24.09.2024: Числото 24 носи ОГРОМЕН КЪСМЕТ за 5 зодии

24.09.2024: Числото 24 носи ОГРОМЕН КЪСМЕТ за 5 зодии
Астрология

24.09.2024: Числото 24 носи ОГРОМЕН КЪСМЕТ за 5 зодии

Вторник е, 24.09.2024, и някои от зодиите ще получат благословии от Вселената. Астрологично, Вселената е с нас. Това усещане за края на септември се подкрепя от транзита на Луната в квадрат с Нептун, тъй като вторник 24.09.2024 идва с няколко въпроса, на които бихме искали да имаме отговори.

Вселената приема нашите нужди и ни дава благословии в този момент. Пет зодиакални знака повече от вероятно ще се почувстват така, сякаш най-накрая се грижат за нещо, което е останало в съзнанието им. Подаръкът за завършеност става възможен по време на Луна в квадрат с Нептун, тъй като умственият аспект, който идва с транзита на Нептун, изглежда по-спокоен от обикновено. Отворени сме за позитивност и светлина и получаваме това на 24.09.2024 г.

Какво е полезно да ядем при подут корем

 

Пет зодии получават благословии от Вселената на 24.09.2024 г.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Вие сте готови на 24.09.2024 нещо голямо да се случи в живота ви. И тъй като започвате движението, като просто мислите за него, Вселената отговаря на вашите мисли, като ви уведомява, че… това, което желаете, може скоро да се оформи за вас.

По време на транзит на Луна в квадрат с Нептун на 24.09.2024, ще забележите, че вселената изглежда работи с вас и се чувствате някак… благословени. Сякаш сте се докоснали до някакво божествено знание и то ви казва да посегнете към звездите и да се възползвате максимално от това, което имате сега.

Този ден 24.09.2024 ви позволява отново да повярвате в себе си, Рак, и в способността си да сбъдвате мечти. Това, което се случва в ума ви, е изключително и вие не искате повече да седите с тези идеи. Искате да направите нещо от тях и лунен квадрат с Нептун подкрепя вашите усилия.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Със сигурност бихте могли да потърсите универсална благословия, тъй като сте имали нужда от помощ с няколко идеи, които сте раждали в ума си. Това, което търсите на 24.09.2024, е яснота и по време на транзита на Луната в квадрат с Нептун, ще откриете, че нещата започват да придобиват много смисъл за вас, което е доста удовлетворяващо.

Луна в квадрат с Нептун на 24.09.2024 ви показва, че можете да го направите, това което, разбира се, е хлъзгав наклон. Аспектът на искате. Трябва обаче да си верен на себе си. Това е твоята благословия. Ето как Вселената ви кара да разберете за какво сте мислили.

Яснотата, която търсите, има нещо общо с това дали трябва или не да участвате в нещо, което ви интересува. Е, това е вашият отговор и това е, което Луна в квадрат с Нептун на 24.09.2024 се опитва да ви каже: Бъдете себе си, правете неща, които искате и вярвай, че това автентично поведение е най-доброто за теб, Скорпион.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Изглежда, че криенето на информация вече не е нещо, което правите, тъй като сте започнали да се доверявате толкова много, че вярвате, че трябва да живеете в истината, независимо от всичко. Така че ще си втълпиш в ума, че не е нужно да се сдържаш, когато изразяваш нещо от ума си.

Това е начинът, по който подобрявате живота си от 24.09.2024 и въпреки че е бил драстичен процес, харесвате къде ви е отвел. По време на тригон на Меркурий с Уран ще откриете, че вие ​​сте бунтовникът тук. Ти си неудържим по отношение на вярата в себе си. Това, което правите, е направено с цел.

На 24.09.2024 може да видите колко лесно е да се върнете към старите модели, но няма да си правите труда да се отдадете на тази идея, Стрелец. Няма нужда да се шегувате. Изминахте дълъг път и вашата безкрайна трансформация постоянно приветства подобрения .

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Когато стане по-студено, няма как да не станете донякъде интроспективни. Времето от годината не е празничен сезон, но определено е подходящият момент да преразгледате няколко възможности в живота си. Ще се почувствате благословени от Вселената на 24.09.2024, защото ще сте решили нещо важно до края на деня.

Този вид ясно мислене е доста често срещано по време на транзита на Луната в квадрат с Нептун. Този транзит на 24.09.2024 позволява потока на информация в ума ви. Позволете си да обработите цялото мислене и да го прецизирате в нещо положително.

Ще видите пред себе си избор, който трябва да бъде дефиниран . Ще продължиш ли да носиш тежестта на решенията, които не са взети, или ще вземеш окончателно решение и ще си дадеш пространство да продължиш? Луна в квадрат с Нептун на 24.09.2024 ви дава последния тласък към позитивност и освобождение.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

От известно време усещате, че промяната идва и сте знаели в сърцето си, че тя ще вземе връх дали искате да я приемете. Трябва да се справите и се чувствате готови да се подобрите. Усещате, че трябва да се вземат драстични мерки и сте готови на 24.09.2024.

Голяма част от причината да сте готови е, че астрологичният транзит на Меркурий в тригон Уран на 24.09.2024 сериозно ви подкрепя. Това бързо събитие ще ви покаже, че или правите тези промени сега, или рискувате да останете на същото място.

Винаги има бунтарска жилка във вас и до голяма степен това е свързано с бунт срещу това, което смятате, че се очаква от вас. Но вашият бунт в миналото ви държеше в кутия и това е, от което сте на път да се измъкнете. Няма връщане назад, Водолей. Пригответе се за чудесен период от 24.09.2024.

Tagged , ,
на горе