7.10.2024: започва седмицата, която отваря врати на 5 зодии с Огромен Късмет

7.10.2024: започва седмицата, която отваря врати на 5 зодии с Огромен Късмет
Астрология

7.10.2024: започва седмицата, която отваря врати на 5 зодии с Огромен Късмет

На 7.10.2024 трансформация очаква пет зодии, които ще разберат, че се надпреварват за значителна промяна в начина на живот. Както знаем, астрологията ни показва, че транзитите в Стрелец са склонни да извадят най-доброто от нас, но промяната, която се случва, когато Луната е в Стрелец, е повече от добра. Те наистина са най-добрите.

Така че, ако искаме да премахнем нещо от живота си, което сме решили, че не е за нас, ще го направим, и то лесно. Понеделник е ценен ден и прави радикалната трансформация лесна. На 7.10.2024 вместо това ще приветстваме тази грандиозна промяна.

Пет зодиакални знака ще се възползват най-много от Луната в Стрелец на 7.10.2024. Те се чувстват ентусиазирани да бъдат част от процес на лична трансформация и решават да направят промяна за постоянно. Отне ни много време да стигнем до тук, но след като започнахме да виждаме как животът се подобрява, наистина, наистина ни хареса.

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за всички зодии

 

Трансформация очаква тези пет зодии на7.10.2024 г.:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Бавно, но сигурно, Луната в Стрелец се проявява в живота ви, Овен, и с това идва чувството за постижение и оптимизъм. На път сте да се захванете с нещо много ценно и го знаете. Чувствате се добре на 7.10.2024 и чувствате, че каквото и да е, ще започне голяма трансформация.

Това, от което се нуждаехте, беше истинска вяра. Твоята вяра е непоклатима на 7.10.2024. Имате цел в ума си и тя е свързана с вашата физическа форма. Искате промяна и ви е омръзнало да се шегувате, че ще я получите, без да положите усилия.

Край на това. Сега сте готови да управлявате промяната, която включва вашето мислене . Ще застанете зад думите си и ще свършите работата. Трансформацията е възможна и с помощта на Луната в Стрелец на 7.10.2024 се чувствате готови да се впуснете в промяната на живота си. Има толкова много да очакваш, Овен, и ти се чувстваш добре от това.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Били сте доста горди със себе си, тъй като сте увеличили увереността си по начини, които знаете, че не могат да бъдат повлияни. Пораснахте много през тази година до 7.10.2024 и въпреки че много добре осъзнавате, че все още не сте „там“, където искате, но се чувствате добре, че сте стигнали толкова далеч.

На 7.10.2024 може да се окажете в позиция да уловите нещо, което означава, че сте възприемчиви към посланието, идващо от самата Вселена. И така, когато Вселената ви достави специалното си послание, ще откриете, че трябва да се придържате към първоначалния си план и да се доверите на вътрешното си усещане, за да разберете какво е точно за вас.

Ще получите съобщение да се гордеете с това кой сте по вашите уникални качества. Справяш се добре, Телец, и ще се справиш още по-добре. И Луната в квадрат със Сатурн на 7.10.2024 налага това чувство на гордост и уникалност във вас. Истината е, че това, което идва ви харесва и винаги ще ви харесва.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Това, което Луната в Стрелец на 7.10.2024 символизира във вашия свят, е началната фаза на голяма и положителна промяна в живота ви. Това е нещо, което сте подбудили и най-накрая е на път да се прояви като чиста доброта. Искаш това и сега е твое. Но вие също сте супер силен тип личност и няма да си позволите да стоите дълго на едно място. Искате щастлив, мощен живот и сега… вашето време е дошло.

Така че, ако всичко е свързано с трансформирането на начина, по който мислите, задействайте го. Можете да се справите с промяната, тъй като тя не ви плаши. Това, което ви плаши, Скорпион, е да останете същите и по време на Луната в Стрелец на 7.10.2024 ще се отдалечите от това място на застой. Време е за свобода.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

По време на Луната в Стрелец на 7.10.2024 трансформацията, която ще забележите, е там, където разпознавате в себе си по-малко необходимост да правите големи драми от нещата, които ви разстройват. Ако нещо ви разстройва, подминете ситуацията.

Вие сте на път да направите някои големи трансформиращи промени в живота си, Стрелец, и това има смисъл, тъй като в края на годината обикновено получавате някои от най-добрите си идеи. Чувствате се жизнени и живи по време на Луната в Стрелец на 7.10.2024 и най-хубавото е, че знаете, че това е само началото.

И така, това, което получавате от този ден 7.10.2024, е потвърждение, че постъпвате правилно по отношение на самоуважението. Това, което ви дава най-голям мир, е да се чувствате спокойни в сърцето. Това ви идва само когато не ви пука за буйната драма, която се разиграва всеки ден. Сега сте над това и тази промяна е голяма.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Изглежда, че умът и емоциите ви започват да се успокояват в понеделник сутрин на 7.10.2024 Козирог. Намалете темпото и се заредете за предстоящия ден и гарантирам, че нещата ще се развият по-добре още от сутринта.

Ако има специално съобщение за вас на 7.10.2024, което си заслужава да бъде получено, то е това, което ви казва да останете верни на себе си — и не позволявайте на определени ситуации да ви развалят настроението! Днес следвайте сърцето си за да вземете най-добрите си решения, които ще ви доведат до един славен ден.

Tagged , ,
на горе