Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за всички зодии

Седмичен хороскоп

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за всички зодии

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10: Вторият есенен месец ще продължи с положителни аспекти на Меркурий и Юпитер, както и на Венера и Марс. В допълнение, фаталният ефект от Коридора на затъмнението най-накрая ще отпадне, освобождавайки нови възможности за нас да планираме бъдещето си и да реализираме тези планове.

Тригонът на Меркурий и Юпитер ще ни донесе сензационни новини в глобален мащаб, според Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 възможности за смяна на работата с по-престижна и платена, перспективи в търговията, търговията и интелектуалната дейност. Социалните връзки между хората също ще се засилят и ще се увеличи броят на двойките, които желаят да се свържат в силни семейни съюзи. Девите и Близнаците ще успеят успешно да решат проблеми в кариерата, да се изкачат по кариерната стълбица и да заемат престижна позиция. Стрелец, Риби и Рак ще заемат водещи роли в бизнеса и преподаването, докато Везни и Водолей ще могат да установят важни връзки с чужбина или други региони за тяхната работа. Телецът и Козирогът ще изпитват известен дискомфорт от количеството входяща информация.

Тригонът на Венера и Марс на 8 октомври ще създаде хармонично поле за много представители на Зодиака, според Седмичен хороскоп за 7.10-13.10. Победители ще бъдат тези, които създадат общ бизнес и стартират нови проекти заедно с партньори. Много постижения през този период ще бъдат резултат от комбинация от такива качества като активност и дипломатичност, енергия и учтивост, постоянство и уважение. Времето е благоприятно за творчески личности, които ще успеят да се изявят ярко. За жените, планиращи бременност, периодът е много благоприятен, както и за представители, които вече са родители, които ще могат да подобрят отношенията с децата си. Телците, Везните и Рибите ще бъдат погълнати от романтичната сфера на живота си, а Овните, Скорпионите и Козирозите ще могат да подобрят материалното си благосъстояние не само благодарение на себе си, но и на щастливи обстоятелства. Лъвовете могат да станат известни, ако професионалната им дейност е свързана с музика или театър. Стрелците ще се радват на популярност и внимание, а Водолеите ще могат да подобрят не само здравето си, но и външния си вид.

На 9 октомври планетата на „голямото щастие“ – Юпитер – временно ще промени пряката си позиция в ретроградна позиция според Седмичен хороскоп за 7.10-13.10, което ще намали социалната активност за повечето хора, премествайки акцента си върху процесите, протичащи в дълбините. С други думи, активната външна дейност ще бъде малко по-ниска от вътрешната дейност, свързана с духовността, себепознанието и самообучението.

Хороскоп за 2025 г. за всички зодии

Ето какво ни очаква през седмица 7.10-13.10 според Седмичен хороскоп:

21 тайни на зодия Ове

Овен 21 март – 19 април

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Овен

Седмицата ще донесе възможности за подобряване на финансовото състояние на Овните, свързани преди всичко с партньори или съвместни проекти. През втората половина на седмицата трябва да се съсредоточите върху здравето си, като обърнете внимание на диагностичните процедури, както и на наличните хронични заболявания. В противен случай незначителните неразположения рискуват да се превърнат в сериозни проблеми, които ще трябва да се справяте дълго време.

Романтичната сфера ще донесе изненадващо спокойствие и приятни емоции за повечето представители на този огнен знак. Що се отнася до професионалната сфера или обучението, Овенът може да има трудности тук, които могат да бъдат преодолени само чрез обединяване с някого.

Седмичен любовен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Овен

Приз новата сидмица подреждането на звездите насърчава Овните да общуват открито и честно с романтичните си партньори. Седмицата е добър момент да изразите чувствата си и да споделите мислите си, тъй като естественият ви ентусиазъм и прямота ще бъдат оценени.

Независимо дали сте необвързани или във връзка, космическата енергия подпомага задълбочаването на емоционалните връзки и укрепването на връзките. Отделете време и да изслушате, тъй като взаимното разбирателство ще постави основите за по-хармоничен и пълноценен любовен живот. Прегърнете възможностите да подхранвате връзката си и я гледайте как процъфтява.

Телец-хороскоп за август 2023

Телец 20 април – 20 май

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Телец

За Телците началото на седмицата ще бъде период на суетене и емоционален дискомфорт, най-вече поради огромното количество разнообразна информация, която Дева или Козирог биха помогнали да систематизират.

Средата на седмицата ще донесе много радост в областта на романтиката и връзките, приятни изненади, подаръци, внимание – както от нови фенове, така и от съществуващи постоянни партньори. По-добре е Телецът да прекара последния ден от седмицата у дома, като избягва да шофира, да спортува и да посещава многолюдни места.

Седмичен любовен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Телец

Винаги трябва да си отворен да научиш нещо ново, Телец. В някои случаи има конкретна връзка, която сте обмисляли да прекратите, не непременно защото любовта си е отишла, а защото сте разочаровани от това как се чувствате. Колкото и трудно да е, трябва да запазите пространство за процеса, защото никога не е виновен само един човек защо една връзка започва да се разпада.

Опитайте се да бъдете по-честни за това как се чувствате и състрадателни към партньора си и към себе си. Колкото и да искате да бъдете свършени, това не означава непременно, че сте готови за това или дори, че трябва.

Близнаци-хороскоп за август 2023

Близнаци 21 май – 21 юни

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Близнаци

За Близнаците седмицата ще донесе нови възможности за реализиране на кариерни амбиции, подобряване на финансовото им състояние, а също и за поява на покровители от кръга на властващите. Близнаците ще успеят да заинтересуват последните със свои интересни проекти или идеи, които ще се окажат много перспективни. Бизнесмените вероятно ще получат изгодни договори, а вероятно ще развият нов кръг на заслужена популярност.

Тези, които се занимават с реклама и маркетинг, могат да намерят обещаващи проекти за себе си, които могат да бъдат изпълнени доста бързо и финансово изгодни. Рисковете за здравето ще бъдат високи през последните няколко дни от седмицата, които трябва да прекарате в спокойна среда до близките си.

Седмичен любовен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Близнаци

През новата седмица се предлага мощна възможност за Близнаците да задълбочат разбирането си за романтичните си връзки. Космическите енергии се изравняват, за да подобрят комуникацията, което го прави идеално време да споделите чувствата си и да изслушате внимателно партньора си. Ако сте изпитвали недоразумения или напрежение, сега е подходящ момент да изчистите нещата и да постигнете взаимно разбирателство.

Близнаци, които са необвързани, може да се окажат привлечени от някой, с когото споделят силна умствена връзка, което подчертава важността на интелектуалната съвместимост в любовния ви живот. Доверете се на инстинктите си и оставете естественото си любопитство да ви води към смислени взаимодействия и разговори.

Рак 22 юни – 22 юли

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Рак

Раците ще трябва да се потопят в професионални дела и грижи, особено ако представителите на този воден знак участват в производството. Бизнесмените също ще трябва да работят усилено, да се местят и да контактуват с нови хора. Уикендът обещава да бъде наистина приятен, най-вече заради възможността за почивка и прекарване на време с любимите хора.

Раците, които все още не са срещнали своя партньор, ще имат шанс за съдбовна среща. Ще бъде важно открито да покажете своите емоции и симпатии и да не се страхувате от надигащите се чувства. Вашето здраве може леко да се влоши поради прехода на Юпитер към ретро фазата.

Седмичен любовен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Рак

Това, че нещо изглежда невъзможно, не означава, че е Рак. Но когато има невероятни периоди на предизвикателства, както в момента в живота ви, може да изглежда, че всичко, което правите, е безполезно. Можете да проявите всичко, което желаете по отношение на любовта, но вашата решителност е подложена на изпитание.

Най-важният избор, който можете да направите, е да не приемате просто това, което се предлага или това, което е удобно, а да отделите толкова време, колкото е необходимо, за да сте сигурни, че любовта, която избирате, е тази, която искате.

Лъв 23 юли – 22 август

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Лъв

Лъвовете, занимаващи се с изкуство, могат да хванат вълна от слава и популярност. Те ще бъдат ярки, очарователни, ще демонстрират своите таланти и открито ще показват положителни емоции. Жените ще имат повече фенове и обожатели от противоположния пол, като някои от тях ще бъдат решителни и сериозни. Въпреки това, в края на седмицата леко ще намали положителния потенциал на Лъв.

Те ще започнат да показват не най-добрите си качества, които ще бъдат изключително трудни за неутрализиране. Здравето също може да бъде изложено на риск поради рисковете от наранявания, злополуки и излагане на екстремни ситуации. По-добре е да прекарате уикендите далеч от обществото, сред природата, в спокойна среда.

Седмичен любовен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Лъв

Винаги ще получаваш това, за което си готов да работиш, Лъв. Но да работите за правилния резултат е въпрос на това колко почитате вътрешното си Аз. Голяма част от вашия процес напоследък включваше избор на това, което е най-добро за вас спрямо това, което изглежда правилно само за другите.

Новата седмица може да предложи момент, в който вече не можете да продължите със статуквото и вместо това внезапно да осъзнаете какво имате нужда от партньора си или дори от любовта като цяло. Колкото и вълнуващо да е това, опитайте се да запазите място за процеса, вместо да бързате напред.

Дева 23 август – 22 септември

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Дева

Девите ще се вглъбят в решаването на важни проблеми – както в професионалната сфера, така и в собствените си дела. Те ще използват всяка възможност за себереализация, кариерно развитие, получаване на желана позиция или нова работа. Между другото, мнозина ще успеят да решат поставените задачи.

Финансовото ви състояние ще се подобри през втората половина на седмицата, но почивните дни трябва да прекарате в приятелска компания. Последното ще помогне на Девите да се справят с постъпващата обезпокоителна информация, да бъдат конструктивни и дори да се възползват от двусмислена информация. Здравето ще бъде добро, при условие че се отнасяте към него внимателно.

Седмичен любовен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Дева

Не винаги можеш да контролираш какво се случва, Дева, но можеш да контролираш как реагираш на него. Може да получите информация от приятел или член на семейството, която да ви накара да поставите под въпрос връзката си. Въпреки че трябва да се вслушвате в себе си, тази информация ще повлияе на това колко инвестирани и уверени се чувствате във връзката си.

Вместо просто да го приемете като истина, опитайте се да направите тази пауза, наблюдавайте партньора си и разберете какво се случва. Колкото и да се вярва на приятелите, това не означава, че те винаги знаят цялата история, така че е по-добре да я разберете, отколкото да вземете дръзко решение.

Везни 23 септември – 23 октомври

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Везни

Везните ще трябва да установят нови връзки и комуникации, предимно с други държави, градове и региони. Мнозина ще се справят успешно с тези задачи, а някои представители на знака дори ще спечелят приятели и фенове.

Свързаните с изкуството и творчеството могат да получат интересни предложения, които значително ще подобрят финансовото им състояние в бъдеще. Романтичната сфера ще бъде богата на комуникация, флирт, запознанства и внимание от противоположния пол. Рисковете за здравето на Везните могат да възникнат от вирусни инфекции.

Седмичен любовен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Везни

Звездите се подреждат, за да внесат усещане за хармония и баланс в любовния ви живот, Везни. Докато Венера краси картата ви, може да откриете, че отношенията ви придобиват по-дълбок, по-смислен тон.

Това е отлично време да се включите в задушевни разговори с партньора си, тъй като естественият ви чар и дипломатичност са засилени. Ако сте необвързани, бъдете отворени за нови връзки, тъй като Вселената благоприятства вашите романтични занимания. Прегърнете възможностите с благодат и не забравяйте, че търпението и разбирането ще помогнат много.

Скорпион 24 октомври – 22 ноември

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Скорпион

Скорпионите ще прекарат неравномерна седмица, като по-голямата част от нея ще трябва да посветят на подобряване на финансовото си състояние. Мнозина ще имат нови възможности за неочаквани печалби – възможни са печалби или подаръци през първата половина на седмицата.

Уикендът ще бъде много приятен за представителите на водния знак, тъй като ще им се наложи да се сблъскат с неясни събития или информация, върху които ще трябва да обмислят интензивно, преди да предприемат каквото и да било. Между другото, повечето Скорпиони ще могат да направят правилните заключения и да извлекат максимална полза за себе си.

Седмичен любовен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Скорпион

Скорпион, вашите интензивни емоции и страст са в светлината на прожекторите, създавайки магнетична аура, която привлича другите към вас. Независимо дали сте необвързани или във връзка, ще откриете, че откритата, честна комуникация може да доведе до трансформиращи преживявания. Внимавайте обаче да балансирате дълбоките си чувства с чувство на спокойствие, за да избегнете претоварването на себе си или партньора си.

Доверете се на интуицията си, но също така направете крачка назад, за да помислите как вашите действия могат да повлияят на хармонията в любовния ви живот. Прегърнете дълбочината на емоциите си и ги използвайте, за да насърчите интимността, като същевременно поддържате емпатичен подход към нуждите на близките си.

Стрелец-хороскоп за август 2023

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Стрелец

За Стрелците седмицата ще донесе успехи, постижения, издигане до първи роли и популярност. Материалната сфера също ще се подобри – ще се появят нови възможности, източници на доходи и перспективи. Почти през цялата седмица представителите на знака ще са в приповдигнато настроение, ще получават заслужени комплименти и ще се радват на приятни изненади от Вселената.

През почивните дни положителните тенденции леко ще „разредят“ напрегнатите романтични отношения с вашите партньори или фенове. Тези, които могат да умерени амбициите си, да покажат сдържаност и скромност, отказвайки се от първите роли, в крайна сметка ще спечелят. Здравето обещава да бъде стабилно – трябва да се обърне внимание само на храносмилателната система през втората половина на седмицата

Седмичен любовен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Стрелец

Можете да се борите срещу това, което се случва или да му се предадете, скъпи Стрелец. Тази година се опитвате да гледате на връзката си през призмата на здравословен растеж. Все още се съпротивлявате на процеса на трансформация, необходим, за да ви помогне да стигнете до следващата глава от живота си.

Но отговорът не е да насилвате нещо или да заравяте главата си в пясъка за това, което се случва. Опитайте се да наблюдавате и задържите място за чувствата си и това, което забелязвате, виждайки всичко като възможност да научите още повече за това, което чувствате, че наистина е предназначено за вас.

Козирог-хороскоп за октомври 2023

Козирог 22 декември – 19 януари

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Козирог

Козирозите ще трябва да работят неуморно почти цяла седмица, но постигнатите резултати ще си заслужават усилията. Мнозина ще могат да увеличат доходите си, да отворят нови обещаващи области за печалба, а също така ще имат шанс да получат неочаквано предложение за съвместен печеливш проект.

Родителите ще трябва да се впуснат в проблемите на децата си и да им помогнат, включително финансово. Тези, които имат проблеми с бъбреците, трябва да обърнат внимание на здравето си. Също така Козирозите трябва да се пазят от вирусни инфекции, особено когато пътуват през втората половина на седмицата. Уикендът трябва да бъде посветен на общуване с приятели

Седмичен любовен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Козирог

Само защото се чувствате щастливи, Козирог не означава, че сте възхитени от настоящото състояние на вашата романтична връзка. Но това също не означава непременно, че партньорът ви е виновен или че трябва да се разделите.

Вместо това, вие сте в период на растеж, който ще изисква от вас да промените начина, по който се показвате за любов и във връзка. Все пак трябва да си дадете време в процеса, тъй като вземането на каквито и да било решения твърде рано може да ви причини повече скръб, отколкото удовлетворение. Потърсете малките моменти, които можете да покажете по-здрави отношения, защото това изглежда всичко, което е необходимо, за да помогне на връзката ви.

Водолей-хороскоп за август 2023

Водолей 20 януари – 18 февруари

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Водолей

На Водолеите се препоръчва да демонстрират своята добронамереност и емоционална стабилност пред другите почти през цялата седмица. Това ще ви позволи да спечелите популярност и да привлечете вниманието на началниците си, които ще оценят високо тези важни качества. На някои ще бъдат предложени нови позиции, области на работа или ще бъдат възложени допълнителни отговорности.

Материалната страна на живота ще ви зарадва с нови перспективи за печалба, придобиване на имущество или неочаквани подаръци. Романтичната страна на живота ще бъде в хармония с желанията и стремежите на Водолей, а здравето ще остане в позициите от предходната седмица.

Седмичен любовен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Водолей

Трябва да създадете пространство за връзката, която искате, Водолей. И голяма част от това е структурирането на живота ви, така че да имате време да се свържете и прегърнете тази романтична връзка.

Може да възникнат определени предизвикателства при свързването с партньора ви или дори прекарването на редовно време заедно, но това не означава, че това не е човекът, с когото трябва да бъдете. Опитайте се да работите с партньора си, за да реорганизирате времето си и да се обичате достатъчно, за да се насладите на моментите на самота.

Риби-хороскоп за август 2023

Риби 19 февруари – 20 март

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Риби

Рибите ще имат положителна седмица, но само при условие, че успеят да поддържат градивна нагласа в работата, без да се разсейват от моментни емоции. Мнозина ще имат възможността да влязат в публичната сфера и да демонстрират своите таланти, способности и умения.

Ще бъдат задоволени и кариерните амбиции на Рибите, заети във финансовите сфери. Здравето може да се влоши, тъй като Юпитер навлиза в ретроградна фаза и тук черният дроб и жлъчният мехур могат да бъдат изложени на риск. Романтичната сфера ще ви зарадва преди всичко с подобрени отношения със съществуващите партньори

Седмичен любовен хороскоп за 7.10-13.10 за зодия Риби

Риби, може да почувствате дълбоко чувство на емоционална връзка и съпричастност в романтичния си живот. Звездите подсказват, че седмицата е подходяща да разкриете чувствата си и да споделите мечтите си с партньора си. Комуникацията протича гладко, което ви позволява да изразите най-съкровените си мисли без страх от неразбиране.

Ако сте необвързани, може да се окажете привлечени от някой, който се чувства странно познат, сякаш го познавате от цяла вечност. Доверете се на интуицията си и оставете сърцето си да ви води, тъй като това може да ви доведе до значима и потенциално дълготрайна връзка. Не забравяйте да останете нежни и търпеливи със себе си и тези, които обичате.

Последни новини
Астрология

Седмичен хороскоп за 7.10-13.10 за всички зодии

на горе