Пълнолунието на 19 август ще донесе промени за 3 зодии: кой ще бъде приятно „шокиран“

Пълнолунието на 19 август
Астрология

Пълнолунието на 19 август ще донесе промени за 3 зодии: кой ще бъде приятно „шокиран“

Пълнолунието на 19 август ще донесе промени за три зодии.Този август пълнолунието ще бъде на 19-ти в знака Водолей, който отговаря за изграждането на екип, амбициите и плановете за бъдещето. В общ смисъл това означава, че започнатите в този момент инициативи ще донесат добри резултати.

А за някои зодии това ще означава положителни промени в кариерата им, убеждават астролозите. Препоръчва им се да се съсредоточат върху текущите дела и да търсят възможности през периода от 18 до 20 август. И това ще им донесе успех в близко бъдеще.

Хороскоп за 2025 г. за всички зодии

Идва първата супер луна за 2024 г. – синята

Ето за кои зодии Пълнолунието на 19 август ще донесе успехи:

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Пълнолунието на 19 август се случва във вашия сектор на кариера и статус. Това означава, че завършвате голям цикъл, свързан с професионалната ви дейност. Вероятно е не само кариерата ви да се промени, но и статусът и позицията ви, въпреки че промените може да не са толкова очевидни.

Ситуацията в професионалното ви развитие е повлияна от планетата Плутон, което може да посочи определена влиятелна личност от вашия кръг. Появата му може значително да повлияе на живота ви. Затова изчакайте нови интересни предложения за работа.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Този път Пълнолунието на 19 август ще изгрее във вашия знак – това означава, че сега сте център на внимание. Чувствайте се свободни да правите лични планове за промяна в работата. Нещо около вас е остаряло и сега можете да привлечете помощта на влиятелни хора, за да продължите напред.

Не отказвайте, ако ви бъде предложено да ръководите отдел или да работите за себе си. Освен това може да получите важна титла или задача, която ще донесе ценни резултати и ще ви даде позиция в обществото. Но за това ще трябва да преминете известно обучение. Бъдете готови за това.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Пълнолунието на 19 август настъпва във вашия сектор на работа и заетост. Това означава, че можете да правите големи промени в кариерата с увереност. Преместете се в нова работна среда или преминете на по-висока и отговорна позиция.

Управителят на тази пълна луна, Уран, е във вашия сектор на обучение и разширяване. За вас това може да доведе до оферта от по-сериозна работа или позиция. Чувствайте се свободни да започнете международни проекти или да приемете предложения от водещи играчи на пазара. Ще успеете.

Tagged , ,
на горе