Златен четвъртък 19.09.2024: за 4 зодии започва период на ИЗОБИЛИЕ и КЪСМЕТ

Златен четвъртък 19.09.2024: за 4 зодии започва период на ИЗОБИЛИЕ и КЪСМЕТ
Астрология

Златен четвъртък 19.09.2024: за 4 зодии започва период на ИЗОБИЛИЕ и КЪСМЕТ

Предстои ни красив и вълнуващ ден, тъй като 19.09.2024 г. носи специален подарък от Вселената на четири зодиакални знака. Четвъртък ни кара да оживеем и може да ни се стори, че вселената ни отделя.

Слънчевият тригон с Уран прави лесно да се захванете с малките неща. Ние сме проницателни. Вселената ще използва това възприятие като система за доставка на специалния подарък, който ще ни възнагради.

Този дар може да бъде способността да приемете или да се почувствате добре от дадено решение. Това може да е увереността, която ни идва, когато искаме да се обърнем към някого, към когото имаме романтични интереси. Слънчевият тригон Уран на 19.09.2024 празнува уникалното и приключенското. Четири зодиакални знака тук ще получат също толкова уникален подарък от Вселената, който ни казва да се доверим на инстинкта си и да се оставим на течението.

Защо изглежда, че обичаме някои от децата си повече от други?

Как да се справите с бръчките над устните?

 

Четири зодии получават специален подарък от Вселената на 19.09.2024:

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Специалният подарък, който ще получите на 19.09.2024, идва при вас чрез транзита на Слънце в тригон Уран. Ще се изненадате да разберете, че благодарение на този транзит можете да се изправите пред демоните си, да им кажете да се отдръпнат и да влезете в по-светъл период на изобилие и късмет.

Ти си силен, Лъв! Достатъчно силен, за да се отървете от тези последни следи от слабост, и по време на тригон Слънце с Уран на 19.09.2024 ще почувствате гордост, че сте толкова уникален индивид. Вече не искате да се правите на глупави заради никого или нещо. Научихте, че няма причина да го правите.

Всичко това се чувства добре, но ви създава впечатлението, че току-що сте получили някакъв магически подарък от самата вселена. Готови сте да притежавате всичко, което означава, че дните, в които се криете от това, което сте, са приключили. Слънчевият тригон с Уран на 19.09.2024 подобрява истинската ви визия за себе си и ви позволява да видите, че сте невероятни.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Това, което се чувства като подарък на 19.09.2024 за вас, Стрелец, е свързано с това как Вселената ви уведомява, че това, което правите в момента – сте на прав път. Вие се опитвате много усилено да промените себе си и е трудно. Щастливи сте да се чувствате така, сякаш вселената ви подкрепя с утвърждение .

По време на транзита на Слънцето в тригон с Уран 19.09.2024 може да се чудите дали интензивните ви усилия имат смисъл, тъй като сте се опитвали много усилено да напреднете в здравето и интелигентността си. Обръщате повече внимание на здравето си, отколкото на екрана на компютъра си, и се чудите дали инстинктът ви е правилен.

На 19.09.2024 ще почувствате, че постъпвате правилно и че някои неща отнемат време, което означава, че имате нужда от търпение. Всичко е наред, защото го разбирате и виждате, че това, което сте правили, е това, което ще ви доведе до по-щастлив и по-здравословен живот. Това е вашият специален подарък.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

Някой в ​​живота ви има нужда да чуе какво имате да му кажете. И докато този човек ви плаши до известна степен, вие знаете, че трябва да се облечете и да сложите смелото си лице, защото имате какво да му кажете. Ето как Вселената работи чрез вас на 19.09.2024. Дава ви възможност да бъдете смели.

Комуникацията е нещо, на което се възхищавате, но не е непременно нещо, в което участвате добре и това се превръща в бъркотия за вас, що се отнася до този човек. Ще бъдете преследвани от мисли, ако не предприемате това, което ви казва сърцето.

Ето защо трябва да включите силата на Слънцето в тригон Уран на 19.09.2024 във вашия стил на общуване. Вие и този друг човек заслужавате да процъфтявате, но също така заслужавате да поставите граници. Всичко това ще работи за вас, Козирог, така че не се страхувайте. Вселената иска да изчистите нещата веднъж завинаги.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Тъй като тригонът на Слънцето с Уран на 19.09.2024 влияе силно върху вашия зодиакален знак, ще се почувствате сякаш сте подтикнати към действие. Така че, ако сте били мързеливи, Вселената ще раздвижи нещата малко, така че мързелът да не е опция за вас.

И вие няма да възразите, Водолей. Имате нужда от този лек тласък. И вие го приемате положително от 19.09.2024. Виждате, че само хубави неща могат да се случат благодарение на личната трансформация. Имахте нужда от промяна.

Започнете сега. Знаете това и действате според него. Виждате резултата в ума си за първи път от години и той не прилича на нищо, което някога сте изпитвали. Това е целият смисъл. Имате нужда от нови преживявания, за да оформите характера си, а на 19.09.2024… бинго. Стартирате двигателя на благополучието.

Tagged , ,
на горе