18.09.2024 Фантастична сряда: 4 зодиакални знака получават благословии от Вселената

18.09.2024 Фантастична сряда: 4 зодиакални знака получават благословии от Вселената
Астрология

18.09.2024 Фантастична сряда: 4 зодиакални знака получават благословии от Вселената

На 18.09.2024 благословиите от Вселената ще се изсипят върху четири зодии. Овен, Рак, Везни и Скорпион ще получат дарбата на постоянството.

Сряда ни показва, че можем да постигнем всичко, което искаме, ако се придържаме към плана . Гледаме Луна в Овен в квадрат с Марс на 18.09.2024, което може да ни отведе от едно състояние на ума в друго, където не само вярваме в себе си, но намираме енергията да бъдем креативни по начини, които не сме смятали за възможни.

Благословията на Овен Луна в квадрат Марс на 18.09.2024 е свързана с преодоляването на себе си, освобождаването на съмнението и притежаването на смелост. Сряда може да бъде ден на величие за четири зодии.

18 септември – Международен ден на електронната книга

Невероятни факти за хипопотамите

 

Четири зодии получават благословии от Вселената на 18.09.2024:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

От време на време ти поемаш отговорността, Овен. Отново ще поемете юздите и ще поведете себе си (и вероятно други) в нещо невероятно и мощно. Може да действате импулсивно, но това е напълно добре. Трябва да усетите кога е подходящият момент за скок и моментът е правилният по време на квадрата на Луната в Овен към Марс на 18.09.2024.

Каквото и да си мислите, Вселената ви подкрепя в този ден, позволявайки ви да се почувствате възможно най-силни. Тази сила е холистична. Покрива тялото и ума и не се подобрява.

Ще се почувствате благословени и спокойни на 18.09.2024, но първо има действие. Имате цел в ума си и сега, когато имате смелостта и импулса да я постигнете, ще видите, че не само правите правилните движения, но тези движения ви водят до място на мир и дълбоко удовлетворение. Вие наистина правите всичко.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Луната в Овен в квадрат с Марс на 18.09.2024 ви дава благословията да знаете правилния момент . Има толкова много „тласък“ в този транзит, че се нуждае от правилния човек, който да се справи правилно и вие сте този правилен човек. Вашият момент е невероятен, Рак, защото решавате да си вярвате.

Искали сте да направите нещо, което ви отнема нерви, и този транзит на 18.09.2024 е много важен, когато става въпрос за активизиране на хората. Каквото и да ви е задържало, вече не изглежда уместно. На този ден получавате благословията на самочувствието, с което да се чувствате добре.

Също така ще използвате това страхотно чувство за време, за да признаете, че сега е моментът за голяма промяна в живота ви . Не можете да чакате повече ден, за да започнете този процес. Ще помогне, ще почувствате такъв прилив на увереност на 18.09.2024, че ще знаете всичките си следващи ходове с работа сред природата. Повече сила за теб, Рак.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Транзитът на Овен Луна в квадрат Марс на 18.09.2024 ви кара да се вглеждате внимателно в действията си. Въпреки че това може да звучи страшно, не се страхувай, Везни. Всичко това е за ваша полза. Получавате благословии и ще разберете какво се случва до края на деня.

Като признаете и поемете отговорност, вие можете да поемете по пътя на истината, който ще се изплати в освобождението. Това означава, че по време на този мощен аспект на Овен, Луна в квадрат с Марс на 18.09.2024, ще видите, че вече действате по определен начин – с който искате да направите живота си щастлив и здрав.

Добре, това е начина, по който ви върви, Везни, и е страхотно нещо да се освободиш от минали блокажи или поведения, които ще видиш в този ден. Знайте това: всичко ще се нареди и това е така, защото сте вложили най-доброто от себе си.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Вселената ви се усмихва на 18.09.2024, Скорпион, и ще се чувствате подкрепени в това, което правите сега. Имахте нужда от това универсално потвърждение. Трябваше да знаете, че това, което се каните да направите, е не само правилно, но и добро за всички участници, и по време на Овен Луна в квадрат Марс ще откриете, че сте направили правилния ход.

Въпреки че не винаги обичате да се грижите за хората, когато отговорността падне върху раменете ви, вие се засилвате и правите правилното нещо, винаги. На този ден 18.09.2024 за пореден път ще осъзнаете, че вие ​​сте лидерът тук и вие трябва да водите.

Трудно е да не избегнете положителната енергия с Луната в квадрат Овен с Марс от 18.09.2024. Вие сте много податливи на тази космическа енергия. Ще използвате тази енергия, за да помагате на другите и тези хора ще гледат на вас като на пътеводна светлина. Това ще ви позволи да повярвате и в себе си. Правите добра пътеводна светлина, харесвате или не!

Tagged , ,
на горе