14.08.2024: четири зодии са обсипани с Щастие и положителни емоции в сряда

14.08.2024
Астрология

14.08.2024: четири зодии са обсипани с Щастие и положителни емоции в сряда

Сряда, 14.08.2024, носи прилив на щастие на четири зодии, които не знаят защо или как се случват тези положителни вибрации. Астрологията за деня ни показва, че имаме лунен квадрат с Венера на високо, но този транзит не винаги е най-оптимистичният по отношение на любовта.

Квадратът на Луната към Венера на 14.08.2024 ни отърсва от заблуди, поради което резултатът е грандиозно положителен. Откриваме по-добро умствено-емоционално състояние. Така Венера ще си върши работата. Въпреки че всичко е свързано с любовта, тази любов може да обхваща много области и не е непременно ограничена до любовта на романтичен партньор. Това, което ни дава този „прилив на положителни емоции“, включва любовта, но това ще бъде индивидуално преживяване за тези четири зодиакални знака.

Ефикасни средства против изпотяване на краката

Хороскоп за 2025 г. за всички зодии

 

Четири зодии са обсипани с положителни емоции на 14.08.2024:

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Лунен квадрат Венера ви показва, Телец, че не е нужно да приемате това, което ви прави нещастен. Това е пряко свързано с любовта, романтиката и начина, по който се справяте с човека в живота си, който понякога е страхотен, а друг път досаден. Това, което можете да направите, е да промените нещата към по-добро на 14.08.2024.

Като отворите вратата за комуникация с вашия партньор или среща , можете да установите доверие за бъдещето, всичко това със силата на думите. Ето как лунният квадрат с Венера създава успех на 14.08.2024 и този успех води до много, много положителни емоции. Това, което искате е щастие.

По природа сте спорещи. Може да е трудно за друг човек да се пребори с това, но лечебните сили на лунния квадрат Венера ви показват кога да контролирате темперамента си, така че вие и вашият „приятел“ да прекарате качествено време, чувствайки се блажени. Нека хубавите времена текат от 14.08.2024.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Сряда 14.08.2024 ви залива с положителни емоции и това е възможно, защото чувствате, че заслужавате по-добро. Били сте заседнали в пространство, което почти ви е убедило, че „това е всичко“, и това, което наистина искате, е просто да сте щастливи. Лунен квадрат с Венера ви позволява да се замислите върху себе си, за да видите как сте нещо повече от сбора на вашите неволи.

Виждате се като доста фантастичен за първи път от известно време. В секундата, в която започнете да виждате нещата по този начин , отваряте вратата към все повече и повече положителни вибрации. Искате да се чувствате добре и го правите просто защото го „искате“.

И така, сряда – 14.08.2024 и нейният транзит на Луна в квадрат с Венера работи за ускоряване на Закона за привличането за вас, Рак, като ви уведомява, че да бъдете щастливи е нещо, върху което всъщност имате контрол. Можете да направите това и да изпитате страхотни вълни от положителна енергия, които ви обливат през целия ден, ако искате.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

14.08.2024 отваря вратите към страхотна възможност за вас, Везни. Не само очаквахте добрите времена да настъпят, но вие бяхте основната сила зад всички неща, които ви идват в изобилие сега. Вашият живот е креативен и вие се нуждаете от тръпката да знаете, че всичко води „нанякъде“. Вие сте целенасочени и искате да знаете, че упоритата ви работа има цел. По време на Луната в Стрелец на 14.08.2024 срещу Уран ще видите, че последното от препятствията е изчезнало и че Вселената ви дава „зелена светлина “.

Вие наистина сте в този сезон на заслуги. Знаеш какво правиш, Везни. Ти не си мързелив. Вие сте на топката от първия ден и сега, когато този изобилен сезон е пред вас, вие сте готови за него и изпитвате благодарност на 14.08.2024.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

14.08.2024 е добър за вас, Стрелец, и вие го разпознавате от сутринта, от секундата, когато се събудите. Може би току-що сте станали от страхотен сън, задавайки тон за един супер положителен ден, или може би просто съдбата ви е да изпитате това, което се чувства като дъжд от позитивност. Лунен квадрат Венера стои зад тази добра енергия и тя работи.

14.08.2024 е добър ден за вас и можете лесно да го приемете. Част от вашата природа е да вярвате в доброто. Разбира се, имаш моменти на тъга, но когато нещата вървят добре, ти си първият на линията за благодарност. Много сте щастливи, че имате този късмет днес.

Ако някой в живота ви иска да влезе в спор, ще си тръгнете. Ако бедата почука на вратата ти, няма да отговориш. С други думи, поради Луната в квадрат Венера на 14.08.2024, няма да правите неща, които не искате да правите, и това е част от това, което прави този ден толкова изпълнен с положителни вибрации. Вие сте този, който контролира приема на негативизъм и на 14.08.2024 просто заявявате: Не.

Tagged , ,
на горе