21.09.2024: започва Щастлива Ера в живота на шест зодии от събота

21.09.2024: започва Щастлива Ера в живота на шест зодии от събота
Астрология

21.09.2024: започва Щастлива Ера в живота на шест зодии от събота

21.09.2024 ни носи транзита на Меркурий в квадрат с Юпитер и всичко, което трябва да направим, е да погледнем думите, съставляващи това събитие. Астрологически, Меркурий е пратеникът и когато е в квадрат с Юпитер, тук разглеждаме специфики. Сега само определени хора ще получават големи съобщения от Вселената.

Събота 21.09.2024 може да се почувстваме сякаш сме под по-малко напрежение, тъй като е уикенд, и това от своя страна ни прави по- възприемчиви към универсалните вибрации. Чувстваме се по-спокойни, позволявайки на шест зодиакални знака да разберат това, което Вселената се опитва да ни предаде.

Ще видим, че на 21.09.2024 шест зодии ще получат специално послание, направено специално за нас. Ще го разберем, когато го чуем или видим, и ще считаме това знание за нещо, което „трябва“ да чуем. Всичко ще има смисъл, когато се случи.

Как да се справите с бръчките над устните?

 

Вселената има специално послание за шест зодии на 21.09.2024:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Пригответе се да получите много специално съобщение на 21.09.2024, Овен. Докато съобщението идва директно от Вселената и е предназначено само за вашите уши, то ще дойде при вас под формата на добър приятел, който ви казва нещо мимоходом. Знаете как понякога някой казва нещо, което е изречено небрежно и въпреки това всичко, което правите, е да видите смисъл в това? Така минава този ден за теб, Овен.

Каквото и да ви каже вашият приятел сега, е как вселената стига до вас за нещо, което смятате, че трябва да знаете. Тъй като думите на вашия приятел ще раздвижат нещо във вас, ще почувствате, че нищо от това не е съвпадение. Всичко е част от плана за добро бъдеще.

И с помощта на транзитния Меркурий в квадрат с Юпитер на 21.09.2024, това се случва бързо и вие разбирате целта почти веднага. Има нещо за вас в този ден, Овен, и след като го получите, веднага ще започнете да го прилагате на практика. Ще разберете какво е, когато се случи.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Винаги сте били възприемчиви и нетърпеливи да улавяте съобщения от Вселената и на 21.09.2024 ще видите, че с помощта на транзита на Меркурий в квадрат Юпитер нещата изглежда искат да имат смисъл за вас. Това, което не си разбрал вчера, сега, в този ден, има пълен смисъл за теб.

Това е така, защото по време на Меркурий в квадрат с Юпитер на 21.09.2024 ние бързо разбираме нашите ситуации. Знаем, че много идва към нас под формата на космическа информация и искаме да приемем всичко. За да направим това, трябва да отхвърлим всички предубеждения за това, което Вселената може да иска да знаем.

Този път Вселената говори, а не умът ти, Близнаци, и това ще бъде много любопитно за теб да помислиш. Веднага щом усетите това съобщение на 21.09.2024, което може да бъде предадено чрез приятел или член на семейството, ще знаете следващия си ход.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Има голям шанс борбата, загатната тук във вашия конкретен свят, да е свързана с вас самите и романтичен партньор. Може също така да се разклони в семейството, тъй като има голям шанс на 21.09.2024 да почувствате, че не можете да издържите повече и че нещо трябва да се промени.

По време на транзита на Луната в тригон Меркурий в квадрат Юпитер на 21.09.2024 ще видите, че сте на края на разума си и започвате да се чудите дали тази борба изобщо си струва. Лъв, може да искате да използвате частта на Юпитер от този транзит, за да видите голямата картина. В крайна сметка това си струва.

Въпреки това не е необходимо борбата да се превръща в нещо, или по-скоро не е необходимо да продължава до безкрайност. Ако това е вашият партньор, за когото говорим тук, тогава има какво да обмислите, но когато Луна тригон Меркурий квадрат Юпитер на 21.09.2024 , стрелките сочат към комуникация и цел за мир. Няма нужда от борба…разговорите ще свършат работа .

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Има част от живота ви, която отива директно в подкрепа на нещо, което има смисъл за вас. Изкачихте върха видяхте цялостната картината, получихте още по-голямо вдъхновение. За вас вече няма опция отстъпление.

На 21.09.2024 вече няма да ви се губи време. Ето как можете да използвате транзита на лунния тригон Меркурий в квадрат Юпитер в своя полза, Везни, вие ще освободите целия си живот нагоре.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Ако има съобщение, което трябва да вземете в този ден 21.09.2024, Скорпион, това е нещо, което само вие бихте разпознали и ще го разпознаете по време на транзита на Меркурий в квадрат с Юпитер. Вселената ще се свърже с вас чрез някой от вашите приятели и това, което ще ви кажат на този ден, ще бъде от изключителна важност.

Може би защото сезонът се променя и всички се подготвяме за по-добър живот. Чувствате се готови да приемете всеки полезен съвет но 21.09.2024. Искате останалата част от годината да премине гладко, тъй като сте положили големи усилия да задвижите това. Това прави един страхотен ден да започнете нещо, което отлагате.

Меркурий в квадрат с Юпитер на 21.09.2024 ви носи идеята, че никога не е твърде късно да започнете наново и че не е нужно да се придържате към предишни идеи за провал или закъснение. Този ден е много положителен и продуктивен за вас, Скорпион, и ще се радвате да чуете каквото и да чуете в този ден.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Меркурий в квадрат с Юпитер на 21.09.2024 обръща деня ви и му придава сериозна цел. Поради естеството на този транзит, вие, Стрелец, ще бъдете по-проницателни от обикновено. Вие работите със светкавичната скорост на Меркурий и се движите с огромното обещание на Юпитер. Вие сте на прав път.

Вселената обаче иска да настроите фино тази цел на този ден, 21.09.2024. През целия ден ще улавяте малки знаци , които интерпретирате като полезни. Вече имате добро усещане за посока и сте много отворени за получаване на външни съобщения.

Тъй като сте отворени, можете да разберете всичко, което трябва да знаете за определени неща, които правите в живота си. Меркурий в квадрат с Юпитер е вид транзит, който работи с Вселената, за да разкрие това, което е било заровено във вас твърде дълго. Този ден ви носи надежда и визия за това къде искате да отведете живота си от 21.09.2024.

Tagged , ,
на горе