10.08.2024: 3 зодии ще имат Огромен КЪСМЕТ и променят живота си към по-добро

10.08.2024: 3 зодии ще имат Огромен КЪСМЕТ и променят живота си към по-добро
Астрология

10.08.2024: 3 зодии ще имат Огромен КЪСМЕТ и променят живота си към по-добро

Луната е в квадрат с Плутон в събота, 10.08.2024, транзит, който често може да ни накара да променим позицията си по нещо, на което може би сме мислили, че сме заседнали. Това по същество означава, че според астрологията три зодии ще имат възможност да променят живота си към по-добро на 10.08.2024.

С цялата енергия на Плутон, витаеща около нас, ние започваме да разбираме, че ако не променим нещо в живота си, сериозно ще видим нещо разрушително да се случи. Ние го знаем и сега … ние го притежаваме. Ще променим живота си на 10.08.2024, защото просто сме уморени животът ни да върви надолу.

Може дори да не знаем какво правим, но това също е част от плана. Понякога всичко, от което наистина се нуждаем, е сътресение, за да се движим отново напред. Застоят не ни носи никаква полза и тъй като животът е движение, трябва да променим нещо на 10.08.2024.

Коя е Клеопатра? Няколко малко известни любопитни факти за нея

10 август – Световен ден на мързела

 

10.08.2024 г. е денят, в който три зодии решават да променят живота си към по-добро.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

За вас, Телец, този ден, 10.08.2024, е свързан с действия. Започнахте да гледате как живота ви е в застой. Въпреки че знаете, че вселената е на приливи и отливи, вие започвате да се притеснявате, че може би сте поели твърде много „отливи“. Време е да върнете живота си в релси. Време е за голяма промяна на 10.08.2024.

Имате късмет, че Луната в квадрат Плутон е на ваша страна и ви благоприятства през това време, Телец, тъй като този транзит ще натрупа газ в резервоара ви. Имате нужда от вдъхновение и вълнение и сте разбрали, че това зависи от вас. Трябва да бъдеш промяната, която искаш да видиш в света от 10.08.2024.

Ти трябва да си любовта в любовния си живот. Трябва да сте здрави в здравословния си начин на живот. С други думи, с Луна в квадрат с Плутон, не можете да избягате от идеята, че вие ​​трябва да сте този, който прави тази грандиозна трансформация. Като знаете това и го „получавате“, можете да подобрите живота си на 10.08.2024.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Започвате да забелязвате, че когато имате добро отношение, нещата в живота ви се променят към по-добро. Въпреки това, вие не винаги сте толкова отворени за добро отношение, Дева, тъй като някак сте си изградили образ, който казва на хората да „внимават“. Харесва ви така, но в края на деня 10.08.2024 вие сте просто мекушавец по душа.

Това, което този ден 10.08.2024 ви позволява да видите, е, че с помощта на транзитната Луна в квадрат Плутон, контактът с този вътрешен мек е наистина има нещо специално и че е хубаво да си мил. Може би дори ще разведрите това отношение, само за да видите какво ще се случи. Ще разберете, че карането на хората да се усмихват води до пристрастяване. Харесва ви и искате да го правите все повече и повече.

Разбрахте, че подобряването на живота ви започва във вас. Това не е външно упражнение. Трябва да бръкнете дълбоко в себе си, за да намерите ключа към положителната трансформация на 10.08.2024 и след като го откриете, както ще го направите днес, никога не трябва да го изпускате.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Многа дълго време сте чувствали нещо дефектно — никога достатъчно добра, но специална по свой начин. Държали сте се далеч от хората, просто защото не сте искали това, което смятате, че са вашите „дефекти“, да бъде признато и впоследствие изоставено. Вие сте се пазили от любовта, защото на някакво ниво сте мислили, че никога няма да бъдете нищо друго освен отхвърлен.

И все пак нещо се случва на 10.08.2024, което ви кара да обмислите идеята, че това, което сте като индивид, е специално. Поради транзита, Луната е в квадрат с Плутон, искате да спрете да губите време в самосъжаление и да направите нещо градивно с историята на живота си.

10.08.2024 е ден на голяма промяна за вас, Стрелец. Не се задоволявате да мислите, че има нещо сбъркано във вас. Това е ден на зрялост за вас. Учиш се и се подобряваш. Лунен квадрат Плутон не ви е забравил. Време е за нещо добро.

Tagged , ,
на горе