат със Сатурн на 8.10.2024 да ви попречи да привлечете богатството, за което знаете, че заслужавате. Сатурн ни „предупреждава“ сега и да ни показва, когато изберем живот в застой, понякога се отдръпваме от предизвикателствата, защото се страхуваме да опитаме нещо ново.

Вие, обаче сте от другата страна, не се страхувате от нищо или поне със сигурност не се страхувате да правите пари и на 8.10.2024 ще имате шанс да спечелите много от нещата, ако упорствате и постъпите правилно.

Този ден 8.10.2024 ви помага да почувствате силата в себе си. Тази сила действа като магнит за всички добри неща и всички полезни неща, като парите и правенето на пари. Вие привличате богатство, защото вярвате, че е част от вашата съдба. Вие виждате себе си като богат и създавате живот който ви харесва.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Вселената ви подкрепя, Риби, и може да обърнеш внимание, че животът ви започва щастлива Нова Ера от 8.10.2024. Вселената ви говори чрез хората в живота ви и нещо, което приятел ще ви каже, ще разтърси света ви.

8.10.2024 ви носи и оптимизъм, тъй като не е само да изслушате приятел. Тук се случва много повече, отколкото изглежда на пръв поглед. Ще разберете думите им и ще видите, че имат да кажат нещо много важно. Тези думи ще ви променят, ще ви ободрят и ще ви поставят на нов път. Всичко това трябва да бъде. За добро е!

Tagged , ,
на горе