7.07 – Огледалната дата носи УСПЕХ и КЪСМЕТ за пет зодии

7.07 -огледалната дата
Астрология

7.07 – Огледалната дата носи УСПЕХ и КЪСМЕТ за пет зодии

7.07 -огледалната дата ще донесе изобилие от щастие, късмет и позитивизъм на пет зодиакални знака. Успехът изобилства на 7.07 и ако погледнем какво се случва в астрологичен план, можем да видим, че пет зодиакални знака ще бъдат особено отворени към това.

Едно от нещата, които можем да очакваме с нетърпение, са добрите новини, които отварят вратите към все повече и повече добри новини. Тъй като зад нас е транзитът на Луната в съвпад с Меркурий, който подкрепя нашите реакции и усилия, можем да направим нещо от това, което научим в неделя, на огледалната дата 7.07.

Може да забележим, че денят 7.07. е положителен и лек, без големи събития, но всъщност не това ще ни отвори вратите към успеха. Нека помислим за това по следния начин: това е добър ден да останем отворени към това, което другите предлагат, тъй като техните думи могат да предизвикат невероятно прозрение и вдъхновение в нас.

Успех и Огромен късмет намират пет зодии на 7.07

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Тази неделя, огледалната дата 7.07. ви кара да се чувствате спокойни с ясно знание, че сте на път да започнете новата седмица с план в ума и успех като цел. Ако търсите някакво утвърждение, ще откриете, че то идва при вас на 7.07. чрез силата на Луната в съвпад с Меркурий, което ви позволява да знаете, че определено сте на прав път за успех.

Нещо, което правите на огледалната дата 7.07, задвижва движението и ще откриете, че всичко е свързано с това как предавате мислите си на хората около вас, които може да са в състояние да ви помогнат с целите ви. Докато успехът може да е на път да ви намери, вие също правите всичко по силите си, за да предотвратите всякакви препятствия да блокират пътя му.

Може да е неделя, но по това време получавате вест, че нещо се случва – някаква страхотна идея, някакво прекрасно действие. Случва се, Овен, и ти си част от него. Колелата на успеха вече са в движение и вие ще играете своята роля до самия край. Когато успехът ви намери на огледалната дата 7.07, вие ще бъдете там, застанали на постелка за добре дошли.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Точно както сте мислили, че може да не получите това, което искате по отношение на нещо, което се случва в офиса или на работното място, откривате, че добрите новини ви търсят в неделя на 7.07. По време на транзита на Луната в съвпад с Меркурий, изглежда, че нещата са на път да се развият много добре за вас, за голяма ваша изненада.

Въпреки че не искате да мислите, че се приемате за даденост, вие също останахте позитивни и вярвате, че вашата добра, упорита работа ще бъде възнаградена в даден момент, въпреки че никога не сте били сигурни кога. Ще откриете, че на огледалната дата 7.07.: успехът е тук и сега и макар че може да ви отнеме момент или два, за да го постигнете, ще видите, че е реален.

Когато утре на огледалната дата 7.07. отидете на работа, можеш да очакваш страхотни неща да се случат и всичко това е, защото си останала там, Дева. Не си позволил на живота да те събори. Останахте с визията си за успех и сега можете да я изживеете – и то щастливо. Така че поздравления за вашия успех и ние се радваме, че Луната в съвпад с Меркурий успя да ви достигне.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Стегнете се, Скорпиони, защото огледалната дата 7.07. обещава едно вълнуващо пътешествие из небесните сфери! Хармонизацията на Луната с Марс в Телец ще разпали вътрешния ви огън и амбиция, особено по въпросите на връзките и правните дела. Това космическо подравняване ви дава сила да хванете бика за рогата, да преследвате стремежите си за връзка и да организирате правни въпроси с лазерен фокус. Това предполага, че ако сте се стремили към изграждане на истински, отдадени връзки, скоро ще откриете изобилен и стабилен напредък във вашите взаимоотношения след огледалната дата 7.07.

Хармоничната комбинация на 7.07. от небесни енергии днес подобрява способността ви да анализирате мотивите на другите с хирургическа прецизност. Вашето остро осъзнаване на емоционалните подводни течения плюс вашето стратегическо мислене ще ви дадат конкурентно предимство в управлението на сърдечните въпроси на огледалната дата 7.07. Кой знае, може би цялата упорита работа, която сте вложили в себе си, за да обогатите взаимоотношенията си, ще се изплати и някой специален човек може просто да зададе въпроса, който току-що мислихте да му зададете.

Нещо повече, тригонът на Луната с Нептун в Риби добавя нотка на творчество и романтична привлекателност към деня ви. Този аспект на огледалната дата 7.07. засилва вашата интуиция и въображение, което го прави идеално време за интимни моменти, изпълнени с дълбочина и емоционален резонанс.

Доверете се на инстинктите си и разчитайте на вътрешната си сила, за да се справите с всякакви предизвикателства, които възникват. Прегърнете тази космическа енергия на огледалната дата 7.07 и я оставете да ви води към нови хоризонти на любов и удовлетворение.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Успехът ви намира на огледалната дата 7.07., тъй като осъзнаванията и откровенията изглежда валят за вас тези дни, Стрелец. Вие не само позволявате на цялата тази положителна енергия да потече в живота ви, вие правите все повече и повече място за нея, докато вървите. Научихте, че оставате отворени към идеята, че този вид изобилие е възможно и че е най-добре да направите място за него.

И с транзита на Луна в съвпад с Меркурий, който върши най-добрата си работа в неделя, на огледалната дата 7.07, ще видите, че сте естествен човек, когато става въпрос за успех. Не сте срамежливи относно добрите неща, които идват в живота ви и няма преструвки, когато сте загрижени. Вие привличате успех, защото се чувствате така, сякаш имате също толкова право на него, колкото и следващия човек.

Вашият оптимизъм е това, което ви отвежда там, Стрелец, а по време на огледалната дата 7.07. Луната е в съвпад с Меркурий успехът намира уникален път в живота ви, където можете да го поемете и да извлечете още повече от него. Това е, което правите: развивате доброто, разширявате положителното и правите страхотни неща от малки, но обещаващи събития . Това е твоят талант.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

За вас, Риби, огледалната дата 7.07. е свързано с дълбоко гмуркане в духовни води и емоционално удовлетворение. Представете си това: емпатичната Луна в Рак, образуваща безпроблемен тригон с мечтателния Нептун във вашия знак, отприщвайки интуицията и способността ви да се свързвате без усилие с вътрешната си мъдрост. Това е като да имате директна линия до тайните на вселената !

Тригонът на Луната с Нептун отключва вашите интуитивни сили, позволявайки ви да навигирате през огледалната дата 7.07. с дълбоко чувство за яснота и целенасоченост. Може да откриете, че без усилие разбирате сложни ситуации или вземате решения, които съвпадат идеално с вашите дългосрочни цели, почти сякаш Вселената шепне насоки директно към вас.

Плюс това, приятелската хармонизация на Луната с Марс в Телец повишава енергийните ви нива, особено когато става въпрос за близки до вас въпроси. Може да се почувствате вдъхновени да се захванете с домакински проекти или да проведете смислени разговори с любими хора на огледалната дата 7.07. Този изблик на космическа жизненост ще изпълни вашето лично пространство с усещане за постижение и радост.

Това не е всичко — благодарение на Луната, която се съчетава с Венера в Рак, вашите взаимоотношения и творческо сътрудничество получават допълнителен тласък на огледалната дата 7.07. Независимо дали прекарвате качествено време с партньор или се гмуркате в творчески проект, ще почувствате дълбоко чувство на хармония и връзка с вашите занимания.

Космическото време днес на огледалната дата 7.07. подобрява способността ви да изразявате любовта и креативността си, създавайки ден, изпълнен с топлина и удовлетворение в социалните ви кръгове.

 

Tagged , ,
на горе