20.07.2024: Мощен ден в който желанията се сбъдват на 4 зодии

20.07.2024: Мощен ден в който желанията се сбъдват на 4 зодии
Астрология

20.07.2024: Мощен ден в който желанията се сбъдват на 4 зодии

20.07.2024 мощен ден в който четири зодиакални знака ще сбъднат мечти. Има причина защо 20.07.2024 е толкова мощен, когато става дума за доставяне на благословии на четири зодиакални знака. Тази събота нашите астрологични карти показват, че имаме Марс в Близнаци, което означава комуникация.

Ние не само ще получим добри новини на 20.07.2024, но ще видим, че тези добри новини трабваше да достигнат до нас, за да можем да ги превърнем в нещо, което да работи добре в живота ни от тук нататък.

Четири зодии ще познаят този ден като датата, която отваря вратите. Може би вече знаехме, че този ден ще дойде. Не бяхме съвсем готови за това, дори знаейки, че ще бъде добър ден.

19.07.2024: Пет зодии ще усетят изобилие от КЪСМЕТ в петък

 

Четирите зодии получават благословия от Вселената на 20.07.2024

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Трябва да знаете какво предстои да разберете. Въпреки че може да изисква известна корекция от ваша страна, Близнаци, благословията на събота 20.07.2024 идва при вас като възстановяване на връзката между вас и стар приятел. Това обаче не се ограничава до приятели, тъй като това събиране може би със стар партньор или дори член на семейството.

Тъй като имате Марс в Близнаци, с който трябва да се борите, вие разглеждате ситуация, която се нуждае от вашето внимание. Има неотложност, която идва с транзита на Марс. Ще видите, че вие ​​и тази друга страна трябва да говорите помежду си. По този начин вие неочаквано отваряте портите за положителната енергия на 20.07.2024.

Това означава, че благословията, която ще получите на 20.07.2024, е когато вие се върнете в живота на другия човек, за да се зарадвате взаимно и да донесете радост и смях. Това наистина звучи като благословия, нали?

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Тази събота 20.07.2024 трабва да знаете, че имате много повече, отколкото си мислите, и че е време да почувствате благодарност . 20.07.2024 ви носи транзит на Марс в Близнаци. Това ще ви накара да се замислите дълбоко за живота си такъв, какъвто е. Достатъчно сте се оплаквали, че да ви е писнало да чувате гласа си, но съобщението, което ще чуете, е това, което ви казва, че всичко наистина е наред, точно тук и точно сега.

Това може да не изглежда много, но всичко зависи от това как го гледате. Тук перспективата е всичко. По време на транзита на Марс в Близнаци ще се почувствате така, сякаш Вселената наистина иска да сте щастливи и че единственият начин да стигнете до там е да видите нещата от различен ъгъл.

Този ъгъл е на приемането и благодарността. Подаръкът, който ще получите днес 20.07.2024, е дарът на удовлетворението, тъй като няма от какво да се оплаквате. Ако се огледаш, всичко е наред в твоя свят, Дева.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Тъй като останахте отворени „за всеки случай“, вие бяхте на точното място в точното време, за да достигнете до някои наистина добри новини. На 20.07.2024 ще се почувствате особено благословени, като осъзнаете, че моментът за тези новини е перфектен : трябва да чуете това, което предстои да чуете в събота.

Това, което ще считате за част от благословията, е идеята, че това, което се случва сега, ще отвори вратите към още по-голямо изживяване за вас по-късно тази седмица. Това, което се случва, е, че по време на Марс в Близнаци, семето, което сте засяли ще започне да се отблагодарява, така че има какво да очаквате.

Ако едно нещо води до друго, смятайте, че сте обвързани с бъдеще на доброта и светлина, докато нещата се оправят за вас, Скорпион. Благословии валят в събота на 20.07.2024 и вие ще бъдете на разположение на всички тях. Това е ден на чист потенциал и вие го знаете.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

По време на транзита на Марс в Близнаци виждате, че определено сте част от всичко и че дори, да смятате, че по някакъв начин сте игнорирани, всичко това се променя 20.07.2024. Благословиите, които ще получите по това време, са свързани само с това, че признавате своята стойност.

Вие играете много важна роля в живота на някой друг. Ако смятате, че може би не сте оценени или дори забелязани от тях, този ден 20.07.2024 променя това възприятие. Тъй като това е транзит на Марс в Близнаци , няма грешка в посланието тук: вие сте обичани, оценени и почитани.

Така че този ден ви помага да се чувствате по-сигурни в ролята си на помощник и водач на някого, за когото дори не сте предполагали. Благословиите на деня 20.07.2024 ви показват, че макар да не идва с фанфари или парад, вие сте оценени по начини, които ще разберете едва след края на този ден. Ти си достоен и ценен, Козирог.

Tagged
на горе