26.08.2024: 4 зодии навлизат в период на ПРОСПЕРИТЕТ и голям КЪСМЕТ

26.08.2024
Астрология

26.08.2024: 4 зодии навлизат в период на ПРОСПЕРИТЕТ и голям КЪСМЕТ

На 26.08.2024 ще открием, че признаването на определени неща в живота ни позволява да определим какво трябва да остане и какво трябва да си отиде. Ето как работи астрологията за деня: Гледаме към края на Луна в Близнаци и тази последна четвърт ще ни позволи да освободим място за проспериращия период, в който предстои да навлезем.

С други думи, за да успеем от 26.08.2024, трябва да направим място за този успех. Ако искаме успехът ни да изглежда като пари, тогава трябва да се освободим от всяко съмнение. Което означава, че не можем да си мислим, че не заслужаваме финансово възнаграждение. Трябва да се познаваме като достойни и магнетични по този начин.

Четири зодиакални знака ще признаят, че трябва намалим негатива по време на четвърт Луната в Близнаци, за да станем магнетично проспериращи. Ние сме магнити за пари!

Магнитни бури през септември 2024 г.: месечна прогноза

 

Четири зодии навлизат в период на просперитет на 26.08.2024:

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Благодарение на цялата енергия на Близнаци на 26.08.2024, която ви заобикаля, може да почувствате, че най-накрая сте на прав път, що се отнася до възможността да съберете пари. Чувствате се уверени по време на Луната в Близнаци, тъй като ви дава възможност да видите много ясно и двете страни на монетата.

Всичко, което изпитвате днес, е как се настройвате за просперитет и успех от 26.08.2024. Нищо от това не е лесно, но не е и твърде трудно. Вие го искате и знаете, че ако това ще се превърне в нещо, което привличате, тогава вие трябва да сте лепилото, което го държи заедно.

Сега на 26.08.2024 навлизате в най-добрия момент в живота си, Рак, и може дори да можете да се смятате за началото на период на голям просперитет и богатство. Работихте усилено за това, но въпреки това си заслужава вашата благодарност. Всичко изглежда много добре, Рак, и добре за теб.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Това, което работи добре за вас на този ден, 26.08.2024, е фактът, че сме в последната четвърт на Луната в Близнаци . Това, което технически се случва тук, е, че нерешителността, която идва заедно с транзита на Близнаци, намалява. Тръгва си и това означава, че сте с ясно съзнание и сте готови.

Това е моментът, от който се нуждаете, отлагали сте определено решение, защото сте искали да сте супер готови за него, когато се появи, и сега сте напълно сигурни, че то ще се случи според вас. Този понеделник 26.08.2024 има всички предпоставки за успешен ден и вие ще превърнете дейностите през този ден в успешна кариера.

Това, което се случва на този ден, е нещо което ще погледнете назад един ден, когато искате да дадете на някого пример за това какво е било, когато за първи път сте тръгнали по пътя на просперитета. Сега виждаш всичко много ясно, Лъв, и ти харесва как върви. Проспериращият живот е животът за вас от 26.08.2024.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Има една причина и само една причина, поради която точно сега влизате в много проспериращ период от живота си, и това е, защото вие сте го направили такъв, Скорпион. Да, имате помощта на космическите сили на 26.08.2024, разбира се, и по време на последната четвърт на Луната в Близнаци ще се чувствате добре в работата си.

Това, през което преминавате, е последният щрих към вашия голям шедьовър. Каквото и да е това, това е вид нещо, което зависи от времето, за да бъде успешен, и сега денят дойде 26.08.2024 и ви показва, че не само сте направили правилното нещо, но и правилният ден е тук.

Това, което забелязвате най-много в този ден 26.08.2024, е колко сте с ясно съзнание. Последната малка част от Луната в Близнаци ви показва, че цялото объркване и нерешителност, през които сте се подложили, си е струвало. Това е нещото, което ви отведе до това място и от тук нататък ще изпитате богатство и изобилие.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Рядко мислите за парите от гледна точка на паника или несигурност и не е толкова защото сте богати, а защото виждате богатство в неща, които не са непременно материални. Това ви дава сигурно отношение, което не е лесно застрашено от финансови обстоятелства.

Това, което за вас обаче сигнализира Вселената е вашето чувство за баланс и сигурност. Вселената позволява да знае, че по природа сте човек, който може да се справи с изобилието и просперитета, ако действате винаги с вашата добросърдечност. Точно на този ден, 26.08.2024, откривате това.

Може да не го знаете, но парите идват към вас от 26.08.2024 и това може да са пари, които бихте могли да наречете само „охолство“. Не е ужасно астрологично четене, нали? Този ден бележи влизането ви в света на просперитета и богатството, Риби. Тъй като сте толкова готини по природа към тези неща, ще се усмихнете нежно, знаейки, че всичко е наред.

Tagged , ,
на горе