1.10.2024: Новият месец започва с Ударно Голям Късмет за няколко зодии

1.10.2024: Новият месец започва с Ударно Голям Късмет за няколко зодии
Астрология

1.10.2024: Новият месец започва с Ударно Голям Късмет за няколко зодии

Във вторник, 1.10.2024, ние не само посрещаме чисто нов месец, но няколко зодиакални знака получават съобщение от вселената. Тези зодиакални знаци ще се чувстват избрани за мъдростта, която идва отвъд звездите.

Може би защото ще чувства, че започва нещо отначало. Този нов месец сякаш запалва нещо вътре в нас, което иска вяра, воля и да бъде напътствано…и ние получаваме това напътствие още на 1.10.2024. Какво ще правим с нашите съобщения зависи от нас, но има много голям шанс да се възползваме максимално от този първи ден от октомври.

Хороскоп за м. Октомври 2024

Ето какво е новото начало и какъв късмет спохожда вашата зодия от 1.10.2024:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Има нещо много специално в лунния тригон с Уран на 1.10.2024, когато невъзможното изведнъж изглежда възможно. Това е голям транзит, доколкото може да ни накара да видим потенциал и възможност.

Във вашия случай, срещата през 1.10.2024 с Луна в тригон Уран работи толкова добре за вас, че се чувствате по-добре от всякога относно изборите, които ще направите. Не сте затънали в самокритика. Всъщност чувствате, че това е страхотен момент да се доверите на инстинкта си и да го приемете.

Каквито и предизвикателства да стоят пред вас, вече не изглеждат толкова плашещи. Имате предвид, че на 1.10.2024 лично ще се справите с всичко, което представлява предизвикателство. Чувствате се силни по време на Луна в тригон с Уран и способни да преодолеете всичко, което смятате за предизвикателство.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Е, 1.10.2024 е тук и започвате да усещате наближаването на края на годината. Този вътрешен глас продължава да пита дали сте направили това, което сте си поставили за цел. По време на лунен тригон с Уран искате повече от живота си. Позволили сте да бъдете отблъснати в името на предизвикателство, което сте били твърде уплашени да преодолеете.

Но сега реалността настъпва и ви показва, че не можете да отлагате живота твърде дълго. Трябва да излезете от и да изживеете истинския живот. Едно е да прочетеш всички книги и да се съгласиш с всички съвети, а съвсем друго е да ги изживееш.

Това е твоето предизвикателство на 1.10.2024, и винаги е било точно това. Да, имате брилянтен ум, но сте се сдържали, когато става дума за практически опит. Нози ден променя всичко това. Не можете да седите неподвижно по време на лунен тригон с Уран. Ще преодолеете това предизвикателство и то ще ви покаже, че можете да го направите отново и отново, ако е необходимо. Силата е за вас от 1.10.2024.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Близнаци, писано ти е да живееш живот, по-голям, отколкото можеш дори да си представиш. Не е нужно да изоставяте спокойния живот, ако това е, което предпочитате, но трябва да почитате вътрешните желания на душата си, за да можете да живеете целта на душата си.

Имате уникален начин да подхождате към живота, но когато нещата се объркат, често играете на сигурно – дори това да не е посоката, която сте напътствани да поемете. За да се възползвате максимално от пренасочването, което идва сега на 1.10.2024, настройте се отново към онази свободолюбива природа, с която сте известни, и вярвайте, че само вие знаете живота, който трябва да живеете.

След 1.10.2024 идва Новолунието и слънчевото затъмнение във Везни ще достигнат своя връх в сряда, 2 октомври във вашия дом на късмет и изобилие. Докато текущата поредица от затъмнения активира тази част от живота ви от 2023 г. насам, вие достигате точка на плододаване, в която трябва да изберете да позволите на живота си да се разшири и да прегърнете нови начала.

Енергията на Везни представлява приключение и нови преживявания — но също така означава, че това не е път, по който ще тръгнете сами и партньорството ще бъде ключово.

Независимо дали е романтичен партньор или дори професионален, това е потвърждение, че ще имате нужда от подкрепата на другите, докато правите радикалния избор да слушате душата си по-внимателно. Нека страхът и съмнението отшумят от 1.10.2024.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Рак, енергията от 1.10.2024 за вас има пълнота, която може да наподобява тази на нарастваща луна. Предстои Пълнолуние и слънчево затъмнение на 2 октомври, което ще ви отведе до нов нарастващ цикъл . И все пак тази енергия ще продължи. Ако се облегнете на нея, това ще засили вашата интуиция и творческа искра.

За някои от вас тази енергия от 1.10.2024 може да донесе свръхестествени преживявания на прага ви, така че продължете да почиствате пространството и аурата си , за да отблъснете нежеланото и да привлечете само доброто.

Ако се чувствате призвани, препоръчваме ви да прекарвате повече време с любимите си хора от 1.10.2024. Това ще ви помогне да останете на земята и може да ви помогне да се справите с отрицателните неща по по-безгрижен и приключенски начин.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Лъв, първата половина на 1.10.2024 за вас ще бъде свързана с размишления за живота и бавно и стабилно. Сладки изненади ще ви намерят по този път, както и някои страхотни разговори.

Втората половина на 1.10.2024 обаче ще бъде по-значима за вас с някои странни предизвикателства, хвърлени от космоса. Хванете ги възможно най-добре, като същевременно останете верни на себе си.

Това е добър ден 1.10.2024 да се заземите и да намерите стабилност в себе си. Най-накрая ще разберете един скрит аспект на вашата личност и може също да намерите нов приятел!

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Без значение колко нови начала ви предлага Вселената , Дева, никога не забравяйте, че вие ​​също ще трябва да я изберете. Новото начало от 1.10.2024 от вселената изглежда като предложение или дори пренасочване, но също така е неочаквано в сравнение с нещо, към което вече работите.

Не е достатъчно просто да се предадеш, трябва съзнателно да избереш новото начало. Вие просто приключвате нещо старо за проявяване на живот с истинска стойност от 1.10.2024 и това не е свързано само с финансовото богатство.

Има новооткрита оценка за взаимоотношенията в живота ви, дома ви и дори способността ви да отделяте време за почивка и грижа за себе си. Като се облегнете повече на най-важното в живота, най-накрая ще разберете защо доверието във Вселената е толкова важно за получаване на изобилие.

Меркурий и Слънцето ще се обединят във Везни във вторник, 1.10.2024, подчертавайки вашия дом на финансите и самооценката. Това е мястото, което даде тласък на вашето изследване на това какво означава да създадеш живот, който наистина цениш, и да знаеш, че си достоен за всичко, което желаеш. Въпреки скорошните финансови борби, сега ще получите потвърждение за всичките си минали усилия и избори.

Меркурий и Слънцето на 1.10.2024 ще доведат до положителен финансов обрат в живота ви, тъй като получавате информация за бонус, повишение или дори приемане на бизнес предложение. Това предложение ще ви помогне да генерирате богатството, което в един момент беше най-важният аспект в живота ви.

Сега от 1.10.2024 просто ще служи като потвърждение, че колкото повече почитате най-важното, толкова повече изпращате енергията на изобилието, която само ще винаги служат за привличане на още повече доброта.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Ще се справите добре в този първи ден 1.10.2024 от месеца, тъй като Вселената ви дава да разберете по фини и очевидни начини, че това, което правите от нея, е това, което получавате. Въпреки че това може да звучи прекалено опростено, това е най-бързият начин да стигнете до същността. По време на лунен тригон с Плутон усещате силата на промяната, която се насочва към вас.

Специалното съобщение, което ще получите, има всичко общо с това, което правите от тази идея. Достатъчно търпеливи ли сте, за да работите с Луна в тригон Плутон на 1.10.2024, или сте твърде срамежливи, за да направите този първи ход? Всичко е въпрос на самоусъвършенстване и има много голям шанс да разберете как става това на 1.10.2024.

Харесвате идеята, че Вселената ви подкрепя и наистина вярвате в себе си. Ти можеш да го направиш, Везни, и знаеш, че е истина. Това е, което настройва целия този нов месец за вас. Това, което започва на 1.10.2024, следва през целия месец октомври.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Направете избора на 1.10.2024 да кажете Да на мечтите си, Скорпион. Вие заслужавате успеха и признанието, за които винаги сте мечтали , и въпреки че може да ви се струва, че пътят към постиженията ви е по-дълъг, вие сте точно там, където трябва да бъдете.

Във вторник, 1.10.2024, Меркурий във Везни ще внесе нов цикъл и фаза във вашата кариера и професионален живот. Въпреки че това може да донесе допълнителни възможности и дори оферти за нова работа, това също зависи от това как подхождате към работата и ще ви помогне да въплътите уроците от текущия цикъл на затъмнение.

По време на тази фаза бяхте напътствани да видите, че професионалният успех, върху който често се фокусирате, не може да има приоритет пред вашето лично време и взаимоотношенията, които цените най-много.

Така че, въпреки че може да се колебаете дали да приемете това ново предложение след 1.10.2024, особено ако го усещате като по-голям ангажимент, важно е да си позволите да видите, че можете да имате всичко – просто трябва да го изберете.

Фазата от 1.10.2024 представлява началото на чисто нова фаза във вашия сектор на кариерата това означава, че вие ​​също ще започнете нов начин на подход към вашата кариера и решителност за по-здравословен баланс между професионалния и личния живот. Но за да се възползвате максимално от тези възможности, вие също трябва да се доверите на способността си да се справите с тях.

Не всичко ще пристигне в идеалния момент или по начина, който сте планирали. Вие заслужавате успех в кариерата, но също така сте достойни да постигнете този успех във всеки аспект от живота си. Доверете се на растежа си от 1.10.2024 и си позволете да стигнете още повече за мечтите си, знаейки, че чудото, на което сте се надявали, вече е на път.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Идеята да се издигнете над предизвикателство не ви е хрумнала, тъй като не сте сигурни от какво се чувствате предизвикани. Но във вторник, 1.10.2024., ще видите много ясно, че има нещо в живота ви, с което не сте искали да се справяте… и трябва да се справите.

Работилите толкова усилено, за да влезете в добра емоционална и физическа форма тази година. Предизвикателството пред вас всъщност е свързано с поддръжката. Можеш ли да го направиш? Можете ли да поддържате този фантастичен напредък? Разбира се, че можеш, Стрелец. За това си роден. Предизвикателствата да изчезнат от 1.10.2024. Очаквате период на изобилие.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Лунният тригон с Плутон веднага ви се отразява на 1.10.2024, Козирог, и значението му за вас се променя. Промяната е добра, а трансформацията е накъдето сте се запътили. Само вие знаете точно кой отдел в живота ви се нуждае от промяна, но щом почувствате универсалната подкрепа, ще го разберете достатъчно скоро.

Този ден 1.10.2024 ви носи усещането, че не само можете да постигнете страхотни неща през този месец, но ако се осмелите да преследвате сериозна промяна, ще създадете промяна в универсалната динамика. Можеш да промениш всичко, точно тук и сега… ако си достатъчно смел да го направиш.

А ти, смел! Разбира се, вие сте най-смелите и макар че не винаги си мислите, че сте, вътрешно знаете, че можете да се справите с почти всичко. Сега си на прав път, Козирог, и накъдето си тръгнал е място на чиста доброта и заслужен успех от 1.10.2024.

 

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Ако промяната е името на 1.10.2024 тогава лунният тригон Плутон е транзитът, който ви отвежда там, и то безопасно. Има свежо отношение навсякъде около вас. Сякаш другите усещат „новостта“ на месеца и всички са готови да работят в тандем.

Не винаги сте толкова отворени за промяна , но сте много добри с времето и не сте от хората, които пропускат страхотна възможност. Този ден 1.10.2024 ви предоставя една такава възможност и ако се изисква промяна от вас, тогава няма нищо страшно. Ето как този ден променя теб. Вие сте отворени за промяна, която е различна за вас.

И така, вашето универсално послание за деня, донесено до вас от лунния тригон Плутон на 1.10.2024, е да останете отворени, да не отхвърляте промяната и да се оставите на течението, тъй като това течение е длъжно да ви донесе голямо щастие. Рискувайте! Довери се на вселената…всичко ще бъде наред.

Риби

 

Вселената има специално послание за вас в този първи ден от месеца, 1.10.2024, и е време да го приемете. Целият този ден ви подготвя за промяна и трансформация и изненадващо ще се адаптирате към тях.

Не сте мислили, че ще трябва да промените това радикално, поради което се чувствате изненадващо – и въпреки това се чувствате добре от всичко ново. Нещата започват да придобиват смисъл за вас от 1.10.2024, Риби, и смятате, че няма причина да отлагате повече; промяната, която трябва да направите.

1.10.2024 ви показва, че ако просто се вярвате, че всичко ще се нареди добре, вие също ще се чувствате комфортно. Знаете, че някои неща се нуждаят от трансформация в живота ви, така че защо не започнете този нов месец с нещо ново и невероятно? Ще откриете, че много ви харесва, така че…забавлявайте се и живейте пълноценно!

Tagged , ,
на горе