11.09.2024: започва Щастлива Ера в живота на пет зодии от сряда

11.09.2024: започва Щастлива Ера в живота на пет зодии от сряда
Астрология

11.09.2024: започва Щастлива Ера в живота на пет зодии от сряда

За пет зодии 11.09.2024 може да донесе определено послание от Вселената. Астрологията за деня ни представя Меркурий в съответствие с Марс, който е достатъчно силен, за да привлече вниманието ни. Чрез този транзит Вселената ще ни говори, предоставяйки послание за любов, мир, воля и здраве. Когато Меркурий се изравни с Марс на 11.09.2024, това ни казва да се борим със „злото“ – и че най-добрият начин да го направим е като сме силни в тялото и ума .

Защо са толкова важни профилактичните гинекологични прегледи

Най-добрите класически приказки за ранното развитие на вашите деца

 

Започва Щастлива Ера в живота на пет зодии от сряда 11.09.2024:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Не очаквахте, че успехът ще ви сполети на 11.09.2024 и ще ви остави зашеметени да го видите толкова гладко. Така ти се получава, Овен. Получавате това, от което се нуждаете, бързо и ефективно.

Разглеждаме как лунният квадрат със Сатурн, с докосване на Венера 11.09.2024, работи, за да ви отведе до място, където на практика сте магнит за положителна енергия. Ето как успехът ви намира. Вие излъчвате щастие и добронамереност и вселената не може да ви устои. Вие сте самата доброта и това е вашият успех.

Вие умножавате късмета си, като правите нещо добро за някой друг, дори това да не е планът. Вие сте безкористни и добри в този ден и Вселената се усмихва на такова алтруистично поведение. Вие сте истинският победител за деня на 11.09.2024, Овен, и успехът, който получавате, е личен и индивидуален.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Беше много интензивна и вълнуваща година за вас досега, Телец, и тъй като сега започваме да я приключваме, вие се чувствате много отворени към идеята, че всичко ще бъде наред. Изглежда, че Вселената ви казва това във всеки момент от 11.09.2024. Каквото и да правите… вие сте на прав път.

На 11.09.2024 ще забележите, че доброто отношение е основно това, което ви помага през всичко. Разбира се, вие имате своите слаби дни – всички имаме. Но вие имате този специален вид магия в себе си и когато Меркурий се изравни с Марс, се чувствате така, сякаш Вселената ви казва да бъдете в мир.

Вие сте едно с всички неща в този ден на 11.09.2024, Телец, тъй като виждате за какво си струва да се борите и да позволите. Не всички неща изискват битка и Вселената ви дава това конкретно послание на този ден. Това е твоят път, Телец.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Няма да можете да приемете идеята, че сте ограничени от нещо. Отношението ви към живота, любовта и работата е с неограничен потенциал на 11.09.2024 и никой няма да застанете на пътя на успеха.

Успехът, който получавате, се чувства добре; имаш чувството, че го заслужаваш. Тъй като не виждате себе си като човек, който остава дълго на едно място, можете да бъдете подвижни в действията си, да се движите бързо и да намирате най-добрите ситуации на 11.09.2024.

По време на транзита на Луната в квадрат със Сатурн, можете да се докоснете до аспекта на Венера, правейки този ден забавен и изпълнен с любов. Така че успехът, който ви намира в този ден на 11.09.2024, вероятно е свързан с човек в живота ви , който ви обича и е готов да сподели този успех с вас.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

На 11.09.2024 ще видите, че сте изминали дълъг път и Вселената е на път да ви уведоми, че това още не е приключило. Има още работа за вършене… но можеш да се справиш, Дева.

Докато Меркурий се изравнява с Марс, вие се чувствате много добре в справянето с определени неща, особено в по-трудните ситуации. Ти си създал своята версия на успеха, Дева, и докато другите го правят по различен начин, ти си единственият, който живее живота си и засега се справяте толкова добре.

Вселената използва този транзит на Меркурий/Марс на 11.09.2024, за да съобщи тази добра новина: вие се справяте добре. Всичко е наред. Нищо, което съществува в момента, не се вписва в по-голямата схема на нещата. Този ден ви носи радост и приемане. Всичко е наред във вашия свят.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Ако конкретно съобщение е предназначено само за вас, Скорпион, тогава Меркурий може да предаде това съобщение. И тъй като Меркурий се изравнява с Марс на 11.09.2024, посланието ще бъде силно, ясно и лично: Правете каквото сърцето ви иска. Да, справяте се чудесно.

Обмисляли сте дали това нещо, което искате да направите, ще бъде прието от другите и досега всичко, което сте извлекли от него, е разочарование и идеята, че не живеете за себе си, а за да изпълните очакванията на другите. не е добре.

Вселената е тук, за да ви изправи на крака и със суровото знание, че това е вашият живот, Скорпион, и на 11.09.2024 вие сте тук, за да правите това, което искате да правите, а не това, което другите искат да правите . Така че, живей живота си, бъди горд, стой изправен. Това е твоя живот и трябва да се чувствате на мястото си.

Tagged , ,
на горе