Пълнолунието в Козирог на 21 юли дава Златни възможности за 3 зодии

Пълнолунието в Козирог на 21 юли дава Златни възможности за 3 зодии
Астрология

Пълнолунието в Козирог на 21 юли дава Златни възможности за 3 зодии

Пълнолунието в Козирог ще настъпи на 21 юли 2024 и ще пресече ретроградните Сатурн и Нептун. Не е лесна комбинация, но можете да преодолеете всичко и дори да го обърнете в своя полза, ако следвате прости съвети.

Какво влияние ще има Пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 върху всички зодии?

Както при всички пълнолуния, всеки може да бъде завладян от вълна от емоции, така че ако спонтанните приключения и разправии не са част от вашите планове, тогава е по-добре да се опитате да си починете във всички спорни ситуации и да си дадете време да се охлади.

Пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г. ще ви помогне да обмислите всичко това на заден план и в крайна сметка ще ви даде най-доброто решение.

Всички земни зодиакални знаци при Пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г.- Телец, Дева и самият Козирог – ще бъдат в безопасност , тъй като всички подчертани теми за успех, кариера и богатство са актуални за тях 24/7. Затова те могат да мислят за това по-често от обикновено (но, най-вероятно дори няма да забележат). Единственото нещо е, че не трябва да решавате нищо по отношение на личния си живот: обективността малко ще куца тук, по-добре е да изчакате до началото на август.

Овен, Близнаци, Водолей и Лъв при Пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г. могат да изпитат носталгия по миналото, което е доста опасно. Ще има желание за съживяване на неуспешни връзки или прекъсване на отношения с приятели, които примерно не отговарят на съобщения. И двата случая вероятно са имали и все още имат своите причини, така че не действайте прибързано и просто се ограничете до комуникация за няколко дни.

Раците, Стрелците и Рибите при Пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г.ще се потопят много по-дълбоко в емоциите си и дори ще си направят вечер на екзистенциална философия с приятели. Зад тези разсъждения може да стои реален проблем, който ви пречи да растете и да вземете решение за нещо важно, така че не забравяйте да записвате всички нестандартни мисли през този период и да ги обсъждате.

Останалите Везни и Скорпион при Пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г. ще почувстват остро нуждата от стабилност, било то собствен дом или силен брак с вярно рамо на партньор. Не се съпротивлявайте на това разсъждение и се опитайте да разберете какви са вашите приоритети сега и какво можете да направите, за да ги реализирате.

Какво можете да правите по време на Пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г.?

Пълнолунието в Козирог отново ще ни накара да търсим здрава почва под краката си, така че това е отличен период да съставим план за действие за нашата цел и да започнем да я изпълняваме. Стабилната енергия на земните елементи ще ви помогне да не се отклоните от пътя, но това ще бъде възможно само за тези, които искрено полагат усилия (поне като се започне с обмисляне на първите стъпки).

При пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г. можете също така да преминете на ново ниво във връзката си, например да живеете заедно, да планирате бременност или да се решите да се ожените. Разбира се, тези решения не трябва да са спонтанни, но ако имате нужда от още един ритник за проточилия се процес, то това е.

Какво не трябва да правите по време на Пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г.?

Пълнолунието, макар и в Козирог, все пак ще ни зареди силно емоционално. Ето защо тези, които сега са психически нестабилни и тънат в съмнения, трябва да бъдат особено внимателни. Всички страхове могат да излязат наяве, поради което тревожността ще ви тласне към необмислени действия. Важно е да се заземите и или да действате според плана, или да не правите нищо.

Не планирайте дълги полети, скачане от скали или други рискови приключения, които не ви се струват безопасни вътре. През този период е по-добре да използвате добрия стар транспорт или просто да правите обичайните неща по-разумен начин, чакайки следващата фаза на луната.

Ето как пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г. и Марс създават невероятен късмет за три зодиакални знака

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

По време на пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г. вие сте напътствани да се съсредоточите върху финансовото си богатство, Телец, и да не отлагате действията. Това означава, че вие ​​сте изцяло насочени от звездите да погледнете към сектора на парите. Но, разбира се, вие не търсите само неочаквани финансови печалби, а нещо по-близко до богатството на поколенията. Искате да се чувствате комфортно във вашите финанси, така че да можете да достигнете пространство, в което вече да не се чудите или тревожите за сметките или дори как да си позволите живота, който обичате.

Вселената наистина ви дарява с късмет, по време на пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г., тъй като Марс се завръща в Близнаци в събота, 20 юли, помагайки ви да предприемете необходимите стъпки за създаване на финансовата сигурност, която търсите. Въпреки това, тъй като Близнаци представляват два различни пътя или опции, може да се наложи да претеглите избора си внимателно, особено ако някой изглежда по-скоро като риск. Опитайте се да обмислите коя опция би донесла по-добри резултати в бъдеще, отколкото бърз начин да направите пари в момента.

Може също да се наложи да положите работа, особено ако мислите за страничен бизнес или дори за собствена компания. В момента вие също сте достатъчно мотивирани да направите точно това. Колкото повече можете да притежавате своята увереност и доверие в решенията си, толкова по-голям късмет ще имате с настъпването на пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г.Телец.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Най-добрият съвет, който можете да получите по време на пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г., Везни, е да закупите този билет вече. Може би идеята за билет е по-метафорична, ако мечтаете да започнете нова глава в живота си, но може да е просто за мечтаното пътуване. Не подценявайте важността или значението на пътуването по това време, тъй като Марс се присъединява към Юпитер в Близнаци в събота, 20 юли, и ще ви помогне да започнете да се възползвате максимално от тази ера на късмет в живота си. Трябва да се настаните удобно в неудобните ситуации. В това да изоставиш живота, който си мислил, че ще живееш, за да можеш най-накрая да срещнеш този, който винаги е бил предназначен за теб.

Марс е свързан с амбиция, докато Юпитер носи късмет и експанзия. В Близнаци и двете планети работят, за да ви мотивират да рискувате за себе си и мечтите си. Закупуването на този билет може да включва тази лятна ваканция, за която сте мечтали, но може също така да се регистрирате за семинара, който ви интересува, или дори да говорите за наемане на място, за да започнете свой собствен бизнес.

В този случай билетът наистина е вашият билет за късмет, изобилие и ново начало, но не можете да губите време да се отказвате от всичко това. Въпреки, че пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г. може да донесе някои промени, които не е задължително да предпочетете, тук е важността на вярата, защото това, към което се насочвате, е всичко, за което някога сте мечтали.

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Научи се да разпознаваш знаците кога ти е писано да се възползваш от нова възможност, Овен, вместо винаги да чакаш всичко да изглежда перфектно. Вашата кариера е важна за вас заради финансовите ползи, признанието и дори целта, която носи в живота ви. Има значение какво правите по пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г. и дали наистина сте видяни и оценени за вашия принос.

Не подценявайте това във вашата професия, защото често това може да бъде разликата между това дали ще останете или не в настоящата си работа. Предстои ви момент на възраждане с пълнолунието в Козирог в неделя, 21 юли, когато осъзнавате целта зад последните събития и изведнъж всичко, което можете да видите, са възможности.

По това пълнолунието в Козирог на 21 юли 2024 г. трябва да видите значителни развития в кариерата си, като например завършване на конкретен проект или дори чуване за предишна кандидатура за нова работа. Въпреки че Пълнолунията водят до точки на плод, те също така ви помагат да се насочите към това, което също започва, така че отделете това време, за да оцените всичко, което сте постигнали, и все пак си позволете да мечтаете за това, което предстои.

Tagged , ,
на горе