29.07.2024: Неочаквани промени за 4 зодии – започва период на ИЗОБИЛИЕ

29.07.2024: Неочаквани промени за 4 зодии - започва период на ИЗОБИЛИЕ
Астрология

29.07.2024: Неочаквани промени за 4 зодии – започва период на ИЗОБИЛИЕ

По това време на месеца, 29.07.2024, за да бъдем точни, не очакваме да се случи нещо голямо, тъй като сме склонни да се отпуснем в очакване на идващия месец. Нашата астрология обаче ни дава да разберем, че този ден 29.07.2024 е малко по-различен. Поради присъствието на лунен тригон Плутон, може да се натъкнем на неочаквано богатство по това време.

Четири зодии определено не чакат чудо, нито ние очакваме каквото и да било на този етап. И все пак частта на Плутон от лунния тригон с Плутон на 29.07.2024 ни показва, че може да ни очаква голяма и много положителна изненада. Любопитната част е, че това може да има нещо общо с парите и финансите, на които всички ние не можем да не кажем „да“. О да.

 

Седмичен хороскоп за 29.07-4.08 за всички зодии

Ако сте Телец, Лъв, Риби или Дева, може да преживеете неочаквано събитие, което смятате за много щастливо на 29.07.2024 г.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Добрите новини идват при вас чрез Лунен тригон Плутон на 29.07.2024 г. Интересното е, че наистина не сте очаквали нещо от „това“ добро. И все пак е много по-добро от всичко, което можете да си представите. Ще ви трябва работа, но това е работа, която ви харесва.

Планът е следният: ако се съгласите с работата, която ви е дадена на 29.07.2024, можете да спечелите много пари. Тук няма нито „но“, нито предупреждение. С други думи, това неочаквано богатство идва без никакви условия и наистина единственото нещо, от което зависи, е да кажете „да“, което ще направите с радост.

Също така е добро навреме, Телец, тъй като напоследък се чувстваш доста отпаднал и наистина би могъл да се възползваш от тласъка, който ти носи този късмет на 29.07.2024. Сега вашата увереност се повишава и с помощта на лунен тригон Плутон, вие лесно приемате идеята, че всичко това се прави за ваша полза и трансформация.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Е, наистина не сте имали нищо предвид, така че когато тази внезапна поредица от късмет на 29.07.2024 неочаквано навлезе в живота ви, ще бъдете развълнувани на парчета. Понеделник не е обикновен ден за теб, Лъв. Толкова голяма част от забавлението идва от факта, че нямате представа за късмета, който ви очаква.

Всичко това звучи възхитително, нали? Е, благодарете на Луната в тригон Плутон за подобрението, тъй като определено ще се почувствате така, сякаш нещо в живота ви току-що се е повишило с една или двадесет степен на 29.07.2024. Това може да е свързано с много неща, но във вашия случай има голям шанс да е свързано със здравето. В добра форма си, изглежда!

Това, което представлява късмет за един човек, може да е съвсем различно нещо за друг и каквото и да вземете на 29.07.2024 ще ви направи много, много щастливи. Във вашия случай има чувство за сигурност, което идва заедно с тригон на Луната и Плутон и всичко това ще се регистрира като неочаквано, но добре прието богатство.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Има интересен път , по който късметът влиза в живота ви на 29.07.2024. Ще видите, че по време на транзита на Луната в тригон Плутон на 29.07.2024 начинът, по който получавате добрите новини, е напълно неочакван. Всъщност никога през минали години не бихте си помислили, че може да ви се случи нещо толкова добро… и все пак ето го.

Някаква тежест от ума ви и със сигурност ви освобождава на 29.07.2024 за позитивно мислене. Наистина не ви харесва да плащате ненужни сметки. От 29.07.2024 можете да премахнете всичко излишно от списъка, тъй като лошото остава зад гърба ви и ще бъдете в универсалния полъх на късмет завинаги. Време е да се насладите на деня. Край на прекаленото мислене.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Що се отнася до неочакваното богатство, вашето идва на 29.07.2024. С помощта на лунния тригон Плутон ще видите, че всичко, което е било необходимо, е промяна на сърцето и отворен ум. Правилата на Плутон се променят и тази промяна се случва вътре в главата ви. В резултат на вашето ново и позитивно мислене можете да създадете условия за голямо богатство от 29.07.2024.

Може да не знаете с каква сила разполагате, но след края на този ден ще знаете едно нещо със сигурност: ако вярвате в нещо с цялото си сърце, определено можете да го сбъднете. На 29.07.2024 можете да проявите тази мечта … дори и да не знаете, че „днес е денят“, това се случва.

Всичко това ви дава увереността да се придържате към убежденията си, като същевременно разбирате, че вие ​​също можете да бъдете човек, който привлича пари и изобилие. Да, ти, Риби. Вие сте готови да получите сега и това действа като фар за Вселената на 29.07.2024. Изправете се и оставете късмета да вали върху вас.

Tagged ,
на горе