19.08.2024
Астрология

19.08.2024: Дъжд от ЩАСТИЕ за четири зодии

Понеделник сутрин е и имаме добри новини от нашите хороскопи за 19.08.2024 г. Ако прочетем нашите астрологични карти, ще видим, че поне четири зодиакални знака се подреждат, за да предадат много специално послание. Трябва да чуем това и за щастие ще разберем този универсален знак.

Много неща се случват навън и трябва да обърнем голямо внимание на това как Пълнолуние във Водолей на 19.08.2024 може да ни събуди, докато едновременно с това е в тригон с Марс. Това е създаването на някои мощни уроци и за четирите зодиакални знака, които са тук, за да ги получат, нека просто кажем, че не само сме готови, а чакахме този ден да дойде.

Вселената има специално послание за четири зодии на 19.08.2024

Близнаци

Късметче за вашата зодия Телец

Винаги сте изпитвали силно чувство към енергията на Пълнолунието и наистина, кой не изпитва? Въпреки това ще почувствате, че Пълнолунието във Водолей на 19.08.2024 вика името ви в този ден. Искате повече от живота си и все още не можете да разберете защо не се е развил точно както го представят мечтите ви.

Това е мястото, където Вселената ви казва, че единственото нещо, което липсва, е да направите всичко това да се случи. Ще видите големи мечти пред очите си на 19.08.2024 и ще говорите за добра възможност, но специалното съобщение, което ще получите, е това, което гласи „Направи го“.

Това Пълнолуние във Водолей 19.08.2024 на може да ви постави на ръба по всички правилни начини. Трябва да изпълните мечтите си, за да се почувствате пълноценни. Има толкова много неща, които искате, Близнаци, и този ден ви дава да разберете, че няма повече време за страх. Трябва да отидете там и да го направите за себе си.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Днес 19.08.2024 ще искате повече от това, което имате. Това не означава, че се чувствате алчни. Вие просто не сте доволни от това, което имате и толкова много от това е свързано с идеята, че не сте се опитали достатъчно усилено, за да получите това, което искате.

Да, ти си много силен човек, Лъв, но виждаш нещо в себе си, което не си забелязвал преди, и това е твоят страх. За вас да признаете, че сте се страхували да продължите напред, е огромна стъпка в освобождаването ви от това състояние.

Нищо не те спира освен теб. Гордостта ще ви разтърси от това, но ще ви научи, че това, което искате, е постижимо и че не е нужно повече да се поддавате на страха. Използвайте пълнолунието във Водолей на 19.08.2024, за да стигнете до следващото ниво.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Може да не знаете това, но имате нужда от сериозна промяна след 19.08.2024. Голяма част от тази промяна е необходима, защото имате нови желания и нови цели. Скорпион, не можете да постигнете новите си цели, като работите по старите модели.

Ще видите, че всичко, което е необходимо, за да постигнете целите си, е да приемете ново отношение и да намерите нови тактики. Ако искате да успеете, тогава не можете да използвате „старата кутия с инструменти“. Трябва да откриете какво работи за вас сега и на 19.08.2024 ще получите прозрения това е как работи.

И така, Пълнолунието на 19.08.2024 е това, което върши работа вместо вас, но също така изисква да останете отворени и да слушате намеците, които Вселената ви дава. Можеш да имаш всичко, което пожелаеш, Скорпион. Така че използвай своите вътрешни лидерски черти ! Бъдете готови да водите, променяте, адаптирате и растете по нови и различни начини, за да успеете за себе си и за другите.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Имате талант да карате всичко да изглежда наред, дори когато не е. Това е възхитителна черта, но не ви удовлетворява. Понякога това ви разочарова, но не показвате на никого своето разочарование. И тогава получавате истински намек.

Този „намек“ ви подтиква към различен начин на мислене и тъй като е пълнолуние на 19.08.2024, това също така предполага, че утре ще бъде по-малко от пълно и ще започне намаляването. Трябва да започнете да изразявате мнението си, Риби. Едно е да се оставиш на течението и друго е да оставиш всичките си страхотни възможности да се разтворят пред очите ти.

И така, това Пълнолуние във Водолей на 19.08.2024 действа като праг, през който да преминете, така че да можете да поискате това, което е ваше в този живот. Без да го жертвате в името на учтивостта или без значение за вас. Има значение за вас, Риби, и в този ден Вселената ще ви предложи да се борите за това, което е ваше.

Tagged , ,
на горе